btw. Witam wszystkich
Świeżak
Wie ktoś jak nazywa się ta piosenka z odcinka 3x01, która leci w scenie kiedy Bellick myje kible ;>
btw. Witam wszystkich
btw. Witam wszystkich
Tweener
Na wrzucie są piosenki z skazanego
Wpiszcie tylko skazany na smierc lub prison break i już
T-Bag
ale to nie są z 3 sezonu; najczęściej pojawia się na takich stronach piosenka "Prison Break Anthem"natalios pisze:Na wrzucie są piosenki z skazanego
Świeżak
jaki jest tytul muzy gdy linc mowi Mikowi ze Sara nie zyje???
Świeżak
właśnie jak się nazywa??
John Abruzzi
Ponawiam pytanie odnośnie tego, jaka utwór idzie w tle kiedy Michael dowiaduje się o śmierci Sary?
Tweener
a mnie bardzo podobała się muzyka jak jest pokazane więzenie w drugim taka 'skoczna' całkiem nie pasująca do PB, ale była super.
Michael Scofield
nie wiem czy myśle o tym samym co ty, ale mi też sie podoba taka jedna, chyba z 3 odc(m.in. bo siw pojawia tez w innych), gdy Mahone sobie łazi po korytarzu, tak sie czai dziwnie boi jest na "głodzie" jesli mozna to tak nazwać, a w tle pojawiają sie narkomani i ci ktorzy tym handlujądreamsare pisze:a mnie bardzo podobała się muzyka jak jest pokazane więzenie w drugim taka 'skoczna'
jak mi sie to podaba!!! wie ktos o co mi chodzi?
Świeżak
A zna ktoś piosenke z początku 8 odcinka ? Taka wolna .
Michael Scofield
Sara Tancredi
A jaka to piosenka, ta co Majkel podchodzi do Luisa i zaczyna mu opowiadac... W 11 odc. 35:09 minuta.
Świeżak
witam poszukuje piosenki z odcinka 13 z samej koncowki jak sie odcinek konczy wie ktos co to za nuta? pozdrawiam
Fernando Sucre
Świeżak
wyskakuje mi brak takiego albumu chlip a juz sie ucieszylem ale dzieki za dobre chęci.
moze wiesz gdzie mozna to jeszcze znalezc? pozdrawiam i z gory dziekuje:)
[ Dodano: 2008-02-20, 10:15 ]
O juz mam super jest ta piosenka:)
moze wiesz gdzie mozna to jeszcze znalezc? pozdrawiam i z gory dziekuje:)
[ Dodano: 2008-02-20, 10:15 ]
O juz mam super jest ta piosenka:)
Świeżak
Jak nie działa jak działa 
Mahone
przepiękna jest..
właśnie ściągam 
C-Note
Ta piosenka wzbudza w mnie tyle emocji...
przez radość do skrajnej rozpaczy.
Sara Tancredi
Śliczna, ale musiałam ją kilka razy przesłuchać żeby mi się spodobała 
Michael Scofield
aaaaaaaaaa kocham ta piosenkeeeeee <333
Świeżak
super muzyka
ta piosenka powinna dostać oskara za najlepiej wpasowującą się w klimat
[ Dodano: 2008-02-23, 11:35 ]
sory ale nie ma ktoś tytułu tej końcowej piosenki bo ten link z muza to trwa tylko minute???? z góry dzięki
[ Dodano: 2008-02-23, 11:35 ]
sory ale nie ma ktoś tytułu tej końcowej piosenki bo ten link z muza to trwa tylko minute???? z góry dzięki
Świeżak
Minutę? U mnie trwa 3 minuty
A jeśli chodzi o tytuł to jest to Crying (Llorando) a śpiewa Rebekah Del Rio przynajmniej Winamp tak stwierdził 
Przed chwilą ściągnąłem ją w lepszej jakości, tu jest link jak ktoś chce http://rapidshare.com/files/94198364/Re ... _.mp3.html
Przed chwilą ściągnąłem ją w lepszej jakości, tu jest link jak ktoś chce http://rapidshare.com/files/94198364/Re ... _.mp3.html
Świeżak
Powtarzam pytanie.
,,A jaka to piosenka, ta co Majkel podchodzi do Luisa i zaczyna mu opowiadac... W 11 odc. 35:09 minuta.''
,,A jaka to piosenka, ta co Majkel podchodzi do Luisa i zaczyna mu opowiadac... W 11 odc. 35:09 minuta.''
Świeżak
podłaczam się pod pytanie rbno
Świeżak