C-Note
Jean-Claude Van Dame ... moim zdaniem niezły aktor. I jeszcze sztuki walki w jego wykonaniu. Coś sie w filmie dzieje. A ! oraz ''boski'' xD Jackie Chan

Michael Scofield
Nie cierpię go. Nerwowo nie mogę oglądać z nim filmów i nie oglądam. Moim zdaniem wszystkie są denne. Być może jest to spowodowane tym, że on gra tylko w filmach, gdzie może kopać - i tu rzeczywiście można powiedzieć, że jest w tym dobry, nic poza tym. To już nawet Arnold Schwarzenegger próbował swoich sił w innych rodzajach filmów, chociaż też wydaje się, że jest stworzony tylko do jednego.necik665 pisze:Jean-Claude Van Dame
Zdolności aktorskie Van Dame'a również mnie nie przekonują. Uważam, że jest kiepski i dużo mu brakuję, żeby nazwać go dobrym.
Sorry, takie moje zdanie.
Ja też nie cierpie Van Damme'a. Tak jak Norrisa 
Za to jeszcze lubie Ala Pacino w Rekrucie, Bezsenności i Człowieku z blizną... Gra tak ostro
Za to jeszcze lubie Ala Pacino w Rekrucie, Bezsenności i Człowieku z blizną... Gra tak ostro
C-Note
o jezu All Pacino
uwielbiam film z nim Adwokat Diabła
Michael Scofield
Tacy 'starzy wyjadacze' jak właśnie Al Pacino, Anthony Hopkins czy Jack Nicholson są dla mnie najlepsi. Aktorzy przez duże 'A'. Nic dodać, nic ująć.
Michael Scofield
O! Uwielbiam filmy z nim ^^ Nie mogę oderwać wzroku od ekranu, kiedy zaczyna wykonywać ten swój 'balet' ^^. Jego ruchy, mimika twarzy... Opowieść policyjna, chyba taki jest tytuł, jak dla mnie najlepsza.Jackie Chan
Nawet bajkę z nim oglądałam ;p
C-Note
nie tylko tyNawet bajkę z nim oglądałam ;p
Sara Tancredi
Z Jakcie Chanem filmy są w ogóle fajne.
Tak jakoś mam, że zawsze się na nich śmieję
Ten facet mnie rozbawia. xD
Medalion... nie, chyba nie.
Jak gdzieś emitują z nim film, to nawet nie patrzę na tytuł ;>
Tak jakoś mam, że zawsze się na nich śmieję
Ten facet mnie rozbawia. xD
Medalion... nie, chyba nie.
Jak gdzieś emitują z nim film, to nawet nie patrzę na tytuł ;>
C-Note
i tu masz racje... to są aktorzy wielkiego formatuAl Pacino, Anthony Hopkins czy Jack Nicholson
Tweener
Oczywiście ten seksowny Vin Diesel jest na pierwszym miejscu, poza tym Brad Pitt i jeszcze wiele wiele innych ale nie pamiętam nazwisk.
Z aktorek to Angelina Jolie, Elisha Cuthbert i ta co grała w ''Legalna Blondynka''
Z aktorek to Angelina Jolie, Elisha Cuthbert i ta co grała w ''Legalna Blondynka''
Sara Tancredi
Sylvester Stallone, Mel Gibson, Steven Seagal i Rowan Atkinson 
Michael Scofield
Angelina Jolie i Johnny Depp
John Abruzzi
Johny Depp - bardzo dobrze grał w Piratach z Karaibów, świetna rola w jednym z moich ulubionych filmów, a mianowicie "Dziewiąte wrota". Ogólnie bardzo utalentowany aktor.
Brad Pitt - kiedyś był to mój ulubiony aktor, ale po obejrzeniu kilku filmów z Deppem spadł na drugie miejsce, ale trzeba przyznać, że nadal uważam go za bardzo dobrego i utalentowanego aktora.
Kilka innych też by się pewnie znalazło, ale wymienię tylko tych dwóch, bo po co wymieniać zaraz nie wiadomo ilu.
Brad Pitt - kiedyś był to mój ulubiony aktor, ale po obejrzeniu kilku filmów z Deppem spadł na drugie miejsce, ale trzeba przyznać, że nadal uważam go za bardzo dobrego i utalentowanego aktora.
Kilka innych też by się pewnie znalazło, ale wymienię tylko tych dwóch, bo po co wymieniać zaraz nie wiadomo ilu.
Tweener
Jak to możliwe, ze tu jeszcze nie zajrzałem i nie napisałem wielkimi literami:
MILLA JOVOVICH
?
Cóż, naprawiam właśnie ten błąd
A z aktorów "pci" męskiej to bardzo cenię Robina Williamsa - wciela się wnajróżniejsze role i w każdej odnajduje się fantastycznie...
MILLA JOVOVICH
?
Cóż, naprawiam właśnie ten błąd
A z aktorów "pci" męskiej to bardzo cenię Robina Williamsa - wciela się wnajróżniejsze role i w każdej odnajduje się fantastycznie...
Mahone
Hm, zdałam sobie sprawę, że nie napisałam tu istotnej dla mnie rzeczy. Bardzo cenię polskich aktorów których szczyt aktorstwa przypada na lata 1960-i do końca lat 80. Szalawski, Olbrychski, Bińczycki, Pszoniak- to dopiero są( a w kilku przypadkach-byli:( ( wspaniali aktorzy.
John Abruzzi
Pewnie was to zdziwi, ale z polskich aktorów bardzo lubię Cezarego Pazure (bardzo dobre role w komediach), Piotra Adamczyka (wspaniale wcielił się w polskiego Papieża) i na pewno jeszcze wielu innych, ale nie chcę mi się wszystkich tutaj wypisywać.
Tweener
Ja tez Pazurę lubię. Ale z polskich aktorów to zdecydowanie JERZY STUHR!!! 
Mahone
Hm, akurat to że ktoś jego lubi, nie dziwi mnie zupełnie. Lubię go i cenię jako aktora, bo jest naprawdę dobry, a i moim zdaniem- całkiem niebrzydkiDominik676 pisze:Piotra Adamczyka