Michael Scofield
xaneciuch...zarazila mnie szamponem xd... fanka sportu gra w szachy... ja tez chce na memorial xD
No musiałaś ty fifo jedna o mnie wspomnieć.... Nie zapomnę ci tego xDXaneta pisze:Filtruje ostatnimi czasy mocno z kolesiami
edziol ;*
Nie jest mężczyzna... Szkoda że nie jedzie do nas na memoriał
Michael Scofield
Gunia :*
jedzie na memorial...zazdroscze ci tego!...i ma jutro randke
Swietne dziewcze
jedzie na memorial...zazdroscze ci tego!...i ma jutro randke
Michael Scofield
edzik
ma ostatnio problemy z kompem i coś jej tu nie widzę zbyt czesto^^
i fajnie jej sie włosy układaja
i podziała gdzies swą piękną sygnę^^
ma ostatnio problemy z kompem i coś jej tu nie widzę zbyt czesto^^
i fajnie jej sie włosy układaja
i podziała gdzies swą piękną sygnę^^
Michael Scofield
Beeeee
idzie zara na studia i bedzie sie uczyyyyyyyyyyyc xD
BTW. nie mam kiedy siedziec xD
idzie zara na studia i bedzie sie uczyyyyyyyyyyyc xD
BTW. nie mam kiedy siedziec xD
Sara Tancredi
czarny rumak-fan barcelony
moj wrog i Realu Madryt
jednak lubi tez Henry'iego
moj sojusznik jako ze jestem kibicem "Tricolores", choc 'Titi' to juz nie ten sam zawodnik ktory razem z Zizou zdobywal MŚ w 1998 i ME w 2000
jednak lubi tez Henry'iego
Michael Scofield
Sylwek- nowy na forum...ma 19 lat, nie wie z kąt jest..xD a reszta to sie dopiero okaże ;-)
Tweener
Sebo160186 nick musiałem kopiowac,tyle tych cyferek,chłopak 22 lata ma,kumpel piotrasa,teraz słuzy do mszy....stfu znaczy w wojsku,lubi Jodi i ogolnie spoko typ
tera definicje cwaniaka pisac
człowieku ogarnij sie.Tu opisujemy kogos kto napisał posta przed nami....
pozatym to dziewczyana a nie chłopak
pomysl czasem 
tera definicje cwaniaka pisac
czarny rumak-fan barcelonymoj wrog i Realu Madryt
jednak lubi tez Henry'iegomoj sojusznik jako ze jestem kibicem "Tricolores", choc 'Titi' to juz nie ten sam zawodnik ktory razem z Zizou zdobywal MŚ w 1998 i ME w 2000
człowieku ogarnij sie.Tu opisujemy kogos kto napisał posta przed nami....
Michael Scofield
Cwaniaczek jeszcze cwańszy od Cwaniaka, różki schował, ale aureola nad głową i tak mu się nie zaświeciła
B.dobry grafik, ostatnio dzięki niemu mieliśmy niezły wysyp Bondów ;p
Przybył tu z innego forum, pod równie 'przyjemnym' nickiem co Cwaniak ^^.
Jak dla mnie w porządku.
B.dobry grafik, ostatnio dzięki niemu mieliśmy niezły wysyp Bondów ;p
Przybył tu z innego forum, pod równie 'przyjemnym' nickiem co Cwaniak ^^.
Jak dla mnie w porządku.
Michael Scofield
AutumnLeaf.
Kobieta studiuje, lubi noc, burze,pisze co chce, była na forum już dawno przed moim przybyciem, kobieta zmienną jest, Jest drugą połową Taniry ;-) fajna dziewczyna.
Kobieta studiuje, lubi noc, burze,pisze co chce, była na forum już dawno przed moim przybyciem, kobieta zmienną jest, Jest drugą połową Taniry ;-) fajna dziewczyna.
Michael Scofield
Sebo160186,
Jest w moim wieku, a cyferki w nicku oznaczają pewnie datę urodzenia^^
Siedzi teraz w domu (gdzie ma taką fajną ławko-huśtawkę) i najprawdopodobniej je różne dobre rzeczy (w tym %)
bo w miejscu, w którym ostatnio przebywa wyznają jedną zasadę "Czego nie zjesz dzisiaj - zjesz jutro" xD Spędzi tam jeszcze 208 dni i nie przeczyta wszystkich postów. Nigdy xD
Jest w moim wieku, a cyferki w nicku oznaczają pewnie datę urodzenia^^
Siedzi teraz w domu (gdzie ma taką fajną ławko-huśtawkę) i najprawdopodobniej je różne dobre rzeczy (w tym %)
Michael Scofield
agulec
babol jeden, zarobiony ostatnio i zestresowany na dodatek^^
gdzie sie nie pojawi zawsze przywlecze ze soba temat jedzenia...nawet w poscie wyzej
wierna' swemu zacieszowi' na avie, jak go zmieni przestanie byc soba w moich oczach.
