sig:8 (choc raz ja widze a raz nie )
n:co tu duzo mówic 10
ogólnie: spoko ziomek i świetny grafik
Dziekuje :*. Milusio mi sie zrobiłouwielbiam cię. Jesteś jednym z moich ulubionych osób na forum. :*:*
Mahonia o wszystkim ;-)Mahonia pisze:i można pogadać z nim o wszystkim (chyba xD) ;***
bez jaj człowieku,tu oceniamy pod wzgledem graficznym a nie tego kto jest na avku czy sigu0 - za avatar nie lubię Maćka Rocka...
nom Cwaniaczek ma racje, tutaj oceniamy pod wzgledem graficznym a nie czy lubie czy nie lubie ZizouuuuuuuuuuCwaniaczek pisze:bez jaj człowieku,tu oceniamy pod wzgledem graficznym a nie tego kto jest na avku czy sigu
Ostatnio zmieniony 2008-11-20, 19:16 przez sylwek1005, łącznie zmieniany 1 raz.
W imie ojca i syna....Conroe91 pisze:av - nie lubie ziniego
sig - nie lubię ziniego
Ale udzielasz się na forum więc 8/10
święta prawda, Conroe mozesz go nie lubic, ale lepiej tego nie pisz zwlaszcza pode mna gdyz nie znasz mnie i nie wiesz jak bardzo szanuje tegoz wspanialego pilkarzaCwaniaczek pisze:Mozesz Zizou nie lubic,ale nalezy mu sie szacunek,bo wg mnie był to najwybitniejszty piłkarz na przełomie wieków.
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez agulec, łącznie zmieniany 1 raz.
O.S.T.R.....jak mozesz nie znac,no....?!av - świetny, bardzo go lubię, pojęcia nie mam kto na nim jest, ale fajnie wykonany i jakoś szczególnie do Ciebie pasuje, taki urwis xD 10!
to won do spowiedzi terazO.S.T.R! Znam go! Nie poznałam ..oO
Ostatnio zmieniony 2008-11-21, 13:32 przez Cwaniaczek, łącznie zmieniany 1 raz.
Ostatnio zmieniony 2008-11-22, 14:27 przez Conroe91, łącznie zmieniany 1 raz.
??Conroe91 pisze:10/10 za all
A więc tak:agulec pisze:Niech każdy ocenia sobie jak chce, wg własnego uznania i wg własnych kryteriów. Może być? Musi.
Bo Piwo jest lepsze^^ czemu? ma % jest tanie, nie trzeba gotować wody^^ HAMahonia pisze:lubię się z nim kłócić o herbatę i piwo