wydaje mi się, że nie, bo przecież tak to by na pewno załapał się na helikopter, a widać z fotek iż go tam nie ma, zresztą możemy sie tylko domyślać; a może Lechero im pomaga, a pewnie Scofield coś mu wzamian obiecał, chociaż spodziewałam się czegoś innego, bo myślałam, iż ucieczka będzie całkiem inaczej wyglądać i że będzie T-Bag, Mahone i reszta ekipy...Sebastian66i6 pisze:ciekawe czy z nimi ucieknie...
z trailera wynika ze lechero skapowal ze miki ucieka z wiezienia xDniunia pisze:ciekawa jestem co mogł tam robic lechero [?]
w sumie macie rację, aczkolwiek jeśli chodzi o 1 i 2 sezon to bardziej podobała mi się ta cała akcja, a tutaj oczekuję na te odcinki, ale nie tak bardzo jak to było z wcześniejszymi sezonami... no ja też mam nadzieję, że scenarzyści wykombinują coś naprawdę dobrego, aby te dwa miesiące nie poszły na marneniunia pisze:Mam nadzieję, że scenarzyści nas nie zawiodą; a my żebyśmy później czuli, iż warto bylo tyle czekać, a nastepne odcinki beda godne wtórnego ogladania