Tweener
Czyli - jakie gazety czytacie najchętniej, dlaczego właśnie te, ile wydajecie na nie w skali miesiąca etc.
Michael Scofield
Numer jeden to zdecydowanie TeleTydzien
:D:D. Na serio polecam wszystkim Focusa. Nie kupije jej ale brat jak przyjezdza to co by mu sie w drodze nie nudzilo kupuje a zawsze jakos tak sie zlozy ze zapomni zabrac. 
Michael Scofield
Oczywiście Focus ...a jak mam ochotę na jakąś lajcikowa lekture to Joy.
John Abruzzi
Ja kupuje sobie CD-Action, co prawda nie co miesiąc, ale lubię sobie poczytać o grach komputerowych, bo o nich właśnie to czasopismo jest.
Michael Scofield
Cosmopolitan i Joy. Lubię je czytać, jako jedyne chyba mnie nie nudza. Choć ostatnio już bardzo długo nie trzymałam żadnej gazety w ręku ze wzgledu na naukę..
Michael Scofield
ja se czytuje Politykę i Newsweeka, ale zwykle na przemian bo szkoda kasy
Polityka ciekawsza
teraz czesto tez GW bo nie mam tv, nie ogladam wiadomosci, a nie umiem zasysac informacji z portali internetowych jakos^^
no i Joy'a czasami, jak wyczaje jakis fajny temat w nim.
Polityka ciekawsza
teraz czesto tez GW bo nie mam tv, nie ogladam wiadomosci, a nie umiem zasysac informacji z portali internetowych jakos^^
no i Joy'a czasami, jak wyczaje jakis fajny temat w nim.
Sara Tancredi
Magazyn Futbol[4,90zl], Futbol PL[9,90 z plyta dvd], Pilka Nożna Plus[4,50zl], Tele Świat[1,90zl], PSX Extreme[7,90zl],czasami BravoSport[od 1,22 do 3,50]=...31,30zl/month... 
Michael Scofield
zawsze mozna w WC xDChoć ostatnio już bardzo długo nie trzymałam żadnej gazety w ręku ze wzgledu na naukę..
Tweener
Kiedyś to wszystkie te czasopisma kupowałam. Jak poszłam do kiosku to połowę wykupiłam
A teraz to te dla nastolatek: Bravo, Bravo Girl, Twist, Dziewczyna...czasami Joy i Cosmopolitan
Michael Scofield
Ja jeszcze czasem kupie Dziewczyne i Swiat seriali, bo jak sie oglada co dwa tygodnie to trzeba byc na bierzaco w jakis sposob 
Michael Scofield
Ja czytam teraz tylko JOY. Poważniejsza niż BRAVO
Od okazji kupie jeszcze Party jest lekkie i przyjemne takie typowo do WC edzik.
Od okazji kupie jeszcze Party jest lekkie i przyjemne takie typowo do WC edzik.
Tweener
No fakt Bravo nie jest zbyt poważne,a a szczególnie te trudne pytania masakra
Idzie się pośmiać. No ale ja przeważnie czytam tylko to o gwiazdach, najbardziej mnie interesuje i jak są jakieś tricki z makijażem czy ciuchami...
Michael Scofield
o jaaaaaaaaaa xD
tez kupowałam kiedys BRAVO...zadnego nr nie przepusciłam
ehhh te czasy, w ktorych królowa (która byla tylko jedna) była Britney... xD
tez kupowałam kiedys BRAVO...zadnego nr nie przepusciłam
ehhh te czasy, w ktorych królowa (która byla tylko jedna) była Britney... xD
Michael Scofield
O to były czasy B...
Księżniczka popu w Bravoe była w każdym numerze. Też kupowałam każdy numer.
A potem w szkole wielka dyskusja na temat tego co zrobiła Britney.
Księżniczka popu w Bravoe była w każdym numerze. Też kupowałam każdy numer.
A potem w szkole wielka dyskusja na temat tego co zrobiła Britney.
