Tweener
Tweener
Czego nauczył was serial?

Post autor: damian1 »

Nie chodzi mi o cechy charakteru, tylko o bardziej naukowe podejście. Trochę tego było ze strony Michaela.
Ja napiszę 2 ciekawostki.
Nasze DNA po śmierci zostaje w ziemi i zwłoki są spryskiwane płynem, którym równie dobrze możemy przepalić metal. :mrgreen:
Wasza kolej :-P
Świeżak
Świeżak
Że jeśli jest się inżynierem pewnego więzienia to jeśli wsadzą Ci kogoś bliskiego do tego więzienia to mu pomożesz Uciec ! :D
Michael Scofield
Michael Scofield
Re: Czego nauczył was serial?

Post autor: Sebo »

Że: można Dużo jeśli sie tego naprawdę chce i nic innego niema sie przed oczami tylko właśnie TO coś^^ bardzo motywujące :roll:
Że: najbardziej czarny charakter ma w sobie okruszek dobra.
Że: yy i może spokoju i wytrwania( podczas ściągania odcinków.xD)
John Abruzzi
John Abruzzi
Mnie to nauczył, że nawet najlepszy serial może spaść na najniższy poziom (IV seria).
Tweener
Tweener
Nie o to mi chodziło. O naukowe rzeczy
Świeżak
Świeżak
Odcinek kiedy brad zginął czegoś mnie nauczył :(
Niedawno w polsacie leciał odciek ten co w tedy uciekali z Sony jak BRAD się bał mówił do Alexa czy może do niego się przeprowadzić itp. a potem kiedy on zginął :(
John Abruzzi
John Abruzzi
damian1, wiem, że nie o to Ci chodziło, tak tylko żartowałem. Z naukowych rzeczy to jakoś na to nie zwracam uwagi i dużo mnie ten serial nie uczy w tym względzie. Chociaż tego, że jak się czegoś chce tak naprawdę mocno, to można to zrobić, nawet jeżeli wydaje się nie możliwe, to mnie nauczył. Z tym się muszę zgodzić. Chociaż to także nie należy do rzeczy naukowych, czyli wychodzi na to, że ten serial niczego mnie nie nauczył ;-) .
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólnie o Prison Break ”