T-Bag
a mnie zastanawia jedna rzecz dlaczego ranga ZASŁUŻENI jest określona takim kolorem bo według mnie ten kolorek troszkę pasuję do kobiet a co bedzie jak jkiedyś jakis facet zostanie wyróżniony (no chyba że planujecie tylko kobiety to oki ;-) ) przecież dla faceta taki kolor to wiadomo co xD nie wiem ale takie jest moje zdanie i lepiej według mnie jakby ta ranga była wyrózniona innym kolorem np.Błękitnym ;-)
T-Bag
Ja też zdecydowanie jestem za błękitnym
Nie dość, że chłopakom by się bardziej podobał, to w ogóle jakoś przyjemniej dla mnie samej (i chyba nie tylko dla mnie xD) by się patrzyło na użytkowników z ta rangą ;-)
Mahone
No macie rację, ale jednak czerwony jest taki bardziej..zauważalny
, zwłaszcza na czarnym tle. Błękitny jako kolor lubię bardzo bardzo, ale nie wiem czy tutaj by pasował
.
Michael Scofield
Zasłużone Kobiety "czerwony"
Facet " Błękitny"
Może tak??
Facet " Błękitny"
Może tak??
John Abruzzi
Dusqmad, mam prośbę. Jeżeli jest taka możliwość to prosiłbym o zmianę mojego nicku. Chodzi mi tylko o to, żeby literę "d" zmienić na wielką. Z góry dzięki.
Najlepiej będzie jak każdy z zasłużonych zaproponuje jakiś kolor.
Tutaj lista kodów kolorów - http://technicznapomoc.w.interia.pl/kod ... %20rgb.htm
Proszę w odpowiedzi o podanie kodu np. #33ffcc
Tutaj lista kodów kolorów - http://technicznapomoc.w.interia.pl/kod ... %20rgb.htm
Proszę w odpowiedzi o podanie kodu np. #33ffcc
John Abruzzi
Dusqmad, wielkie dzięki.
Wiem, że nie jestem zasłużony na forum, ale ja bym był za kolorem niebieskim.
Wiem, że nie jestem zasłużony na forum, ale ja bym był za kolorem niebieskim.
Mahone
O, taki kolor nie jest zły
O, taki kolor nie jest zły
Michael Scofield
Ten kolor, który jest teraz, podoba mi się pod jednym względem - "góruje" nad kolorem VIP'a, a że grupa Zasłużeni jest wyżej w hierarchii niż VIP, to kolor pod tym względem jest bardzo trafiony.
No ale.. ;-) Mój pomysł jest taki, żeby może zastąpić go kolorem, który do niedawna miała grupa Ekipa Forum. Pomysł na fiolet wydaje mi się nawet lepszy, ale wybrałabym jaśniejszy/bardziej rażący, bo ten może być słabo widoczny.
No ale.. ;-) Mój pomysł jest taki, żeby może zastąpić go kolorem, który do niedawna miała grupa Ekipa Forum. Pomysł na fiolet wydaje mi się nawet lepszy, ale wybrałabym jaśniejszy/bardziej rażący, bo ten może być słabo widoczny.
Michael Scofield
mi jest w zasadzie obojętne jaki mam kolor^^
wiec wstrzymuje się od głosu, bo najchetniej wkleiłabym tu z 10 kodów odcieni, które wpadły mi w oko...
napisze tylko, ze preferuje cos w okolicach błękitów albo fioletów, chociaz ten obecny nie jest zly...nawet. Ważne, aby jakoś wkomponował sie w kolorystykę strony, wiec zdaje się tu na Wasze decyzje
wiec wstrzymuje się od głosu, bo najchetniej wkleiłabym tu z 10 kodów odcieni, które wpadły mi w oko...
napisze tylko, ze preferuje cos w okolicach błękitów albo fioletów, chociaz ten obecny nie jest zly...nawet. Ważne, aby jakoś wkomponował sie w kolorystykę strony, wiec zdaje się tu na Wasze decyzje
Michael Scofield
Mi podobają się kolorki :
#0099ff - jasny niebieski
#3300ff - granacik
ew. #ff6600 - pomarańczka
#0099ff - jasny niebieski
#3300ff - granacik
ew. #ff6600 - pomarańczka
Jedyny, który dobrze się prezentuje to pomarańcza.
A może by tak ten odcień z Ekipy forum? Jeśli tak to mam prośbę o odtworzenie go.
A może by tak ten odcień z Ekipy forum? Jeśli tak to mam prośbę o odtworzenie go.
Michael Scofield
To był ten #ffcc00, tak na oko :]Dusqmad pisze:A może by tak ten odcień z Ekipy forum? Jeśli tak to mam prośbę o odtworzenie go.
edit:
..i osobiście jestem za zmianą ;-)
Fernando Sucre
mnie zastanawia szczegół (że to tak nazwę) który wyświetla się gdy przegląda się wybraną grupę użytkowników, np. grupę VIP. W tej grupie jak i innych(do których się nie należy) przy "Twoje członkostwo" jest napisane "To jest zamknięta grupa, nowi użytkownicy nie będą przyjmowani ". Moje pytanie brzmi: Czy jest to celowo umieszczone, przegapione, czy nie ma możliwości na zmienienie tego tekstu. Bo jeżeli jest taka możliwość to myślę że powinno się go zmienić, bo jakby nie patrzeć, przykładowo taki napis przy grupie Uploader nie przekonuje do rozpoczęcia uploadowania^^
Świeżak
mam takie pytanie, jak zmienic ksywke wyswietlana przy kazdym poscie pod swoim nickiem?
Michael Scofield
Świeżak? Ranga zmienia się sama w zależności od ilości napisanych postów - tutaj masz więcej informacji:
rangi-vt157,25.htm#657
Świeżak
aha a ja myslalem ze to sie samemu jakos wpisuje, dzieki agulec 
Zamknięta - czyli nie masz możliwości dołączenia. O przyjęciu decyduje ktoś wyższy w hierarchii - czyli jaMorgoth pisze:"To jest zamknięta grupa, nowi użytkownicy nie będą przyjmowani "
Fernando Sucre
Ale z drugiej strony wzmianka "nowi użytkownicy nie będą przyjmowani" może zostać zrozumiana w sposób dosłowny, że tak jakby, wszystkie miejsca w danej grupie są już zajęte^^ Choć z drugiej strony nie wiem jak można by inaczej to napisać 
Edit
Albo wymienić ten wpis co jest na ten co Edzik napisała poniżej^^
Edit
Albo wymienić ten wpis co jest na ten co Edzik napisała poniżej^^
Ostatnio zmieniony 2008-12-09, 16:43 przez Morgoth, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
Moze troche zmienic i dopisac: Tylko administrator moze dodac uzytkownika do tej grupy.
Ej, czepiacie się
To jest domyślny tekst. Da się go zmienić, ale trzeba wiedzieć, w którym pliku jest zapisany.
Od jutra zapewne przez około tydzień mnie nie będzie - sprzedaję kompa.
Fernando Sucre
Eeee... myślę że należy coś zrobić z tym tematem "LOST powraca"^^
Zrobione
Michael Scofield
Proszę o założenie w DOWNLOAD/Odcinki: Sezon 4 Czwarty następujących działów:
- PL - Lektor
- RMVB - PL - Lektor
Dziękuję pięknie
- PL - Lektor
- RMVB - PL - Lektor
Dziękuję pięknie