Michael Scofield
yhyhy Bravo musiało być, ja nawet zbierałam plakaty xDD Teraz właściwie nie kupuje czasopism, szkoda mi na nie kasy, wolę inwestować w książki^^ Kiedyś prenumerowałam Architekturę, już przestałam, teraz od czasu do czasu, jak np, gdzieś jadę, do poczytania kupuję sobie Focusa (i to jest chyba moje ulubione), albo jakieś czasopismo właśnie architektoniczne/wnętrzarskie. Na wykładach oglądam/czytam najwięcej czasopism, bo krążą po sali, lubię też Newsweeka i Politykę, jak ktoś ma to nie pogardzę^^
Michael Scofield
ja jeszcze mam nastrycju w reklamowce z 3 lattez kupowałam kiedys BRAVO...zadnego nr nie przepusciłam
Michael Scofield
Przejżyj sobie tak z ciekawości co to się działo pare lat temu. Chociaż na skupie makulatury trochę byś zarobiła
Jak zawsze czytam Gale, ale nie dlatego że kupuje tylko na angielskim i holu jest zawsze każdy numer i jak czekam na lekcje to przejże.
Jak zawsze czytam Gale, ale nie dlatego że kupuje tylko na angielskim i holu jest zawsze każdy numer i jak czekam na lekcje to przejże.
Michael Scofield
edzior ja tez przez długi czas miałam swoje...nie wiem czemu je trzymałam, chyba z sentymentu xD
ale pozbyłam sie ich juz...trzeba kiedys dorosnąć, nie?
podobnie jak agulcowi, mi takze szkoda kasy na czasopisma, no chyba, ze ktoś zarzuci, skoro juz kupił
ale pozbyłam sie ich juz...trzeba kiedys dorosnąć, nie?
podobnie jak agulcowi, mi takze szkoda kasy na czasopisma, no chyba, ze ktoś zarzuci, skoro juz kupił
Michael Scofield
B... szkoda mi wywalic...troche jednak na nie stracilam
. Kiedys szukalam jakiegos zeszytu na strychu i dokopalam sie do gazet to ze 2 godziny tam siedzialam i przegladalam 
Sara Tancredi
o Boze, Bravo
Kiedys jak bylem mniejszy to powiedzialem babce w kiosku:prosze o BravoSport.Dopiero w domu sie spostrzeglem ze to nie to Bravo...
[Bylo juz ciemno wiec sie nie spostrzeglem co pisalo na okladce]. Jednak akurat w tym numerze byla plyta z fajnymi kawalkami i mi sie udalo.A gazeta, no coz poszla do kosza... 
Michael Scofield
no BravoSport tez sie kupowało kiedys i to jeszcze stosunkowo niedawno, ale tylko ze wzgledu na obfitosc dodatków w formie plakatów
bo jesli chodzi o tresc to boze zmiłuj sie...
bo jesli chodzi o tresc to boze zmiłuj sie...
T-Bag
ja tam kolekcjonowałem bravo sport i do dzisiaj gdzieś tam w piwnicy leży
a teraz czesto kupuje przegląd sportowy.
Michael Scofield
Kiedyś, parę lat wstecz kupowałem Brawo Sport i Piłka nożna plus, buahahahah, byłem zapalonym kibicem, ale mi przeszło, leżą te gazety teraz gdzieś na strychy. Obecnie to program kupuje żebym wiedział co leci w tv^^ poza tym to nic nie kupuje, ale polecam GT ;-)
Michael Scofield
ach Bravo.. tak. Kiedyś .Teraz nic nie kupuje. Nie ma to jak teraz jakaś słodka gazetka z portfelem z logiem Offspringa. Krew Zalewa >.<
Musze znaleźć coś ambitnego^^
Musze znaleźć coś ambitnego^^
Mahone
jak byłam mała to czytałam księżniczkę. Z takimi fajnymi dodatkami 
I Kubusia Puchatka.
A teraz? ja są plakaty fajne to jakieś bravo albo coś tam
I Kubusia Puchatka.
A teraz? ja są plakaty fajne to jakieś bravo albo coś tam