Świeżak
Mam pytanie;p Co was denerwuje teraz wczoraj czy od dawna badz bardzooo dawna ;S ? Ale bez przesady zeby nie stal sie to żal.pl. Osobiscie denewuje mnie nasza polityka, szkola i ludzie ;P bez obrazyyy
Michael Scofield
hm, jak wiele rzeczy ktore mnie denerwują, lecz staram sie opanowywac i być spokojna w takich momentach.. niekiedy nawet sie udaje
hm, jedną z takich rzeczy jest moj komputer ^^, ma taki opozniony zapłon.. ze nie da sie na nim prawie nic zrobic. ciesze sie ze jeszcze laduje mi strony inter.
no i wkurzaja mnie rowniez niektorzy ludzie, ale chyba kazdy tak ma.

hm, jedną z takich rzeczy jest moj komputer ^^, ma taki opozniony zapłon.. ze nie da sie na nim prawie nic zrobic. ciesze sie ze jeszcze laduje mi strony inter.
no i wkurzaja mnie rowniez niektorzy ludzie, ale chyba kazdy tak ma.
Lincoln Burrows
Mnie najbardziej denerwuje moj dostawca internetu ! jak ni stad ni z owad nie mam neta
łaaaaaaaaaaaa

Świeżak
Mnie wkurza duzo rzeczy.... najbradziej rodzice, którzy "niedowica, niedosłysza a wszystkiego sie czepiaja"! Poprostu nie da sie z nimi zyc i im dogodzic! O polityce to sie nie wypowiem za duzo, bo ja normalnie nie wiem skad te twory sie biora... W kazdym razie nie robia nic konkretnego, tylko ida po kase!
Szkoła to mnie dobitnie wnerwia hehehe. Nie trzeba chyba pisac....
Szkoła to mnie dobitnie wnerwia hehehe. Nie trzeba chyba pisac....
Michael Scofield
szkola
ehhh...
Michael Scofield
Wkurzają mnie błędy ortograficzne w postach, poprawiłabym wszystkie na czerwono najchętniej ;P
Wkurza mnie jak cholera mój telefon, który dzisiaj nie dzwoni, moje gg, na którym nikt sie nie odzywa i ludzie, którzy najpierw robią nadzieje, a później jak ostatnie śwnie mnie ignorują.
O.

Wkurza mnie jak cholera mój telefon, który dzisiaj nie dzwoni, moje gg, na którym nikt sie nie odzywa i ludzie, którzy najpierw robią nadzieje, a później jak ostatnie śwnie mnie ignorują.
O.
Michael Scofield
AutumnLeaf pisze:Wkurzają mnie błędy ortograficzne w postach, poprawiłabym wszystkie na czerwono najchętniej ;P
co to za jakas nauczycielska mania??
mnie denerwuje tyle osob i rzeczy ze mogłabym całymi stronami wypisywać! ale najbardziej: to moja matka ktora nie slucha co do niej mówie, moja siostra ktorej szczerze nie cierpie za całokształt, nauczyciel historii i wosu ktory wywiera na mnie presje i robi testy ktorych nie da sie rozwiazac bez rozstroju nerwowego, komputer ktort sciaga odc PB z predkoscia 0,000000000000001 mb/s. i takie tam inne...
Michael Scofield
kochana, ja na filologii polskiej jestem ;Pco to za jakas nauczycielska mania??
Michael Scofield
a to rozumiem w takim razie
no to niezła musisz być w te klocki a ja sie boje ze matury nie zdam! help!

