Michael Scofield
Jaki kolor włosów wam sie podoba u płci przeciwnej?
Czy sami farbujecie włosy? albo byście chcieli? pasemka( czy jak tam sie mówi.xD)
krótkie długie? afro?xD
Obrazu odpowiem jak u mnie.hahaha
Czarne włosy tak na wysokości barków, mogą być spięte..xD ale blond też lubię, ale czarnule wymiatają^^
Czy sami farbujecie włosy? albo byście chcieli? pasemka( czy jak tam sie mówi.xD)
krótkie długie? afro?xD
Obrazu odpowiem jak u mnie.hahaha
Czarne włosy tak na wysokości barków, mogą być spięte..xD ale blond też lubię, ale czarnule wymiatają^^
T-Bag
mi oprócz rudego wszystkie no a najbardziej jak bym miał określić jeden to stawiam na brunetki ;-)
Oi jeszcze taka piosenka
http://pl.youtube.com/watch?v=mi-km1b6xwE
Oi jeszcze taka piosenka
http://pl.youtube.com/watch?v=mi-km1b6xwE
Michael Scofield
ja chce sobie pofarbować na jaśniejszy blond niż jaki mam, a jeszcze nigdy nie farbowałam
Czarny w ogole do mnie nie pasuje ;D
Widzę, że "ciemniejsze" królują. ;D A tak na serio, patrząc okiem chłopaków to też by mi sie chyba brunetki podobały bardziej ;D
Czarny w ogole do mnie nie pasuje ;D
Widzę, że "ciemniejsze" królują. ;D A tak na serio, patrząc okiem chłopaków to też by mi sie chyba brunetki podobały bardziej ;D
T-Bag
nie no to na pewno kwestia przyzwyczajenia ja np. tez sobie nie wyobrazam zebys miała inny kolor włosów niż blond bo ten Ci super pasuje powaga ;-)
Michael Scofield
Potwierdzam potwierdzam^^Piotras003 pisze:bo ten Ci super pasuje powaga
Ja siebie nie widzę jako blondyn...hehe
Michael Scofield
Masz farbowane włosy niuń?? BO taki ładny kolor masz 
Ja lubię mój kolor, ale przepadam szczególnie u facetów za takim brązowym zwykłym
I nie mogą być długie xD
Kiedys chciałam zafarbować, ale juz mi przeszło xD
Ja lubię mój kolor, ale przepadam szczególnie u facetów za takim brązowym zwykłym
Kiedys chciałam zafarbować, ale juz mi przeszło xD
Mi się bardzo podoba czerń...
Wtedy faceci wygladają bardzo sexi
Oraz są bardzo męscy ;p Mmmmm
Albo jeszcze brąz z częściową siwizną ;p Taki William ;p xD Też bardzo ładnie wyglądaja xD
Albo jeszcze brąz z częściową siwizną ;p Taki William ;p xD Też bardzo ładnie wyglądaja xD
Michael Scofield
nie.. naturalne to są. Jeszcze nigdy nie farbowałam ;DMasz farbowane włosy niuń?? BO taki ładny kolor masz
i dziękujęę..
a mi sie podobają ciemni bruneci z wlosami na żel.. albo szatyni.., taki ciemniejszy blond ;D mniam
a podobają się wam chłopacy z dłuższymi włosami ?
T-Bag
Ja bardzo lubię mój bardzo ciemny brąz (w sumie to chyba czerń xD) i nie widzę się totalnie w blond włosach.
A co do facetów, to różnie. Bruneci i szatyni są bardzo ładni, ale znam kilku blond i też są bardzo sexy
A co do długości to raczej Ci z umiarkowanymi^^ przykład Will. Ale bardzo krótkie też są super przykład Marko i długie czasem
A to przede wszystkim zależy od całego wyglądu i osobowości ;-)
A co do facetów, to różnie. Bruneci i szatyni są bardzo ładni, ale znam kilku blond i też są bardzo sexy
Michael Scofield
w płci przeciwnej zdecydowanie ciemniejsze odcienie...bruneci, ewentualnie szatyni wymataja
blondyni muszą nadrabiać innymi atrybutami
ja mam jasny brąz chyba...denerwuje mnie...kiedys miałam ciemniejszy odcien, nie wiem co sie z nim stało xD nie malowałam nigdy, no pomijajac mały epizod z jasnymi pasemkami w ciemnych czasach gimnazjum, ale i tak mało było je widac ^^
teraz kusi mnie zeby sobie szczelic odcien "ciemnej czekolady", ale powtrzymuje mnie wizja odrostów...
albo niech przynajmniej o nie dba
najlepiej wygladaja Ci w krótkich, ewentualnie troche dłuzszych...tzn nie takich 'przystrzyzonych' fryzurach.
