Michael Scofield
Jaka wg Was sieć jest najlepsza? którą polecacie i dlaczego? abonament czy karta?
T-Bag
Dla mnie Simplus. Telefon na kartę, co jakiś czas dostaję rabat za połączenia, eski wcale nie takie drogie i mam możliwość wzięcia udziału w wielu fajnych promocjach ;-)
Michael Scofield
ja nie wiem która w sumie^^
bo tak: ponad 5 lat miałam telefon w Idei (potem Orange), najpierw na karte, potem w mixie i strasznie mnie pod koniec denerwowała ta siec, bo zaczeły mi sie problemy z zasiegiem...nie wiem co sie stało, ale jesli wczesniej nie miałam z tym problemów zadnych na koncu miałam zasieg u siebie w pokoju tylko w 2 miejscach, które sie do komfortowych rozmów nie nadawały niestety
wiec zmieniłam na plusa, tez mixa i w sumie jestem zadowolona, jest tu wiecej promocji które mi odpowiadaja...bo wole rozmawiac niz pisac^^ i wszystkie oferty sa jakos przystepniej objasnione i łatwo do nich dotrzec chociazby na stronie internetowej. Poza tym pan z salonu plusa był bardzo przystojny, gdy podpisywałam umowe
Jedyne co mnie wkurza to to, ze gdy wykupie dobie miesieczny pakiet na rozmowy do 1 nr, a reszta kasy z konta mi przepadnie, to z pakietu tez nie moge korzystac, dopoki sobie nie doładuje karty po raz kolejny...co czesto mi sie zdarza
forma 'mixu' bardziej mi pasuje niz 'na karte', na abonament raczej nie chciałabym miec, bo pewnie caly czas bym przekraczała limit^^, a tu sa jednak jakies rozsadne ograniczenia.
bo tak: ponad 5 lat miałam telefon w Idei (potem Orange), najpierw na karte, potem w mixie i strasznie mnie pod koniec denerwowała ta siec, bo zaczeły mi sie problemy z zasiegiem...nie wiem co sie stało, ale jesli wczesniej nie miałam z tym problemów zadnych na koncu miałam zasieg u siebie w pokoju tylko w 2 miejscach, które sie do komfortowych rozmów nie nadawały niestety
wiec zmieniłam na plusa, tez mixa i w sumie jestem zadowolona, jest tu wiecej promocji które mi odpowiadaja...bo wole rozmawiac niz pisac^^ i wszystkie oferty sa jakos przystepniej objasnione i łatwo do nich dotrzec chociazby na stronie internetowej. Poza tym pan z salonu plusa był bardzo przystojny, gdy podpisywałam umowe
Jedyne co mnie wkurza to to, ze gdy wykupie dobie miesieczny pakiet na rozmowy do 1 nr, a reszta kasy z konta mi przepadnie, to z pakietu tez nie moge korzystac, dopoki sobie nie doładuje karty po raz kolejny...co czesto mi sie zdarza
forma 'mixu' bardziej mi pasuje niz 'na karte', na abonament raczej nie chciałabym miec, bo pewnie caly czas bym przekraczała limit^^, a tu sa jednak jakies rozsadne ograniczenia.
Sara Tancredi
mialem orange ale sie schamili
Potem heyah, mieli niskie stawki tylko do swoich i teraz mam play, moim zdaniem jedna z lepszych sieci 
John Abruzzi
Dla mnie najlepszy jest Plus. Kiedyś miałem telefon w idei(oj, dawno temu) i niby było git, ale później przyszły te super oferty w plusie. Wziąłem w Mixie i nie żałuje. Już czwarty rok mi idzie jak u nich jestem i jeszcze większych problemów nie miałem. Ceny nie są dużo, ale za to dużo jest fajnych bajerów dodatkowych, których nie mają inne sieci. Nie wiem jak to jest z tymi nowymi, czyli play, 36 i 6, bo w nich nigdy nie miałem i nie znam nikogo kto ma, więc na ich temat się nie wypowiadam.
Michael Scofield
Kiedyś dawnooo dawnooo temu miałem Plusa(abon..) i musiałem zrezygnować, bo przekraczałem limity, i to o dużo..xD
Kupiłem więc kartę Idei, i tak miałem i miałem, nie narzekałem, było ok, przyszła pora na Orange, lecz, najwięcej znajomych miałem właśnie w Heyah!! i dlatego zmieniłem na tą sieć. i nie żałuje, tanio dzwonie i smsuje, fajne pakiety, gg zasięg mam wszędzie full.. stąd mój głos na HEYAH ;-)
Kupiłem więc kartę Idei, i tak miałem i miałem, nie narzekałem, było ok, przyszła pora na Orange, lecz, najwięcej znajomych miałem właśnie w Heyah!! i dlatego zmieniłem na tą sieć. i nie żałuje, tanio dzwonie i smsuje, fajne pakiety, gg zasięg mam wszędzie full.. stąd mój głos na HEYAH ;-)
T-Bag
no to tak 1 miejsce PLUS 2 ERA 3 HEYAH i tak poza tym odradzam PLAYA bo to oszusci jesli ktos bedzie chciał cos od nich kiedys wziasc to niech sie zastanowi 2 razy albo napisze do mnie to mu odpowiem jacy to oszusci ;-)
Tweener
Play w/g mnie bardzo niskie stawki. Polecam
T-Bag
Fakt niskie stawki i niskie ceny telefonów ,i jesli chodzi aby wziasc na karte to czemu nie bo i tak sie nic nie traci choc słyszałem tez ze zdrabki nie działały , a wiem bo czytałem bardzo dużo skarg na tą siec ;-) Ja odradzam brać na abonament bo moja sytuacja była taka że miąłem wyłanczony WAP i MMS a pobrało mi za neta 300 zł ,i żeby było śmieszniej przełożyłem karte w 33 10 Nokie która jak wiadomo niema dostepu do neta i wiecie co ? tez nabijało śmieszne troche ale prawdziwe a jesli chodzi o moje 10 reklamacji to najpierw napisali że to wina systemu i oddali mi 20 zł a przypomne pobrało mi 300 zł i po jakimś czasie napisali że to wina karty czyli wniosek wychodzi taki że sami niewiedza co jest nie tak dlatego odradzam no ale jak ktoś chce to niech próbuje bo może akurat jemu się uda ;-)damian1 pisze:Play w/g mnie bardzo niskie stawki. Polecam
Tweener
Dla mnie tylko Plus
I jeszcze ujdzie Era i Heyah.