Tweener
Tak więc...
Nikt nie rodzi się idealny.
I często te nieidealne rzeczy w sobie nie lubimy i chcielibyśmy je zmienić.
A Wy?
Nikt nie rodzi się idealny.
I często te nieidealne rzeczy w sobie nie lubimy i chcielibyśmy je zmienić.
A Wy?
Michael Scofield
Chciałabym być wyższa. Z 160 albo 159 na tak.. 169
A tak to.. akceptuje siebie taka jaką jestem
Bo o to chodzi..
A tak to.. akceptuje siebie taka jaką jestem
Mahone
A ja chciałabym w sobie zmienić wszystko.
Sara Tancredi
Chcialbym miec ... mniejsze usta[nie takie jak Wyatt] 
Michael Scofield
Ja nie chciałabym być taka chuda 
Michael Scofield
Wyższa --' Takiego konusa to ledwo w trawie widać. O reszcie się nie wypowiadam xD
Michael Scofield
A ja bym chciala byc szczuplejsza i wyzsza...reszte przeboleje 
Michael Scofield
JA nie mam dużych kompleksów. Nie mam ich prawie wcale.
Tylko to jedno chciała bym zmienić. Nie umiem wypowiedzieć normalnie głoski "r".
Tylko to jedno chciała bym zmienić. Nie umiem wypowiedzieć normalnie głoski "r".
Michael Scofield
uhuhuhuhu temat stworzony chyba z mysla o mnie zebym sie mogła upisac xD
a wiec tak:
1. jesli chodzi o wyglad:
troszke cm w góre, nie za duzo tak do 1,70 m
troszke kg w doł...chociaz od kiedy mamusia mnie nie karmi, nawet niekoniecznie^^
troszke mocniejsze paznokcie, nie takie co sie łamia po 2 dniach hodowania
troszke gęstsze włosy i w nieco ciemniejszym odcieniu, bo moj w słoncu wyglada na rudy
troszke mniej sucha cera
troszke bielsze zęby, zebym nie musiała ich czyscic i szorowac po kazdym kubku kawy
2. jesli chodzi o charakter:
chciałabym przede wszystkim byc bardziej konsekwentna w tym co robie, bardziej zdecydowana i miec kurde jakies plany i wizje przyszłosci bo jak tak dalej bede sobie wegetowac z dnia na dzien to zle na tym wyjde
ojjjj zle u mnie z samoocena, zle xD
a wiec tak:
1. jesli chodzi o wyglad:
troszke cm w góre, nie za duzo tak do 1,70 m
troszke kg w doł...chociaz od kiedy mamusia mnie nie karmi, nawet niekoniecznie^^
troszke mocniejsze paznokcie, nie takie co sie łamia po 2 dniach hodowania
troszke gęstsze włosy i w nieco ciemniejszym odcieniu, bo moj w słoncu wyglada na rudy
troszke mniej sucha cera
troszke bielsze zęby, zebym nie musiała ich czyscic i szorowac po kazdym kubku kawy
2. jesli chodzi o charakter:
chciałabym przede wszystkim byc bardziej konsekwentna w tym co robie, bardziej zdecydowana i miec kurde jakies plany i wizje przyszłosci bo jak tak dalej bede sobie wegetowac z dnia na dzien to zle na tym wyjde
ojjjj zle u mnie z samoocena, zle xD
T-Bag
Przede wszystkim chciałabym być mniej nerwowa
Resztę można przeboleć...
Michael Scofield
Charakter zdecydowanie...o takkkk^^ dalej idąc, to zachowanie...
Tweener
mam tak samo;)...i w przeciwieństwie do większości ja chciałabym być nieco niższa bo jak zakładam buty na obcasie to jestem jak człowiek wśród smerfówB... pisze:miec jakies plany i wizje przyszłosci bo jak tak dalej bede sobie wegetowac z dnia na dzien to zle na tym wyjde
Michael Scofield
Hej od tego są buty na obcasie. ja bym chciała być wyższa taka idealna na modelkę. Z 5 centymetrów myślę wystarzy.
I mam stasznie pucałowane polczki jak dziecko małe. Dosłownie.