Nie wyobrazam sobie forum bez niej ;*

babol jeden, zarobiony ostatnio i zestresowany na dodatek^^
gdzie sie nie pojawi zawsze przywlecze ze soba temat jedzenia...nawet w poscie wyzej
wierna' swemu zacieszowi' na avie, jak go zmieni przestanie byc soba w moich oczach.
Nie wyobrazam sobie forum bez niej ;*
Michael Scofield
beeee
nie może spać bo siedzi tak pozno
studiuje prawo czego jest nie zazdroszcze
Pochodzi z dołu Polski ^^
i ma jakiegoś mało przystojnego faceta w avie
nie może spać bo siedzi tak pozno
studiuje prawo czego jest nie zazdroszcze
Pochodzi z dołu Polski ^^
i ma jakiegoś mało przystojnego faceta w avie
Michael Scofield
Tanira.
od niedawna studiuje coś, ma 19 lat, ma kręcone włosy, mieszka gdzieś tam okolice Poznania albo Poznań^^ Ubóstwia Whistlera, z którego jest wyrka.. zawsze wie co napisać...a i grafikę tworzy fajną.
od niedawna studiuje coś, ma 19 lat, ma kręcone włosy, mieszka gdzieś tam okolice Poznania albo Poznań^^ Ubóstwia Whistlera, z którego jest wyrka.. zawsze wie co napisać...a i grafikę tworzy fajną.
Sara Tancredi
Sebo160186
jest z Skąd, he he siedzi we woju, zabujal sie chyba w Gretchen ;-)
jest z Skąd, he he siedzi we woju, zabujal sie chyba w Gretchen ;-)
Tweener
Sylwek cos tam ble ble ble
codziennie pije krew małych kotków, a zjada słoninę oraz pasztet podlaski z puszki.Lubi bawic sie kłębkiem wełny,i dzierżawi teren na swoich plecach pchłom.Kocha Zidana,i tylko on sie dla niego liczy.Ma słabego avka ktory mu sie podoba.Nie wiem co w nim widzi,ale to ze mu sie podoba moze swiadczyc o tym ze nie wszystko z nim wporządku.Czasem irytuje mnie jego głupita,i nieznajomosc podstawowych skrótów(WTF np.) Myśli ze jestem świezakiem na tym forum
Nie wie skąd jest...Chłopie Ciebie to chyba trzeba zgłosic do programuu "Ktokolwiek widział ktokolwiek wie"
Ogolnie pozdro i poćwicz
codziennie pije krew małych kotków, a zjada słoninę oraz pasztet podlaski z puszki.Lubi bawic sie kłębkiem wełny,i dzierżawi teren na swoich plecach pchłom.Kocha Zidana,i tylko on sie dla niego liczy.Ma słabego avka ktory mu sie podoba.Nie wiem co w nim widzi,ale to ze mu sie podoba moze swiadczyc o tym ze nie wszystko z nim wporządku.Czasem irytuje mnie jego głupita,i nieznajomosc podstawowych skrótów(WTF np.) Myśli ze jestem świezakiem na tym forum
Michael Scofield
Cwaniaczek
ma boski nick lubi wchodzic chyba w konflikty, jak na razie nie mam zadnego ostrzezenia, warto dodac ze to jego drugie konto gdyz poprzednie zostalo zablokowane
. Dobrze mu wychodzi zabawa z grafika, i nie wiem jak wy, ale ja tam go lubie 
ma boski nick lubi wchodzic chyba w konflikty, jak na razie nie mam zadnego ostrzezenia, warto dodac ze to jego drugie konto gdyz poprzednie zostalo zablokowane
edzulek mój najdroższy ;*
Znana jako pani Walker
Uznawana za mężczyzne, ale już coraz rzadziej
Przemiła userka. Miło się z nią pisze ;* Super laska ;****
Znana jako pani Walker
Michael Scofield
Pamulus xD
Pani Mahoniara, choc mam watpliwosci czy to nadal mahone xD. Milusia fajniusia i wogole spoko. Pisala test z germany OO...
Pani Mahoniara, choc mam watpliwosci czy to nadal mahone xD. Milusia fajniusia i wogole spoko. Pisala test z germany OO...
