Świeżak
Ja myśle że to Whistler
Ostatnio zmieniony 2008-03-18, 00:40 przez PokemonAdvanced, łącznie zmieniany 1 raz.
John Abruzzi
Ja zagłosowałem na Lechero. Po pierwsze dla tego, że podoba mi się jego ksywka
a po drugie coraz bardziej przekonuję się do tego gościa i podoba mi się to w nim, że trzyma się zasad do końca i nie ważne czy to jego przyjaciel czy nie to każdy jak musi to ponosi konsekwencje za swoje winy.
Świeżak
no też racja Khan ale ja wybrałem Whistlera bo on taki stanowczy,musi wszystko wiedzieć tak samo jak ja 
Świeżak
Susan - twarda i piękna kobieta, w dodatku posiadająca intrygującą przeszłość.
Fernando Sucre
Whistler bo jest przystojny (powód powalający wasze wszystkie poprzednie XD),
chociaż w sumie ta jego dziewczyna, Sofia, jest też fajną postacią
.
A Lechero - no taki abrucci kolejny, Susan nie polubiłam,a reszty nie kojarzę XD.
chociaż w sumie ta jego dziewczyna, Sofia, jest też fajną postacią
A Lechero - no taki abrucci kolejny, Susan nie polubiłam,a reszty nie kojarzę XD.
T-Bag
jejku kolejne porównanie do John'a... straszne... przecież oni wcale nie są podobni, a jak już pisałam John jest nie zastąpionyOktarynka pisze:A Lechero - no taki abrucci kolejny,
jeśli chodzi o mnie to żadnego nie lubię z 3 sezonu...
Lechero - mnie denerwuje, co mi tam po jego zasadach jak nie potrafi sam niczego wykombinować, a teraz już nie ma żadnej władzy i bardzo dobrze
Whistler - mimo iz przystojny to jeśli by była taka mozliwość to by wszystkich się pozbył, by uratować swój własny tyłek nawet Scofield'a, a niby mówił mu, że by go nie zabił... uważaj bo zaraz uwierzę
Susan - piękna i niezła z niej cwaniara; kobita bez skrupółów...
Sofia - ładna kobitka, ale zbyt naiwna, moze i zgrywa odważną, ale taka nie jest
Sammy - bez komentarza
Tyge - ktoś ważny, aczkolwiek zginął, wiec po igrzyskach
Kapitan - który to? Dowódca tzn. straznik? jesli tak to bym na niego mogła oddac głos...
Fernando Sucre
ej no bez przesady, nie bądźmy tacy drobiazgowi. odkryciem nie jest że są różnej karnacji i mają inny charakter - mówię o roli jaką spełniają - gostek z wpływami, który będzie pomagać i uczestniczyć w ucieczcejejku kolejne porównanie do John'a... straszne... przecież oni wcale nie są podobni, a jak już pisałam John jest nie zastąpiony
A ja wlasnie wszystkich lubię (oprócz tego gościa którego na szczęście zabili i Lincolna), więc najchętniej bym na każdego zagłosowała
Lincoln Burrows
Sofia Lugo - po pierwsze dlatego że jest piękna, po drugie dlatego że nie ma w ankiecie lincolna 
T-Bag
[quote="Oktarynka"]ej no bez przesady, nie bądźmy tagy drobiazgowi. ˙dkryciem nie jest że są różnej {arnacji i mają inny charakter -`mówię o roli jaką spełniają - gostek z wpływami, który będzie pomagać i uczestniczyć w ucieczce
. i wg mnie luchero spełnia tš samą rolę co arrucci w pierwszej części 8D.[/qote]
Ok. Wczorajszy dzień nie należał do moich najlepszych dni jemnakże zdanie o Abruzzi zostaje nie zmienione (podobnie z innymitbohaterami, aczďolwiek ich też troszkę nerwowo potraktowałam, ame niech już tak&zostanie). Tak też co mi po tym iż obaj mają wpływy, ale każdy jakby inaczej wywiązywał sie ze swojej roli, a nie chodziło mi tu o wspomnianą reinkarnację czy też charakter właśnie o te wpływy, które są całkiem inne, ponieważ każdy z nich jest inny i ja nigdy nie stwierdzę iż w ogóle oni mają coś ze sobą wspólnego, wręcz przeciwnie... to jest tylko moje skromne zdanie; John'a mile wspominam, ale z Lechero na pewno tak nie będzie, ponieważ nie przepadam za nim tak jak to było z John'em
Ok. Wczorajszy dzień nie należał do moich najlepszych dni jemnakże zdanie o Abruzzi zostaje nie zmienione (podobnie z innymitbohaterami, aczďolwiek ich też troszkę nerwowo potraktowałam, ame niech już tak&zostanie). Tak też co mi po tym iż obaj mają wpływy, ale każdy jakby inaczej wywiązywał sie ze swojej roli, a nie chodziło mi tu o wspomnianą reinkarnację czy też charakter właśnie o te wpływy, które są całkiem inne, ponieważ każdy z nich jest inny i ja nigdy nie stwierdzę iż w ogóle oni mają coś ze sobą wspólnego, wręcz przeciwnie... to jest tylko moje skromne zdanie; John'a mile wspominam, ale z Lechero na pewno tak nie będzie, ponieważ nie przepadam za nim tak jak to było z John'em
Lincoln Burrows
Ja zagłosowałem na Sofię Lugo. Jest bardzo ładna i świetnie gra swoją rolę.
Świeżak
moj glos oddalem na Sofię Lugo,ponieważ jest bardzo ladna i podoba mi sie jej postac
Michael Scofield
Chyba Whistler, nie cierpię tego dziada, ale jest przystojny, więc cóż tu zrobić ^^ Na kobite głosować nie będę xD
Tweener
Głos oddałęm na Lechero...
Świeżak
mnie sie p0odoba rola Sammy'ego
taki pakerek ale też nieprzewidywalny 
Tweener
kapitan Hurtado 
Świeżak
Kapitan Hurtado, too
Fernando Sucre
Ale kto to Kapitan Hurtado? zupełnie mi wyleciało z głowyXD''
Michael Scofield
Kapitan Hurtado to strażnik, który pilnuje w Sonie. To jemu podano ten środek nasenny, by Michael mógł z Whistlerem uciec.. 
Tweener
Susan B. Anthony
Jest twradą pociągającą babką i do tego strasznie ładną, oraz z "trudną" przeszłością
może mi ktoś powiedzieć kto to Tyge ?
Jest twradą pociągającą babką i do tego strasznie ładną, oraz z "trudną" przeszłością
może mi ktoś powiedzieć kto to Tyge ?
Tweener
A gdzie McGrady ? no Susan reczywiscie fajna laska 
Michael Scofield
Lechero ;-) i bez komentarza 
Michael Scofield
ja zagłosowałam na Whistlera... tajemniczy, przystojny i ten brytyjski akcent 
Fernando Sucre
ja oddałem swoj glos od razu na lechero gostek wymiata^^
Michael Scofield
wiesz co powinnam ci teraz zrobic xD bede bezwzględna ^^AutumnLeaf pisze:Chyba Whistler, nie cierpię tego dziada, ale jest przystojny, więc cóż tu zrobić ^^ Na kobite głosować nie będę xD
no ja na kogo oczywiscie mogłam zagłosować xD ja lubie wszystkich ale miejsce w moim serduszku jest tylko dla jednego :* Whistler forever ^^
Mahone
Co prawda, ja w porównaniu z Wami to jestem pewnie trochę daleko w polu z odcinkami(dopiero 3/02 ;/) , ale mój głos poszedł do Whistlera