zapomiałam dodać, że bardzo często mam jeszcze ekologiczną torbę na zakupy
John Abruzzi
ja tylko obawiam się jednego... że przy kolejnej torbie nie wytzymają mi uszka... już od jedniej mi się zerwały 
Michael Scofield
"Torby w pewlni biodegradowalne' xD
ja jeszcze zawsze mam ksiazeczke do nabozenstwa i rozaniec. W sumie nie wiem czemu? moze dlatego ze jak sa w innym miejscu to nigdy nie moge ich zanlezc...
ja jeszcze zawsze mam ksiazeczke do nabozenstwa i rozaniec. W sumie nie wiem czemu? moze dlatego ze jak sa w innym miejscu to nigdy nie moge ich zanlezc...
Mahone
he ja w torbie nie noszę ale taka moja jedna zielona wygląda prawie jak ekologiczna... ^^*Madziula* pisze: często mam jeszcze ekologiczną torbę na zakupy
ale mam świra na punkcie plastikowych torebek i zawsze w sklepie muszę tlumaczyć ludziom ze maja mi nie pakować w jednorazówki ("ale jak to nie pakować, ja pani zapakuję, naprawdę... - nie bo od tego giną wieloryby...) oj lapią zonka czasem ale cóż...
dlatego często w torbie noszę rzeczy ze spożywczaka, naprzyklad ostatnio paradowalam przez miasto z torbą wypchaną brokulami...^^
ja zawsze mam jeszcze takiego malusiego aniolka od mamy ^^ najpierw byl przy portfelu ale teraz jest luzem gdzieś...
Tweener
A u mnie to różnie jest...Czasem potrafię takie rzeczy w torebce znaleźć, że...
Ale tak zazwyczaj to noszę:
Telefon
Portfel
Klucze
Chusteczki
Gumę do żucia [koniecznie Orbit, tą zieloną. xD]
Błyszczyk
Małe perfumy
Dokumenty[legitymacja, dowód, karta kredytowa, karta biblioteczna, itp.]
Długopis
Notes
Wsuwki [dopóki ich nie pogubię]
Gumkę do włosów
Kasę, która się poniewiera po całej torebce...
Stare bilety autobusowe, bilety z kina, rachunki ze sklepów, i takie różne rzeczy, które wrzucam, żeby wyrzucić później, lub wyjąć i gdzieś schować, ale zapominam zawsze...
Ale tak zazwyczaj to noszę:
Telefon
Portfel
Klucze
Chusteczki
Gumę do żucia [koniecznie Orbit, tą zieloną. xD]
Błyszczyk
Małe perfumy
Dokumenty[legitymacja, dowód, karta kredytowa, karta biblioteczna, itp.]
Długopis
Notes
Wsuwki [dopóki ich nie pogubię]
Gumkę do włosów
Kasę, która się poniewiera po całej torebce...
Stare bilety autobusowe, bilety z kina, rachunki ze sklepów, i takie różne rzeczy, które wrzucam, żeby wyrzucić później, lub wyjąć i gdzieś schować, ale zapominam zawsze...
Michael Scofield
też mam*Madziula* pisze:zapomiałam dodać, że bardzo często mam jeszcze ekologiczną torbę na zakupy
teraz taki szał się na to zrobił xD
"Pamiętaj torebka foliowa rozkłada się 400 lat" xD
Michael Scofield
ehehe ja tez to nosze xD*Madziula* pisze:zapomiałam dodać, że bardzo często mam jeszcze ekologiczną torbę na zakupy
nie cierpię tego zielonego koloru, ale trzeba przyznać, że na zakupy jest wygodne
Michael Scofield
Ja też mam taka zieloną. Przynjamniej mam pewnośc że mi się ucha nie urwią
Mimo pozorów jest bardzo pojemna, bo mi się wszystko mieści.
Mimo pozorów jest bardzo pojemna, bo mi się wszystko mieści.
C-Note
telefon
błyszczyk
chusteczki higieniczne
ja duzo nie nosze
błyszczyk
chusteczki higieniczne
ja duzo nie nosze
Sara Tancredi
Nie zawsze noszę ze sobą torbę, ale jak już too... co ja tam mam.. telefon, klucze od hacjendy, krem tonujący i pomadkę (Nivea koniecznie ;> ) Tyle mi wystarczy. No..czasami jeszcze lądują tam słuchawki do tel. A kasa to mi się przewraca po kieszeniach ; )
Świeżak
torebke nosze zadko, ale zazwyczaj mam w niej telefon klucze i portwel
a potem jakis błyszczyk bądz perfumetka.... chusteczki higieniczne 
Michael Scofield
Od niedawna wszedzie nosze ze soba dodatkowy pakiet dokumentów ( prawko i dow. rejestracyjny) - bo nigdy nie wiadomo kiedy bedzie potrzebny kierowca
(jesli ktoś jest na tyle odwazny żeby ze mną jeżdzić ;-) )
jeszcze : krem do rąk ( od siostry mi się udzieliło ) i balsam do ust
jeszcze : krem do rąk ( od siostry mi się udzieliło ) i balsam do ust
Michael Scofield
Ja też nosze krem bo jak mam szorstkie ręce to sie skupić nie moge na niczym.
Ostatnio noszę jeszcze zapasową baterie do mp3, ostatnio wyłączyła mi się w połowie piosenki.
Ostatnio noszę jeszcze zapasową baterie do mp3, ostatnio wyłączyła mi się w połowie piosenki.
Tweener
- portfel
- komórka
- mp3
- długopis, notes
- gumy
- błyszczyk
- tampon
- papierosy
- zapalniczka
- chusteczki
- klucze
- różne papiery
Noszę jeszcze kilka rzeczy, ale wolę o nich nie wspominać ;D
- komórka
- mp3
- długopis, notes
- gumy
- błyszczyk
- tampon
- papierosy
- zapalniczka
- chusteczki
- klucze
- różne papiery
Noszę jeszcze kilka rzeczy, ale wolę o nich nie wspominać ;D
Fernando Sucre
komórka
portfel (albo kasa luzem)
chusteczki
pomadka
krem do rąk
lusterko
miniaturkowa szczoteczka
guma do żucia
klucze
dokumenty (legitymacja, bilet MPK 3-miesięczny, różne karty)
No-Spa
(oczywiście jeśli biorę najmniejszą torebeczkę, to muszę trochę to wszystko ograniczyć ;-) )
portfel (albo kasa luzem)
chusteczki
pomadka
krem do rąk
lusterko
miniaturkowa szczoteczka
guma do żucia
klucze
dokumenty (legitymacja, bilet MPK 3-miesięczny, różne karty)
No-Spa
(oczywiście jeśli biorę najmniejszą torebeczkę, to muszę trochę to wszystko ograniczyć ;-) )
Sara Tancredi
nóż
[ luzem ;-) ]
Michael Scofield
nie wiadomo kiedy moze sie przydacnóż
Tweener
Torebkę kupiłam sobie dopiero niedawno. Tak to cały czas plecaki nosiłam. Nie wiem może jestem inna czy dziwna ale dla mnie bardzo ważna jest marka i nie kupię byle jakiej torebki czy w ogóle innego ciucha. A tak to mam w niej: telefon, dokumenty tożsamości, mp3, błyszczyki, jakiś perfum, chusteczki, klucze jak wychodzę wieczorem to gaz pieprzny chociaż jest on zbędny bo sama bym się obroniła przed napastnikiem no ale warto mieć 
Michael Scofield
A ja mam tyle gratów że jak mam gdzieś iść z mała torebką to jest tak napchana że się zamknąć nie da albo po prostu musze wziąść jakąś inną.