Baaaaaaaaardzo mis ie to podoba xDZnana jako pani Walker
Tweener
edzik:
zabawa stoi w miejscu czas przejąć inicjatywę i ją opisać, bo nikomu się jakoś do tego nie śpieszy. Patrząc na dane profilowe mogę powiedzieć, że nic o niej nie wiem ale że wymagane jest napisanie kilku pełnych linijek więc odpalę mój błyskotliwy umysł i improwizując opisze ją.Właściwie to już jest kilka linijek ale ja jej nawet nie zacząłem opisywać no to przejdźmy może do rzeczy.Edzik nie jest osobą wyróżniającą sie z tłumu więc posłużę się ściągawkami.Jej obecny nik zapewne pochodzi od listonosza Edzia z Kiepskich.Kocha sie w jakims Walkerze ktorgo raz widzialem na ekranie w "szybkich i..."Ma bodajze 15 lat.Cóż... więcej grzechów już nie pamiętam a Ciebie drogi userze prosze o porządne opisanie. ; ***
zabawa stoi w miejscu czas przejąć inicjatywę i ją opisać, bo nikomu się jakoś do tego nie śpieszy. Patrząc na dane profilowe mogę powiedzieć, że nic o niej nie wiem ale że wymagane jest napisanie kilku pełnych linijek więc odpalę mój błyskotliwy umysł i improwizując opisze ją.Właściwie to już jest kilka linijek ale ja jej nawet nie zacząłem opisywać no to przejdźmy może do rzeczy.Edzik nie jest osobą wyróżniającą sie z tłumu więc posłużę się ściągawkami.Jej obecny nik zapewne pochodzi od listonosza Edzia z Kiepskich.Kocha sie w jakims Walkerze ktorgo raz widzialem na ekranie w "szybkich i..."Ma bodajze 15 lat.Cóż... więcej grzechów już nie pamiętam a Ciebie drogi userze prosze o porządne opisanie. ; ***
Jak sobie życzysz ;D
Dobry grafik to fakt (jeszcze raz dzięki za av i sig
beautiful ;*), kiedyś zadziorny ale nadal ma swe za uszami
Fajny kolo (tylko jeszcze foty nie widziałam
). Miło się z nim gada 
Dobry grafik to fakt (jeszcze raz dzięki za av i sig
Tweener
Pam
W podpisie i pod nickiem ma ciuszki by Cwaniak.Aktywna działaczka lokalnej scholi kościoła pod wezwaniem prison-break.filmowo.net.Lubi jak sie ją drapie cyrklem za uchem.Pierwsza mysl jaka mi przychozi na jej temat to Mahone.Pewnie od niego(albo raczej od jego żonki ; >) pochodzi ten nickas.Druga mysl to mahonia.Panie sie chyba bardzo lubią,połączyła je wspolna pasja(i wcale nie chodzi tu o psy rasy Yorkshire, ani o bobofruty z esencją czosnkowo-bananową).Wiecej powiedziec o niej nie moge.Amen
W podpisie i pod nickiem ma ciuszki by Cwaniak.Aktywna działaczka lokalnej scholi kościoła pod wezwaniem prison-break.filmowo.net.Lubi jak sie ją drapie cyrklem za uchem.Pierwsza mysl jaka mi przychozi na jej temat to Mahone.Pewnie od niego(albo raczej od jego żonki ; >) pochodzi ten nickas.Druga mysl to mahonia.Panie sie chyba bardzo lubią,połączyła je wspolna pasja(i wcale nie chodzi tu o psy rasy Yorkshire, ani o bobofruty z esencją czosnkowo-bananową).Wiecej powiedziec o niej nie moge.Amen
Michael Scofield
Cwaniaczek
Ma fajny nick, jest swietnym grafikiem, nie wiadomo skad jest, ale kojarze za ma chyba 14 lat. Zadziorny i lubi wchodzic w konflikty. To jego drugie konto-pierwsze zostalo zbanowane za jego zachowanie. Nie mialam okazji z nim pogadac, ale wydaje mi sie ze dogadalibysmy sie (choc pewnie jestem w bledzie)
.
Ma fajny nick, jest swietnym grafikiem, nie wiadomo skad jest, ale kojarze za ma chyba 14 lat. Zadziorny i lubi wchodzic w konflikty. To jego drugie konto-pierwsze zostalo zbanowane za jego zachowanie. Nie mialam okazji z nim pogadac, ale wydaje mi sie ze dogadalibysmy sie (choc pewnie jestem w bledzie)
Sara Tancredi
Edzik
Nie wiem skąd jest no ale załózmy że istnieje miejsce o nazwie "że znowu"
Miła i symmpatyczna ma nick jak przezwisko mojej koleżanki i to Duuuuzy plus
Nie wiadomo ile ma lat ale kobiet sie o to nie pyta
Jest aktywnym nawet bardzo aktywnym userem. NIe miałam okazji z nią pogadać ale sądze ze doszłybyśmy do porozumienia. I jeszcze jedno nie lubi Lecha...no a ja lubie ale to taki malusi minusik 
Nie wiem skąd jest no ale załózmy że istnieje miejsce o nazwie "że znowu"
Michael Scofield
czarny rumak^^
hmm..nie wiem za dużo ale...
Ma 15 lat lubi football, pochodzi z Buczaczu?..ma fajny nick
hmm..nie wiem za dużo ale...
Ma 15 lat lubi football, pochodzi z Buczaczu?..ma fajny nick