John Abruzzi
Zapraszam do dyskusji o odcinku 3x08 Bang & Burn
W tym temacie:
- nie prosimy o napisy, ani linki do tego odcinka. Od tego jest dział download:
cat5.htm
- nie wypytujemy kiedy będzie kolejny odcinek. Odpowiedź na to pytanie znajduje się tutaj:
http://prison-break.filmo...dcinki-vt69.htm
W tym temacie:
- nie prosimy o napisy, ani linki do tego odcinka. Od tego jest dział download:
cat5.htm
- nie wypytujemy kiedy będzie kolejny odcinek. Odpowiedź na to pytanie znajduje się tutaj:
http://prison-break.filmo...dcinki-vt69.htm
Ostatnio zmieniony 2007-11-13, 19:15 przez KhAn, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
juz obejrzalem 8 odcinek i powiem wam ze jest fajny ale to juz nie to samo co pierwszy i drugi sezon. sa zwroty akcji ale odcinek nie nalezy do najlepszych
Tweener
masakra co sie dzieje z tym forum, nikt nic nie robi. czemu po prawo niema nowego odcinka, bez sensu 
Wszyscy robią wszystko. Rano były problemy z forum bo miałem wrzucić odcinki ale nie miałem jak więc nie wrzuciłem a później do szkoły poszedłem. Teraz jestem to widzę, że pare osób wrzuciło więc jest już okej, ja też od siebie dorzuciłem pare odcinków. Ja też jestem człowiekiem i tak jak każdy mam też inne sprawy na głowie a nie siedzenie 24h na dobe a to, że mam moda to nie znaczy, że muszę siedzieć po tyle h na forum.
KhAn
Wszyscy robią wszystko. Rano były problemy z forum bo miałem wrzucić odcinki ale nie miałem jak więc nie wrzuciłem a później do szkoły poszedłem. Teraz jestem to widzę, że pare osób wrzuciło więc jest już okej, ja też od siebie dorzuciłem pare odcinków. Ja też jestem człowiekiem i tak jak każdy mam też inne sprawy na głowie a nie siedzenie 24h na dobe a to, że mam moda to nie znaczy, że muszę siedzieć po tyle h na forum.
KhAn
Ostatnio zmieniony 2007-11-13, 12:46 przez szponnn, łącznie zmieniany 1 raz.
Świeżak
KhAn Sorry... jeju, bez krzyków... możesz usunąć tamtego posta.
Było inaczej niż dotychczas i nie wiedziałam, że temat jest już zrobiony.
Odcinek bardzo mi się podobał swoją drogą.
Spoko
wszystko jest tak jak było dawniej więc nie miałeś co szukać za bardzo 
KhAn
Zawsze było w kolumnie po prawej stronie a teraz trzeba poszukać, ale następnym razem bedę już wiedziała
A co myślisz o odcinku??
Było inaczej niż dotychczas i nie wiedziałam, że temat jest już zrobiony.
Odcinek bardzo mi się podobał swoją drogą.
Spoko
KhAn
Zawsze było w kolumnie po prawej stronie a teraz trzeba poszukać, ale następnym razem bedę już wiedziała
A co myślisz o odcinku??
Ostatnio zmieniony 2007-11-13, 16:06 przez paczek85, łącznie zmieniany 1 raz.
