T-Bag
ja mam takie 3 need for speed i pro evolution soccer oraz call of duty ;-)
T-Bag
Heroes 3 i 4
Naprawdę wciąga, że się nie da odejść od kompa. Jeszcze Sims. Jak się wezmę za rodzinkę to jednego dnia już mają wypas 
Michael Scofield
Simsy 2
tak wiem , wiem.. co na to poradzę, że uwielbiam w to grać ;D
lubie to szczególnie, że uwielbiam projektować wnętrza. Nie ma nic lepszego od budowaniu domu i wyposażeniu go. mmm.
Lubię również Beach Life <3
i czasami GTA ^
tak wiem , wiem.. co na to poradzę, że uwielbiam w to grać ;D
lubie to szczególnie, że uwielbiam projektować wnętrza. Nie ma nic lepszego od budowaniu domu i wyposażeniu go. mmm.
Lubię również Beach Life <3
i czasami GTA ^
Michael Scofield
Zdecydowanie seria GTA. Diablo 2 kiedyś^^
John Abruzzi
1. Silent Hill (cała seria), uwielbiam w to grać,
2. seria Gothic, też wypas
3. Coś tam na pewno by się jeszcze znalazło.
2. seria Gothic, też wypas
3. Coś tam na pewno by się jeszcze znalazło.
T-Bag
niunia pisze:i czasami GTA
Widze że sporo osób grało w GTA chyba niema takiej osoby która by w to nie grałą ja też ogólnie lubie tą gre ale sie wkurzam że ta najnowsza mi nie pójdzie i dlatego jej niedopisałem a zapowiada się super ;-)Sebo160186 pisze:Zdecydowanie seria GTA
John Abruzzi
O właśnie, zapomniałem o GTA, grałem we wszystkie i wszystkie mi się podobały, teraz czekam na najnowszą część. Tutaj dodam jeszcze Pro Evolution Soccer, ale 2009, tylko 2008, bo najnowsza wydaje mi się taka jakaś zwolniona.
Michael Scofield
yhy^^ Vice City to była dla mnie taka gra, że w któreś tam wakacje zawsze pół nocy nad tym siedziałam, bo w dzień były inne rzeczy do zrobieniaPiotras003 pisze:sporo osób grało w GTA chyba niema takiej osoby która by w to nie grałą
Na Simsy2 też miałam kiedyś szał, ale odkąd zajmują 20GB to mi przeszły xD
Michael Scofield
Gta 4 fajna fajna nie powiem^^ 3 San Andreas też ;-)
John Abruzzi
No ja w GTA IV nie miałem okazji jeszcze grać, bo nie posiadam konsoli, ale czytałem, że bije San Andreas na głowę. Dla mnie to oznacza, że będzie to dzieło sztuki, bo dla mnie teraz San Andreas nim jest, ale pożyjemy zobaczymy.
Sara Tancredi
oczywiscie seria pes, albo tez real football hd na symbiana s60v3 czy tez rewelacyjna bijatyka One na n-gage 2.0 
John Abruzzi
No jeżeli chodzi o gry na telefon, to króluje Real Football 2009. Fajnie gra się też w Milionerów
.
T-Bag
Call of Duty 4 na multiplayerze i Call of Duty 5 xD
Mahone
Heroes III i tylko III. Świetna gra.
John Abruzzi
W Herosy też grałem, też w III, ale szczerze, to uważam, że V jest lepsza. Na pewno przy niej lepiej spędziłbym noc, ale to pewnie dla tego , że III jest już trochę przestarzała, co nie znaczy do niczego.Heroes III i tylko III.
Michael Scofield
Guitar hero III. Bezapelacyjnie. ;D
Tweener
Ostatnio Counter Strike Source
Wciągnął mnie lubię z kumplami w to pykać 
Michael Scofield
Hmm...Na pewno Simsy xd.To jest tak wciagajaca gra, ze jak sie usiadzie to ciezko sie oderwac. A jak simsy to i SimCity
. Kiedys gralam w GTA, ale to byla chyba...2
. No i jeszcze Wormsy
. Czasem jak mnie najdzie ochota to instaluje i gram jakis tydzien po czym usuwam owa gre z dysku 
Świeżak
Ja mam takie 2
- Counter Strike 1.6
-Need For Speed od Undergrounda do Pro Street
- Counter Strike 1.6
-Need For Speed od Undergrounda do Pro Street
Tweener
Call of Duty 2 i 4, Tomb Raider, Mafia, Gta San Andreas, Gothic I, II, III, Need for speed Carbon i Pro Street, Swat 4, Simsy 2