moje drugie to Tomek
T-Bag
[center] napisz jak masz na drugie trzecie bądz czwarte imię ?[/center]
moje drugie to Tomek
moje drugie to Tomek
Ostatnio zmieniony 2008-11-21, 15:43 przez Piotras003, łącznie zmieniany 4 razy.
Michael Scofield
O, Tomek-ładnie
.
Ja w papierach nie mam drugiego, jedynie ze chrztu...tylko prosze sie nie smiac xD: Elżbieta
Ja w papierach nie mam drugiego, jedynie ze chrztu...tylko prosze sie nie smiac xD: Elżbieta
Michael Scofield
2 imiona i ich nadawanie jest w ogole bez sensu xD
ja mam np . Małgorzata...nienawidzę tego imienia...musze w tym miejscu podziekowac mojemu ojcu, który sprzeciwił sie woli mojej matki nadania mi tego imienia jako pierwszego^^
a na trzecie, tzn. na bierzmowaniu wziełam sobie Amelia, czego bardzo żałuję...ale cóż...rozumy czasem chodzą na spacer
ja mam np . Małgorzata...nienawidzę tego imienia...musze w tym miejscu podziekowac mojemu ojcu, który sprzeciwił sie woli mojej matki nadania mi tego imienia jako pierwszego^^
a na trzecie, tzn. na bierzmowaniu wziełam sobie Amelia, czego bardzo żałuję...ale cóż...rozumy czasem chodzą na spacer
Tweener
teraz to mi się smutno zrobiło....to moje pierwsze!!edzik pisze:tylko prosze sie nie smiac xD: Elżbieta
Michael Scofield
Dlaczego mamy się śmiać? Ela to bardzo fajne imię, mi się podoba :]
Michael Scofield
Przepraszam Alfiq
. Nie chcialam Cie urazic. Ja nie widze w nim nic dziwnego, imie jak imie, ale jak sie ktos ze znajomych dowiedzial to sie nabjal
i dlatego wyskoczylam z tym tekstem
. Wybacz....!!!
Tweener
nie ma spawy edzik;)
ja wiem że to staromodne imię i w sumie nie jestem jego zwolenniczką ale mam je od urodzenia xD...co robić...
a w moim otoczeniu tez zdarzali się ludzie którym moje imię się nie podobało^^...mówi się trudno żyję się dalej:D
ja wiem że to staromodne imię i w sumie nie jestem jego zwolenniczką ale mam je od urodzenia xD...co robić...
Tweener
Agnieszka
Nie podoba mi się takie pospolite....a na trzecie mam Laura ;] Sama wybierałam i jestem zadowolona z wyboru...przypomina Lare 
Michael Scofield
Mi się moje imię też nie podobaLaraa pisze:AgnieszkaNie podoba mi się takie pospolite....
T-Bag
Ja na drugie mam Magdalena, a od bierzmowania Maria^^
Michael Scofield
na drugie Jan hahahhaha, od bierzmowania Patryk, sam wybierałem^^
Michael Scofield
Ja sie zaczynam przyzwyczajac do mojego imienia i zaczyna mi sie podobac, ale tez przez dlugi czas nie draznilo
Tweener
Ja nie mam drugiego imienia
Na bierzmowanie chciałem sobie wziąć Nepomucen 
No ale starzy mnie opieprzyli i został Jakub. Ale to ładne imię i takie mi starcza.
No ale starzy mnie opieprzyli i został Jakub. Ale to ładne imię i takie mi starcza.
Michael Scofield
xDDD
dobry jestes, ze z takim imieniem wyskoczyłes
a Natasza Urbanska, jak wiesc pudelkowa niesie, chciała nazwac swoje dziecko Teona, ale starzy tez ja opieprzyli
moja siostra nazwała swojego niedawno narodzonego syna Wiktor tylko dlatego, ze zawsze chciała miec córkę Wiktorie
ktos ma tu problem 
dobry jestes, ze z takim imieniem wyskoczyłes
a Natasza Urbanska, jak wiesc pudelkowa niesie, chciała nazwac swoje dziecko Teona, ale starzy tez ja opieprzyli
moja siostra nazwała swojego niedawno narodzonego syna Wiktor tylko dlatego, ze zawsze chciała miec córkę Wiktorie
Sara Tancredi
ja tez nie mam drugiego imienia i dobrze, bo tylko to wiekszy klopot przy wypelnianiu jakichs papierow w urzedzie, z bierzmowania mam Stanislaw, hehe, fajna sprawa bo bierzmowanie bylo od Dziwisza, i on pod koniec powiedzial ze wybralismy my sobie bardzo ladne imiona,itp ale najbardziej sie cieszy ze jedna osoba wziela sobie imie Stanislaw
Heh, tez mam dziwnie z imieninami na ktore musze czekac rok
[10 stycznia urodziny a Sylwestra chyba wiadomo kiedy ;-) ]
Tweener
No wiesz raczej chodziło mi o to że u mnie mi się nie podoba, a jak jest u kogoś to luz (żebyśmy się źle nie zrozumiały). Moim zdaniem zupełnie do mnie nie pasujeagulec pisze:Mi się moje imię też nie podobaLaraa pisze:AgnieszkaNie podoba mi się takie pospolite....
szczególnie w tej całej, długiej formie :]
Michael Scofield
No no, wiem o co chodzi, ale mi się naprawdę moje imię nie podoba xD Jeszcze w formie skróconej do 'Aga' może być, i wszelkie przeróbki też akceptuje, oprócz jednej, której nie podam, bo zawiąże sobie tym samym sznur na szyi xD
Michael Scofield
skoro tolerujesz przeróbki to od dzis bede sie do Ciebie zwracac Aguniu
Co tam chcecie Agnieszka ladne imię...nie wiem czemu, ale kojarzy mi sie z płotem i jarzębiną xD
Co tam chcecie Agnieszka ladne imię...nie wiem czemu, ale kojarzy mi sie z płotem i jarzębiną xD
Michael Scofield
Powiem Ci, że prawie trafiłaś w najgorszą wersję xD

Trochę sprzeczna ta myślB... pisze:Agnieszka ladne imię...nie wiem czemu, ale kojarzy mi sie z płotem i jarzębiną xD
Michael Scofield
Agusiu?

wiem ;] ale jakos takagulec pisze:Trochę sprzeczna ta myśl![]()
Michael Scofield
Mi się podoba to imię, i zdrobnienia, kurde fajne jest nooo..Agnieszka Aga Aguś...
Michael Scofield
Dobra, przestańcie już

Michael Scofield
OK <stoi na baczność>
Ja bym chciał Alan mieć ;-) podoba mi sie to imię.
Ja bym chciał Alan mieć ;-) podoba mi sie to imię.
Michael Scofield
moze nie do konca to zgodne z tematem, aleeee skoro juz przy imionach jestemy to jakbyscie chcieli sie nazywac gdybyscie byli przeciwnej płci niz jestescie w rzeczywistosci?
bo ja, gdybym była męzczyzną tooooo.... chciałabym być Oskarem
bo ja, gdybym była męzczyzną tooooo.... chciałabym być Oskarem
Michael Scofield
Ja kiedyś miałam pełno snów, ze latam przy jarzębinie xDB... pisze:kojarzy mi sie z płotem i jarzębiną xD
Ja mam na drugie Aleksandra.... Jakbym się miała podpisać obiema imionami i nazwiskiem to by mi to zajęło pół kartki xD