Michael Scofield
Majk na drugim jak na karuzeli xD
Na drugim oczywiście sławna marynara ^^
Na drugim oczywiście sławna marynara ^^
Michael Scofield
Michael Scofield
hahaha o matko, czy to naprawdę pochodzi od FOX'a czy to są jakieś jaja? 
Bo to pierwsze wygląda na niezły fotomontaż xD Michael jak się tam szarpie xD
Z tego akwarium już chyba nie ucieknie
Bo to pierwsze wygląda na niezły fotomontaż xD Michael jak się tam szarpie xD
Z tego akwarium już chyba nie ucieknie
Michael Scofield
Ja bym tu przeprowadziła własną intepretację zdjęcia pierwszego, 'ale na co mi to' ^^
Jeśli jest tak, jak myślę to całkiem niezły pomysł mieli...bo chyba nie wsadzą Majka w kaftan świrów i nie wrzucą do zbiornika z wodą bawiąc się w ilzjonistów itepe... ._.
A drugie...tło mi się podoba.
Jeśli jest tak, jak myślę to całkiem niezły pomysł mieli...bo chyba nie wsadzą Majka w kaftan świrów i nie wrzucą do zbiornika z wodą bawiąc się w ilzjonistów itepe... ._.
A drugie...tło mi się podoba.
Michael Scofield
Michael Scofield
Może być dużo wody na tym pierwszym^^ A na drugim Linc tak patrzy, jakby było mu z jakiegoś powodu smutno.. np. z powodu osobnika, z którym jest na pierwszym zdjęciu^^
4 jest ekstra!
Tylko gdzie Alex polazł xD Może na spotkanie w Wyattem 
4 jest ekstra!
Fernando Sucre
na tym ostatnim Linc ma fajną minę
ej, ale nie podoba mi się, że nie widzę Alexa... chociaż podobno nie planują usunąć go z serialu (oby!)
ej, ale nie podoba mi się, że nie widzę Alexa... chociaż podobno nie planują usunąć go z serialu (oby!)
Michael Scofield
mi też, ale póki co jest na castliście do 9 odcinka, chociaż nie widać go za dużo na żadnych trailerach, sneak peek'ach czy tam innych przeciekachLuthien pisze:ej, ale nie podoba mi się, że nie widzę Alexa...
Jeszcze odnośnie zdjęć - na pierwszym Linc jaki nadludzki wysiłek xD
T-Bag

źródło: pbbuff
Fernando Sucre
Oj, będzie się działo! Świetne foty!
Ciekawe co będzie, jeśli ktoś w szpitalu go rozpozna...
Ależ Sara ma piękne włosy! Na tym 4 tak ślicznie wyglądają ;-)
Alex w czarnej koszuli... Mmm...
Ciekawe co będzie, jeśli ktoś w szpitalu go rozpozna...
Ależ Sara ma piękne włosy! Na tym 4 tak ślicznie wyglądają ;-)
Alex w czarnej koszuli... Mmm...
T-Bag

źródło: canalfx
Mahone
Pierwsza dostawa zdjęć z tej strony- będzie się działo
. No i widać, że Alex oderwał się na chwile od walenia WMW 'po pysku', bo tak stoi przy tym planie jakby coś komibnował- i to mi się podoba
.
A co do nowszych zdjęć- czy mi się wydaje, czy Linc dopiero w tym sezonie ma ten tatuaż ?
A co do nowszych zdjęć- czy mi się wydaje, czy Linc dopiero w tym sezonie ma ten tatuaż ?
Michael Scofield
Alex chyba Perwoll black nie używał, bo coś taka grafitowa ta koszula xD
Bradzio w czarnej koszuli to jest dopiero coś
Matko tam wszyscy na czarno oO
Oj, czyli jednak będą na siłę upychać Majkelowi śmiertelną chorobę --' Błagam, niech ktoś z nich pójdzie po rozum do głowy...
Bradzio w czarnej koszuli to jest dopiero coś
Matko tam wszyscy na czarno oO
Oj, czyli jednak będą na siłę upychać Majkelowi śmiertelną chorobę --' Błagam, niech ktoś z nich pójdzie po rozum do głowy...
Michael Scofield
pewni kupił tańszy zamiennikAutumnLeaf pisze:Alex chyba Perwoll black nie używał, bo coś taka grafitowa ta koszula xD
Majkiel będzie cierpiał przez reszte sezonu a na końcu kojfnie Linc
Michael Scofield
Grafitowa, czarna jeden pies - ważne, że koszula

Poza tym szpital, tablica pełna - może będzie ciekawie^^
Zdjęcia promocyjne super! Nawet Linc mi się na nich podoba (w granicach rozsądku)^^
Poza tym szpital, tablica pełna - może będzie ciekawie^^
Zdjęcia promocyjne super! Nawet Linc mi się na nich podoba (w granicach rozsądku)^^
Świeżak
zdjęcia promujące super ^^ nie moge doczekać się kolejnego odcinka.
Oczywiście Mike ślicznie wyszedł
Oczywiście Mike ślicznie wyszedł
T-Bag

źródło: spoilertv
Świeżak
No, te ostatnie zdjęcia mi przypomniały pierwszy sezon
Od razu mi lepiej
Coś mi się wydaje że następny odcinek będzie super. Pomijając tą całą chorobę Michaela...
Michael Scofield
..tylko mają trochę lepszy sprzętmichaella pisze:No, te ostatnie zdjęcia mi przypomniały pierwszy sezon
Ciekawe co tam ujrzeli po drugiej stronie ściany^^ I Alex jest z nimi, czyżby było już po Wielkim Murzynie?
Jaki ten Went się duży zrobił ..oO
T-Bag
Miniaturowe zdjęcia promujące odcinek 4x13:

Fernando Sucre
Na tym przedostatnim w jakimś nowym pomieszczeniu się znajdują...
Czyżby w nagrodę za dobre sprawowanie dostali jakiś ładniejszy lokal niż magazyn? ;-)
Czyżby w nagrodę za dobre sprawowanie dostali jakiś ładniejszy lokal niż magazyn? ;-)
Tweener
Może lekarz po operacji mu kazał w hotelu spać. Ale szczerze wątpie 
John Abruzzi
No te screeny pokazują, że w przyszłych odcinkach może być ciekawie, ale nie podniecam się, bo już się kiedyś przeliczyłem oceniając produkt po screenach, i to nie raz. Nie zmienia to jednak faktu, że czekam z niecierpliwością na następne odcinki.
T-Bag
Promo 4x12:

Michael Scofield
hehehe
Najpierw szarpanko z Linciem, po czym Scofield przejmuje biurko Generała, następnie konfrontacja z Manonem
Na Scylli tylko 5 lampek się pali, pewnie po spotkaniu z Generałem zapali się szósta
Na Scylli tylko 5 lampek się pali, pewnie po spotkaniu z Generałem zapali się szósta