Świeżak
oglądałem odcinek i nie powiem bo fajnie trzyma w napięciu ale powoli trochę już bajka się robi, sory ale naprawde tak jest
scofielda podejrzewają że w ucieczke moze byc zamieszany a nic mu nie zrobili a w 7 odcinku zaledwie strażnik się spytał kolesia czy to była jego cela z ktorej uciekali i koles od razu dostał kulkę
to samo scofield mial na ucieczkę 7 dni a "widzeń" z bratem miał bodajże prawie że codziennie, no sory w polskich wiezieniach rzadko jest "widzenie" raz na miesiąc a co dopiero w Sonie (jakże niebezpiecznej;] )???? to samo skoro Firma nie potrzebuje juz Linca tak więc LJ juz dawno bez głowy powinien byc a tu pewnie jeszcze happy end bedzie
)
SORY SORY ale wydaje mi się że jednak PIERWSZY SEZON RULEZZZZ <---- to oczywiscie moje zdanie
SORY SORY ale wydaje mi się że jednak PIERWSZY SEZON RULEZZZZ <---- to oczywiscie moje zdanie
Michael Scofield
dobrze zauwazylem ze kartony sa inczej ustawione ??adasio123 pisze:hehe dajcie na 20:50 a potem na 21:54 i powiedzcie co zauwazyliscie
Świeżak
adasio123, Ty chyba nie masz co robić koleżko, że takie rzeczy wynajdujesz
ale śmieszne śmieszne, taki bubel zrobić z tymi drzwiami
z drzwiami a nie z kartonami, otwierają się w inną stronę 
A co do odcinka. Moim zdaniem nie podejrzewają Scofielda o ucieczkę, tylko sądzą, że przez niego ludzie mają takie pomysły albo on namawia albo cos takiego, bo gdyby byli pewni, że to on to by go zabili i poprostu przenoszą go do innego więzienia. Ale mam takie dziwne przeczucie, że ktoś zadbał aby go uniewinnili a nie przenieśli do innego więzienia. A co myślicie o Mahoneym?? Stracił rozum bez dragów i znowu wraca do piekła... Ciekawe co tym razem wymyśli.
A co do odcinka. Moim zdaniem nie podejrzewają Scofielda o ucieczkę, tylko sądzą, że przez niego ludzie mają takie pomysły albo on namawia albo cos takiego, bo gdyby byli pewni, że to on to by go zabili i poprostu przenoszą go do innego więzienia. Ale mam takie dziwne przeczucie, że ktoś zadbał aby go uniewinnili a nie przenieśli do innego więzienia. A co myślicie o Mahoneym?? Stracił rozum bez dragów i znowu wraca do piekła... Ciekawe co tym razem wymyśli.
Ostatnio zmieniony 2007-11-13, 21:13 przez paczek85, łącznie zmieniany 1 raz.
Świeżak
To już sie troche robi jak telenowela - naprawde - skoro mogli zorganizowac dwa helikoptery z jakimis tam rakietami w przeciągu niecałego dnia to czemu nie zaczeli tydzien wczesniej przygotowali 5 i najpierw wybili wszystkich straznikow a potem zdjeli goscia z dachu i spokoj - ten serial naprawde juz traci kontakt z rzeczywistoscia... pierwsza seria była naprawde super, druga była naprawde dobra a trzecia jest naprawde rozczarowujaca - szkoda ...
Świeżak
Jak dla mnie to ten odcinek zmiażdzył neorony, zczochrał moszne i zrobił z niej kaptur....
w-y-m-i-a-t-a
zajebiozka dosłownie... byle do 14.01... 
Tweener
Co Wy gadacie ! Najlepszy odcinek 3 sezonu ! Trzyma cały czas w napięciu + nieoczekiwane zwroty akcji ! MUSICIE OBEJRZEĆ!
Świeżak
fajna ta akcja z helikopterami, a co do nieścisłości - jest ich masa, ale to nie jest prawdziwy świat, więc winniśmy podchodzić do tego ze sporym dystansem i czerpać przyjemność z oglądania ;]
Świeżak
nie adasio123 tylko japaczek85 pisze:adasio123, Ty chyba nie masz co robić koleżko, że takie rzeczy wynajdujeszale śmieszne śmieszne, taki bubel zrobić z tymi drzwiami
z drzwiami a nie z kartonami, otwierają się w inną stronę
Świeżak
[glow=yellow][/glow]Tak odpowiadam wam koledzy ta seria jest inna ,ale lubie ogladac ten serial są pewne ustepy wobec Scofelda to planowa postać wiec nie zginie .Jeżeli chodzi o to więzienie to tylko 1 oscinek zapowiadał ,ze Sona to bardzo rygorystyczny zakład a dzisiaj przypomina mi opuszczony dom gdzie koleśie robia se biby.W tej seri odcinków jest też dużo fantazji ,ale mam nadzieje że to sie zmieni .Na koniec jedno słowo o Sarze szkoda że nie dało jej sie namówic do dalszej współpracy (mówi sie o romansie pozaplanowym tej pary) a tak w kim będzie sie kochał nasz wytatułowany bochater?