Zeby było widac co mam na mysli najlepszymi opcjami dla mnie sa fryzury:
- krótkie baaardzo..typu Scofield'owskiego lub mojego Thierry'ego
- krótkie "zelowe" hehe cos w stylu Wlazłego ^^
- dłuzsze poczochrane typu Otisowego lub dłuzsze ale ograniete typu Josh'a Holloway'a...ale bron boze zeby z włosów takiej długosci chłopak robił fryzury tzw. emo albo cos na kształt tego nieszczesnego Zac'a efrona...bo
blondyni muszą nadrabiać innymi atrybutami
ja mam jasny brąz chyba...denerwuje mnie...kiedys miałam ciemniejszy odcien, nie wiem co sie z nim stało xD nie malowałam nigdy, no pomijajac mały epizod z jasnymi pasemkami w ciemnych czasach gimnazjum, ale i tak mało było je widac ^^
teraz kusi mnie zeby sobie szczelic odcien "ciemnej czekolady", ale powtrzymuje mnie wizja odrostów...
zalezy jak dłuzszymi, bo jesli chłopak ma włosy do ramion to znaczy ze cos z nim nie tak xD a jak szuka sposobu wyrazenia swojego podejscia do zycia, upodoban myzycznych czy cos takiego to niech sobie zrobi nadruk na koszulce a nie zapuszcza włosów, bo w wiekszosci nie nadaja sie one do tego typu fryzur...niunia pisze:a podobają się wam chłopacy z dłuższymi włosami ?
najlepiej wygladaja Ci w krótkich, ewentualnie troche dłuzszych...tzn nie takich 'przystrzyzonych' fryzurach.
Zeby było widac co mam na mysli najlepszymi opcjami dla mnie sa fryzury:
- krótkie baaardzo..typu Scofield'owskiego lub mojego Thierry'ego
- krótkie "zelowe" hehe cos w stylu Wlazłego ^^
- dłuzsze poczochrane typu Otisowego lub dłuzsze ale ograniete typu Josh'a Holloway'a...ale bron boze zeby z włosów takiej długosci chłopak robił fryzury tzw. emo albo cos na kształt tego nieszczesnego Zac'a efrona...bo
Michael Scofield
A może dodamy ankietę do tematu? Będzie ciekawiej^^Sebo160186 pisze:Jaki kolor włosów wam sie podoba u płci przeciwnej?
Dla mnie zdecydowanie ciemniejsze włosy - brunet, szatyn.
Co do długości to już mi właściwie obojętnie, ..z przewagą na stronę tych trochę dłuższych.. średnich-poczochranych, najważniejsze żeby nie był łysy xD
Co do blondynów, to nie mogę powiedzieć całkiem, że nie, bo znam/widziałam kilku, którzy też mi się podobali, ale to są raczej wyjątki^^
Sama mam blond i czekam na dzień aż ściemnieją xD Wolałabym mieć chociaż jasny brąz. Kiedyś, dość dawno, zafarbowałam się na ciemny brąz i pomijając to, że jak przechodziłam obok jakiejkolwiek powierzchni odbijającej podskakiwałam ze strachu na widok własnego odbicia i minęło trochę zanim się do niego przyzwyczaiłam, to podobało mi się, bardziej niż to co mam teraz.
Zastanawiam się, czy znowu nie zaszaleć, ale właśnie.. - zabawa z odrostami mnie skutecznie odstrasza.
Michael Scofield
Hmmm... ciezko to stwierdzic...Mysle ze jednak Ciemne wlosy sa najlepsze. Nie musza byc od razu czarne jak u Petera, ale takie...no wiadomo. Wyjatek to Paul no ale on nawet gdyby mial rude wlosy to bylby boski xd.
Co do dlugosci to zdecydownie krotkie. Dlugie wlosy u chlopaka sprawaiaj ze mi sie robi niedobrez... ble! Dostaje ataku smiechu kiedy widze kumpla brata- Czarne loczki (takie do polowy szyi) stojace na wszytstkie strony sa smieszne jak 1,50 zl.
.
Nie ma to jak Paul w F&F 4 czy Maciek Rock...fryzura idealna
Co do dlugosci to zdecydownie krotkie. Dlugie wlosy u chlopaka sprawaiaj ze mi sie robi niedobrez... ble! Dostaje ataku smiechu kiedy widze kumpla brata- Czarne loczki (takie do polowy szyi) stojace na wszytstkie strony sa smieszne jak 1,50 zl.
Nie ma to jak Paul w F&F 4 czy Maciek Rock...fryzura idealna
jakbym, mogla o tym zapomnieckrótkie "zelowe" hehe cos w stylu Wlazłego
Sara Tancredi
hmm, dla mnie kolor wlosow nie ma takiego znaczenia, ladnemu we wszystkim ladnie
osobiscie nie farbuje wlosow bo nie widze sensu, kiedys mialem jasniejsze, teraz sa ciemniejsze,nie wiem dlaczego ciemnieja z wiekiem...co dlugosci to wszystkie oprocz na 'jezyka' i na 'Zidana' u kobiet oczywiscie
osobiscie nie farbuje wlosow bo nie widze sensu, kiedys mialem jasniejsze, teraz sa ciemniejsze,nie wiem dlaczego ciemnieja z wiekiem...co dlugosci to wszystkie oprocz na 'jezyka' i na 'Zidana' u kobiet oczywiscie
Michael Scofield
Czarne czarne
Uwielbiam brunetów. A co do długości to wszytkie porócz takich bardzo długich. Po za tym włosy w każdej chwili można obciąć.
Ja mam naturalny blond i nie mam zamiaru tego zmieniać
Uwielbiam brunetów. A co do długości to wszytkie porócz takich bardzo długich. Po za tym włosy w każdej chwili można obciąć.
Ja mam naturalny blond i nie mam zamiaru tego zmieniać
Tweener
Dla mnie to też bez znaczenia. Duże znaczenie ma dla mnie jeszcze charakter.