I mam stasznie pucałowane polczki jak dziecko małe. Dosłownie.
Tweener
pewnie i tak ale ja bez butów jestem wyższa od wszystkich swoich koleżanek a jak je zakładam to wyglądam jakbym z młodszymi (i to dużo) dziećmi po mieście chodziła
..już pomijając fakt że one noszą buty na wyższych obcasach niż moje...xD
..już pomijając fakt że one noszą buty na wyższych obcasach niż moje...xD
Michael Scofield
alifiq, witaj w klubie. Mam takie dwie kolezaneczki, ktore maja gdzies...kolo 1,60 wiec ja, kiedy stoje wsrod nich na obcasie wygladam jak ich matka
. Ale nie przeszkadza mi to zbytnio i chcialabym jeszcze urosnac 
Tweener
a ile masz wzrostu edzik??;)...w sumie to moje koleżanki są nieco wyższe od twoich...i jakoś zawsze tak było że na tle przyjaciółek wypadam jak drzewko..nie dość że wyskoka to jeszcze patyczasta:P
Michael Scofield
1,78 jak mnie dzis zmierzyl W-Fista xD. A u Ciebie?
Swoja droga to i tak lepiej byc wysokim niz niskim ;p
Swoja droga to i tak lepiej byc wysokim niz niskim ;p
Michael Scofield
178cm ...jaki wielki babol 
Ja to bym chciała tak z 5cm chociaż w górę i 5kg chociaż w dół - póki co ma wrażenie, że wszystko jest na odwrót xD Do reszty już się przyzwyczaiłam, ale i tak se ponarzekam.
Trochę ciemniejsze włosy by się przydały i ładniejsza cera
bielsze zęby i w ogóle najlepiej większe
o, i mocniejsze, bo niedługo będę z dentystą na 'Ty'.
Ja to bym chciała tak z 5cm chociaż w górę i 5kg chociaż w dół - póki co ma wrażenie, że wszystko jest na odwrót xD Do reszty już się przyzwyczaiłam, ale i tak se ponarzekam.
Trochę ciemniejsze włosy by się przydały i ładniejsza cera
Tweener
wow edzik to nawet ja taka długa nie jestem 
ja mam 175:D no chyba że włożę moje kozaczki to byłabym może cm wyższa od ciebie
ja mam 175:D no chyba że włożę moje kozaczki to byłabym może cm wyższa od ciebie
Tweener
Ja bym chciała mieć tylko lekko brzuszek umięśniony ale nie jest źle
Poza tym jakiś fajny kolorek oczu taki niebieski na maxa ale to można soczewki kupić, lecz wiadomo to nigdy nie jest to samo co naturalny ;]
T-Bag
A ja bym chciała mieć ładny głos ;-)
Michael Scofield
Mahonia, nic nie przebije mojego. ponoc jest fajny, ale wg mnie taki...meski xD. Nie mam takiego milego glosu jak to dziewczyny tylko taki...no wiecie jaki xd
Alfiq to bylo w trampkach wiec jeden cm mozna odjac
Alfiq to bylo w trampkach wiec jeden cm mozna odjac
John Abruzzi
Ja to bym chciał chyba tylko trochę przytyć. Jestem chyba najchudszy w szkole. Trochę mi to przeszkadza, bo zawsze jestem uważany za nie wiadomo jakiego słabego, bo na takiego wyglądam. A tak z reszty to chyba już nic.
Reszta mi chyba pasuje.
Michael Scofield
Widzę że same modelki tu się pokazują. Edzik z jak urosnę jeszcze z 5 cm to spotkamy sie na pokazie. No ja mam 166 i chciałabym być wyższa.
Ja najchudsz nie jestem ale miałam okres w gimnazjum że byłam chuda jak wieszak. A teraz jest spoko. Z tesztą co ja bede mówić macie przecież moje zdjecia.
Ja najchudsz nie jestem ale miałam okres w gimnazjum że byłam chuda jak wieszak. A teraz jest spoko. Z tesztą co ja bede mówić macie przecież moje zdjecia.
Michael Scofield
Ania, hehe chyba sie jednak nie spotkamy bo jestem troche yyy...za szeroka an modelke xD