no to niezła musisz być w te klocki a ja sie boje ze matury nie zdam! help!
Michael Scofield
no ładnie ..szacuneczek AtumnLeaf... jak masz zamiar zostać nauczycielką .. to pamietaj..uczeń tez człowiek,
Michael Scofield
xD
Mnie też się czasem z rozpędu zdarzy zrobić jakiegoś błędziora ;P
żeby nie offować to do wkurzających rzeczy dodam jeszcze sesję^^
a maturę zdasz na pewno
tego się nie da nie zdać ;P
Mnie też się czasem z rozpędu zdarzy zrobić jakiegoś błędziora ;P
jak skończę ten drugi rok to Ci wtedy powiem, czy jestem niezła ^^no to niezła musisz być w te klocki a ja sie boje ze matury nie zdam! help!
żeby nie offować to do wkurzających rzeczy dodam jeszcze sesję^^
a maturę zdasz na pewno
Fernando Sucre
wkurzają mnie przerwy między odcinkami, wkurza mnie jak jestem chora (np. teraz), wkurza mnie jak jestem wkurzona bo kurde coś mnie wkurza a ja nawet nie wiem co. wkurza mnie też burrows XD.
Świeżak
odświeże nieco ten temat
najbardziej deneruje mnie w zyciu plotki na mój temat - nikt nie lubi jak ktoś obgaduje ciebie.
najbardziej deneruje mnie w zyciu plotki na mój temat - nikt nie lubi jak ktoś obgaduje ciebie.
T-Bag
Denerwuje mnie obgadywanie, moja mama (przyczepiła się tego Gadu WTF), Nauczycielka historii
i jak wchodzę do sklepu to że każdy kasjer itd. patrzy mi na ręce co ja złodziej jestem 
Ostatnio zmieniony 2008-03-08, 17:18 przez Handcannon, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
Denerwują mnie zarozumiali faceci z wielkim ego. Z takimi typami to nawet pogadać nie można.
C-Note
Denerwuje mnie na codzień nie mam z kim pogadać, i że przyjaciółka mnie olewa. Z resztą- czy ja jej potrzebuje??....
T-Bag
Skoro cię olewa to po co ci ona ? 
Michael Scofield
eehh.. Ty nic nie zrozumieszHandcannon5 pisze:Skoro cię olewa to po co ci ona ?
a mnie wkurza moja mama.Zabrania mi siedzieć na tym forum...ej noe bez kitu ale ja bym nie wytrzymała
Michael Scofield
-rodzina, szczególnie matka, ojciec okresowo, cos zwane siostra, której nienawidze z całego mojego miłosiernego i dobrotliwego serca...
- kolezanka Katarzyna szanowna która kreci, kombinuje jak sie da, jest dwulicowa i fałszywa
- ludzie którzy za wszelka cenę chca zwrócic na siebie uwage lub na siłe wyrózniac z tłumu, co czasem jest tak nienaturalne , ze az wrecz zalosne i smieszne
- ludzie którzy myslą ze sa inteligentni i wszystko umieją przewidziec a tak na prawde daja sie robic w konia xD
- konformiści , którzy nie maja swojego zdania i podporzadkowują sie grupie, mimo ze sie z nia nie zgadzaja i robia cos wbrew sobie
- moj komputer i wiry na nim
- emo, bo "smierdza"

- kolezanka Katarzyna szanowna która kreci, kombinuje jak sie da, jest dwulicowa i fałszywa
- ludzie którzy za wszelka cenę chca zwrócic na siebie uwage lub na siłe wyrózniac z tłumu, co czasem jest tak nienaturalne , ze az wrecz zalosne i smieszne
- ludzie którzy myslą ze sa inteligentni i wszystko umieją przewidziec a tak na prawde daja sie robic w konia xD
- konformiści , którzy nie maja swojego zdania i podporzadkowują sie grupie, mimo ze sie z nia nie zgadzaja i robia cos wbrew sobie
- moj komputer i wiry na nim
- emo, bo "smierdza"
Świeżak
Z tym to się zgadzam, niemal w kazdym sklepie patrzą na ciebie jak na złodzieja co jest bardzo denerwująceHandcannon5 pisze: i jak wchodzę do sklepu to że każdy kasjer itd. patrzy mi na ręce co ja złodziej jestem
T-Bag
Może nie zrozumiem rzeczywiścieXaneta pisze:eehh.. Ty nic nie zrozumieszHandcannon5 pisze:Skoro cię olewa to po co ci ona ?
a mnie wkurza moja mama.Zabrania mi siedzieć na tym forum...ej noe bez kitu ale ja bym nie wytrzymała
Michael Scofield
Mnie denerwuje to że:
daje przykład:
Koledze albo koleżance sie w życiu poszczęściło i nie wiem np: w totka wygrała i ma kasę
to już się robi wielki pan/pani , i o kolegach znajomych zapomina i ma ich za nic
daje przykład:
Koledze albo koleżance sie w życiu poszczęściło i nie wiem np: w totka wygrała i ma kasę
to już się robi wielki pan/pani , i o kolegach znajomych zapomina i ma ich za nic
Michael Scofield
eee to marna z niej/niego kolezanka/kolega...
szkoda czasu dla ludzi, którzy nie potrafią znaleźć go dla nas!
mnie denerwuje fakt, ze tak łatwo ulega sie słabej woli... niestety.
szkoda czasu dla ludzi, którzy nie potrafią znaleźć go dla nas!
mnie denerwuje fakt, ze tak łatwo ulega sie słabej woli... niestety.
T-Bag
Mnie denerwują osoby ze szkoły się wożą jak... takiem u to tylko w ryj i papa 
Michael Scofield
Co mnie w życiu denerwuje. A słońce mnie denerwuje. I zbliżająca się wiosna. bleh.