Do zobaczeńia czekamy na 9 odcinek
pa wszyskim Żwirek
Tweener
no odcinek po prostu za...isty . rzeczywiscie sezon 3 pod wzgledem spojnosci bardzo odbiega od poprzednich , ale nadal sie go swietnie oglada. 8 odcinek zdecydowanie najlepszy z wszystkich dotychczas z 3 sezonu , kilka watkow sie wyjasnilo w koncu , choc nadal nie wiadomo co ma zrobic Whistler. jest akcja i to najwazniejsze 
Świeżak
szczerze powiedziawszy to ja się ucieszyłem gdy Lincoln "odrobił zadanie domowe", teraz obaj bracia wiedzą że aby przeżyć muszą zabijać, a stety lub niestety tak się złożyło że to Linc będzie grał "tego złego" chociaż nie wiadomo co Michael'owi uderzy do głowy po śmierci Sary
Whistler pracuje dla "Firmy" i bracia będą coraz bardziej wciągani w ciemne interesy owej "Firmy". LJ nie zginie to by była już zbyt duża przesada ze strony scenarzysty (lub szerzej producentów serialu).
No i musimy pamiętać że o ile Linc został oczyszczony z zarzutów w USA (co wcale nie oznacza że "Firma z USA" nie będize się chciała ich pozbyć), to Michael ma zarzuty w Panamie i pewnie będą gdzieś dalej uciekać.
Whistler pracuje dla "Firmy" i bracia będą coraz bardziej wciągani w ciemne interesy owej "Firmy". LJ nie zginie to by była już zbyt duża przesada ze strony scenarzysty (lub szerzej producentów serialu).
No i musimy pamiętać że o ile Linc został oczyszczony z zarzutów w USA (co wcale nie oznacza że "Firma z USA" nie będize się chciała ich pozbyć), to Michael ma zarzuty w Panamie i pewnie będą gdzieś dalej uciekać.
Tweener
za zabicie tego kolesia to Lincoln tez powinien miec nieprzyjemnosci ( wrzuca go do Sony ?!) , choc jak znam serial to pewnie ujdzie mu to na sucho .no i Mahone wraca do Sony , ciekawe jak tam sie odnajdzieLwiak pisze:No i musimy pamiętać że o ile Linc został oczyszczony z zarzutów w USA (co wcale nie oznacza że "Firma z USA" nie będize się chciała ich pozbyć), to Michael ma zarzuty w Panamie i pewnie będą gdzieś dalej uciekać.
Świeżak
Właśnie skończyłem oglądać 8 odcinek i wg. mnie jest to najlepszy odcinek 3 serii !!!
Szkoda że będzie tak długa przerwa, bo ciekawy jestem co będzie dalej z Michaelem, czy uda mu się jakoś uciec z Lechero i jak firma wyciągnie Whistlera z Sony ?
Nic innego nie zostaje tylko czekać do 14 stycznia
Szkoda że będzie tak długa przerwa, bo ciekawy jestem co będzie dalej z Michaelem, czy uda mu się jakoś uciec z Lechero i jak firma wyciągnie Whistlera z Sony ?
Nic innego nie zostaje tylko czekać do 14 stycznia
Świeżak
naprawde dobry odcinek. Dobry serial! ogladajcie go polecam!
szkoda ze tak dlugo trza becie czekac na kolejny odcinek ;/
szkoda ze tak dlugo trza becie czekac na kolejny odcinek ;/
Świeżak
No na pewno trzyma w napięciu, super odcinek.
