T-Bag
Witamy Laraa. (nie ma to jak Wlkp.
)
Michael Scofield
Witamy na Forum Laraa! 
Mahone
Witamy Laraa 
Witaj Laraa ;p Mamy nadzieje że zostaniesz z nami na dłuuuugo ;p
Michael Scofield
Ciekawe, nawet bardzo ;-)Laraa pisze:poniewaz interesuje sie sztukami walki (taekwondo - uprawiam, muay thai, boks), motoryzacja, broń palna w ogóle wszystko związane z bronią, air soft gun, koszykówka, snowbard
Laraa pisze:Moja ulubiona postać to Greetchen za całokszałt
Witam na forum.
Michael Scofield
Hej Laraa!! 
ale optymistycznie zaczęłaś
ale optymistycznie zaczęłaś
Michael Scofield
Witam Laraa.
Mam nadzieję że ci się spodoba, i szybko nas nie opuścisz.

Mam nadzieję że ci się spodoba, i szybko nas nie opuścisz.
Tweener
Cześć Wszystkim
Dzięki za miłe powitanie. Też mam nadzieje że zostanę tutaj długo 
Świeżak
Witka jestem Michał mam 17lat,mieszkam w Wałbrzychu, aktualnie sie uczę w Liceum o profilu Informatyczno - Językowym ( jakoś leci do przodu ;] ). Uwielbiam różnego rodzaju filmy najbardziej Gangsterskie ale ogółem to wszystkie
, co do muzyki to raczej nie słucham.A także gram w rożne mmorpg.Poza domem często gram w siatkówke, i wiele wiele innych 
Ostatnio zmieniony 2008-12-07, 21:59 przez Magus, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
No i elegancko 
Witam na forum, Magus
Witam na forum, Magus
Michael Scofield
Witam Cię Michale! Ponieważ zdążyłeś poznać już jedną z moich tajemnic ( spuchnięta twarz^^) to liczę, że zostaniesz na dłużej i życzę miłego pobytu!
ale jak można nie słuchać muzyki? xD
ale jak można nie słuchać muzyki? xD
Michael Scofield
Joł Michał *
;D Zostań na dłużej.
* uwielbiam to imię
;D Zostań na dłużej.
* uwielbiam to imię
Michael Scofield
Filmy gangsterskie. Już cię lubię.
A tak tak skoro wiesz już tak dużo o B... to musisz zostac.
To jak zaklęcie. Miłego pobytu na forum.
A tak tak skoro wiesz już tak dużo o B... to musisz zostac.
To jak zaklęcie. Miłego pobytu na forum.
T-Bag
Wielkie joł Michał 
Joł joł Michi 
Michael Scofield
Siema Michu, zostany z nami jak dlugos ie da xd. Gangsterskie filmy rulez, jeszcze zebys sluchal trance xD;p
HeY kto tu nie słucha trance'u?? XD Przecież wiesz, ze ja 
Jeszcze raz witaj Michi xD
Jeszcze raz witaj Michi xD
Michael Scofield
Witam Magus!!!
Sara Tancredi
Ej, czy ja się przedstawiłem?...
Chyba nie.
Cześć wszystkich prisonfanów, mahomanów, scofieldofanów, saromaniaków, t-bagomaniaków itd. Jestem ze Śląska, oglądam Pb od 1 sezonu, i jak na razie fajnie mi się tu u was zadomowiło.
Chyba nie.
Cześć wszystkich prisonfanów, mahomanów, scofieldofanów, saromaniaków, t-bagomaniaków itd. Jestem ze Śląska, oglądam Pb od 1 sezonu, i jak na razie fajnie mi się tu u was zadomowiło.
Michael Scofield
O do mnie to 1, 2 i ostatnie. O fajnie fajnie. Tylko imienia nie podałeś. Witam serdecznie.
John Abruzzi
Żmij, witam serdecznie
, mam nadzieje, że spędzisz tutaj wiele miłych chwil, jak chyba my wszyscy.
Sara Tancredi
ja to się Ania1991_ck, zaliczam do T-bagomaniaków... no i aleksomaniaków. Też, od 3 sezonu polubiłem gościa.
A co do mojej obecności tutaj, to jak już napisałem, zależy ona tylko od innych użytkowników, a jak na razie wspaniale mi się z wami dyskutuje.
A co do mojej obecności tutaj, to jak już napisałem, zależy ona tylko od innych użytkowników, a jak na razie wspaniale mi się z wami dyskutuje.
Michael Scofield
Ja się bardzo cieszę, ze Ci się podoba 
Jest to jedyna strona na której siedzę tak długo ( nie licząc n-k xD) i mi się nie znudziło
Mam nadzieję, ze będziesz się u Nas czuł jak w domu i będziesz z nami na dobre i na złe
Jest to jedyna strona na której siedzę tak długo ( nie licząc n-k xD) i mi się nie znudziło
Mam nadzieję, ze będziesz się u Nas czuł jak w domu i będziesz z nami na dobre i na złe
Michael Scofield
Witamy szanownego pana i zyczymy milego pobytu 
Joł joł
Miłego pobytu ;D