Świeżak
Zdecydowanie powinni na tej serii skończyć.
Cała sprawa z Firmą się wyjaśni i the end. Tak by było najlepiej.
Owszem, jak będą chcieli, to wymyślą coś ciekawego na 5., 6. itd. serię. ale po co? Nie lepiej, żeby fani zapamiętali ten serial dobrze, a nie jako naciągnięty, nierealny serial?

Tak czy siak i tak już spartaczyli ten serial 3 serią (mam wieeeeelkie nadzieje, że 4. to naprawi), więc niech nie ciągnął tego dalej.
Tweener
Ja jestem za tym eby kręcili dalej może stanie sie nudne w porównaniu do 1 i 2 sezonu ale i tak ja nie znam lapszego serialu niż ten.
John Abruzzi
W sumie byłoby najlepiej jakby skończyli na IV sezonie, ale jeżeli mają zamiar kręcić dalej to ja się nie obrażę, i tak będę oglądał. Czwarty sezon już teraz wydaję mi się ostatnim i to by chyba było najlepsze rozwiązanie, bo serio to nie wyobrażam sobie V sezonu, bo jeżeli wygrają z firmą to koniec happy end, a jeżeli nie to też koniec, tylko nie happy;) Pośredniego rozwiązania nie wiedzę. Mimo wszystko nie mam nic przeciwko kolejnym sezonom.
Świeżak
ja kazdy odcinek tego serialu ogladam z zainteresowaniem wiec nie mialabym nic przeciwko kolejnym sezonom, bo jestem pewnie ze by wymyslili cos ciekawego do nakrecenia
Sara Tancredi
mi sie ten serial z lekka zaczyna nudzic ale mam nadzieje ze mnie zaskoczy jeszcze bardziej az mi wszystko opadnie :D

jezeli wiec zaskocza mnie w 4 to moze byc i 5 :D
Świeżak
Serial jest rzeczywiście świetny, bez porównania do jakiegokolwiek innego moim zdaniem! :-)
Ja też chcę żeby w końcu już zakończyli na tej 4 serii, ale to tylko z jednego wzgledu, jeśli rzeczywiście sezon 4 ma 22 odcinki to dla mnie sprawa z Firmą powinna się na spokojnie zakończyć i było by The End, a dalej - jak mówicie będzie to już naciąganie, no chyba że znajdą mocną fabułę i przekonają Nas do 5 sezonu!! :-D :-D :-D ;-)
Dla mnie wszystkie sezony były fajne, 3 przecież połowę krótszy od 2 pierwszych, więcej akcji - i fajna fabuła, 2 sezon(cała ta ucieczka) nawet bardziej podobał mi się od 1-go, no ale to kwestia indywidualna. No ale 4 jest The Best, na to każdy chyba czekał!!! :-> :-D Niech skopią d... tej Firmie i po zawodach, akcja dynamiczna, tempo lepsze. Żeby tak codziennie wyświatlali premierowy...to można by było oglądać!! :-) Pozdro.
Tweener
Tweener
mnie się wydaje ,że Michael scofield ma już w życiu tyle wrażeń ,że serial traci wiarygodność...myślę że cyferka"4" jest odpowiednia do podpisu "the end";) i ponieważ naprawdę lubię ten serial nie życzę im kolejnej kontynuacji :-P
Michael Scofield
Michael Scofield
Na moje oko to nie będzie już o czym kręcić tego 5 sezonu. Bo to co robią teraz ma jeszcze takąś styczność z samym początkiem mam na myśli sezon 1. Tam też chcieli dowieść sprawiedliwości i sniczszyć firmę. W 2 sezonie raczej przed nią uciekali niż walczyli. No ale trudno żeby zbiegowie walczyli z najbardziej wpływiwą firmą w kraju.
Tzreci sezon był po to żeby lepiej poznać firmę i ich plany.
W 4 już działania prowadzą do unicestwienia jej i wszystko wskazuje na to że się uda.
No a 5?? nie mam pomysłu o czym mógł by być.
Tweener
Ale oglądając spoilery 4x12 chyba pojawiły się jakieś nowe okoliczności w serialu.
Niestety bez obejrzenia 4x12 nie możemy jasno stwierdzić co tam miało miejsce a może by to się przyczyniło do 5 sezonu
Michael Scofield
Michael Scofield
Jal dla mnie 5 sezon to już by było przegięcie. Ale jak zrobią obejże bez narzekań. Nie sądze jednak żeby znależli taki cel dla bochaterów który zadowoli wszystkicj. Zwłaszcza że jest ich coraz mniej. Jak zakczończą na 4 będzie dobrze.
T-Bag
Raczej 5 sezonu nie będzie, bo po pierwsze już raczej nie ma o czym kręcić, a po drugie to reżyserzy już chyba mówili, że 4 to będzie ostatni sezon.
Tweener
5 sezon to troche bezsens...
O czym miałby on być?
Michael Scofield
Michael Scofield
Jak wymslą coś sensownego to się zobaczy. Ale jak jakieś nudy i PB straci zwoja reputację to ja ich zabiję. Nie mogą zrobić z tego telenoweli bo sen serial na to nie zasługuje.
Tweener
Tweener
Ja bym chciała żeby był 5 sezon choć wiem że byłby naciągany i na pewno już nie taki dobry jak pozostałe...ale jak sobie teraz pomyślę że po 4 sezonie nigdy nie będę wyczekiwała na nowy odcinek z niecierpliwością to mi się smutno robi :P Fajnie by było zobaczyć jeszcze raz te postacie ;]
Tweener
Tweener
ja nie miałabym nic przeciw gdyby po zakończeniu emisji serialu stworzyli by wersję kinową :-D
Świeżak
AutumnLeaf porusza bardzo ważny problem. bowiem, jeśli rzeczywiście wybiją połowę postaci i dadzą nowe to za te 30-40 lat to będzie już zupełnie inny serial, a Michael będzie z więzienia wyciągał wnuczęta swoje. :-DDD
alfiQ Pomysł niezły, trzeba przyznać, z pewnością byłby to jeden z najbardziej kasownych filmów w historii kina. Sam za często nie chodzę, ale z pewnością dla tego filmu zrobiłbym wyjątek 8-)
A swoją drogą, to jest tak fantastyczny serial, że nawet Ci co tak marudzą na niego i tak będą oglądać dopóki będą powstawały nowe odcinki ;)
Nie ma się co oszukiwać, że 3 sezon faktycznie był mniej udany, chociaż może jest to tylko takie nasze subietktywne odczucie bo co sezon tylko: więzienie-ucieczka, więzienie-ucieczka, więzienie-ucieczka, - to już sie stawało nudne. Sam oglądając pierwszy odcinek z 4 serii miałem dość, myślałem znowu wszystkich zgarniają do jednego pudła i będą cała serię uciekać. Powiem wam, iż zostałem miło rozczarowany :mrgreen:
Ale sami przyznacie, że wreszcie z tego wybrnęli. Teraz Michael myśli jak się włamać a nie uciec. hehehe
Jeśli zrobią 5 sezon, to rzeczywiście wysoko stawiają sobie poprzeczkę. Ja czekam na kolejne odcinki, a wy róbta jak chceta ;-)
Tweener
Nie będzie 5 to już oficjalne.
C-Note
dobrze by było jak by był 5 season ;( no ale nie bedzie :P dobrze ze w 4 bedzie 22 odc, chyba :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „News”