Szkoda, że będzie taka przerwa. A Scofielda nie przenoszą do innego więzienia.
Oglądnijcie sobie trailer 9 odcinka! 
Świeżak
Witam po obejrzeniu 8 odcinka 3 sesonu akcja stawia w napieciu nie moge sie doczekac kolejnych odcinków. Ciekawe jak pozostali bohaterzy dadza sobie rade w SONIE , np Belick i ala Teoodoro.
Świeżak
Przecież Michael już opuścił Sonę, więc jak ma z niej uciec?? Chyba, że go tam znowu wsadzą.powerr pisze: Szkoda że będzie tak długa przerwa, bo ciekawy jestem co będzie dalej z Michaelem, czy uda mu się jakoś uciec z Lechero i jak firma wyciągnie Whistlera z Sony ?
A tak swoją drogą to ten co wytypował Michaela wygądał conajmniej dziwnie, jakby był z firmy... albo przyszedł by go uwolnić. Mam nadzieję, że go uwolnić.
Świeżak
Interesujace jest to ze Mahone znowu wroci do Sony... w trakcje transportu go do sony musi sie cos wydarzyc :] on spowrotem nie wroci tam bo odrazu by go zabili. A akcja Lincolna co chcia zabic ich Firma jest przegiete tez ;] Lincoln juz w 3 sezonie zabil 3 osoby cos tu jest nie tak ;p Zabijanie mu sie zalaczylo czy jak. Sprawa Michaela jest tez bardzo dziwna... helikoptery pozabijaly duzo straznikow wiec powinni z miejsca zabic Michaela nawet jak nie byli pewni ze to on. Wczesniejszemu uciekinierowi poslali kulka w leb z miejsca tylko za to ze to byla jego cela. Moim zdaniem Michael nie zostanie przeniesiony do innego wiezienia... Moze bedzie musial cos naprawic jako architek ;p
Świeżak
Witam wszystkich!
Co do nieścisłości i odrealnienia serialu to jest tak przecież od samiutkiego początku (od pierwszego sezonu).
No bo które więzienie jest tak skonstruowane że budynki łączy z murem kabel grubości ręki, co to elektrownia?
A jeśli już potrzebny by był tak gruby albo jakikolwiek to przecież taką instalację sie kładzie w ziemi!!!
Serial jest fajny bo są ciekawe zwroty akcji i trzyma w napięciu, a gdyby się skończył na pierwszym lub drugim sezonie to nie byłoby nas wszystkich tutaj, bo już byłoby po wszystkim nieprawdaż?
Pozdrowienia dla wszystkich forumowczów
Co do nieścisłości i odrealnienia serialu to jest tak przecież od samiutkiego początku (od pierwszego sezonu).
No bo które więzienie jest tak skonstruowane że budynki łączy z murem kabel grubości ręki, co to elektrownia?
A jeśli już potrzebny by był tak gruby albo jakikolwiek to przecież taką instalację sie kładzie w ziemi!!!
Serial jest fajny bo są ciekawe zwroty akcji i trzyma w napięciu, a gdyby się skończył na pierwszym lub drugim sezonie to nie byłoby nas wszystkich tutaj, bo już byłoby po wszystkim nieprawdaż?
Pozdrowienia dla wszystkich forumowczów
Świeżak
pewnie michael wróci do sony i uciekie z alexem bradem.......ciekwae co lechero powie
Świeżak
Witam,
serial jest najlepszy jaki oglądałem, a odcinek ósmy pełen napięcia. Fakt, te helikoptery łatwo zrezygnowały, ale widocznie scenarzysta tak postanowił.
Pozdrawiam i czekam na kolejny odcinek.
serial jest najlepszy jaki oglądałem, a odcinek ósmy pełen napięcia. Fakt, te helikoptery łatwo zrezygnowały, ale widocznie scenarzysta tak postanowił.
Pozdrawiam i czekam na kolejny odcinek.