Administrator
Awatar użytkownika
Administrator
Wentworth Miller

Post autor: Dusqmad »

Obrazek

Nie przypominam sobie podobnego do Millera fenomenu w ciągu ostatnich kilku lat. Gdzie nie spojrzysz wszędzie widnieją wypowiedzi w stylu "wolałabym go oglądać w swojej sypialni, niż w TV", "on jest najpiękniejszy na świecie" itd. Ja pozwolę sobie pozostawić takie rozważania innym i ocenić grę aktorską.
Went nie jest jednym z lepszych aktorów w serialu. "Prison Break" jest za dobrze obsadzony ;) . Nie uważam jednak, że gra słabo. Wiele osób zarzuca mu, że wcielając się w Scofielda jest strasznie sztywny. Trudno, żeby świeżak, który trafił do więzienia na własne życzenie był wersją beta T-Baga. Musi być trochę spięty, budzić respekt naciąganą mimiką. Miller ma świetne spojrzenie, szczególnie spodobał mi się ostatni kadr z odcinka, w którym Scofield trafił do psychiatryka.
T-Bag
T-Bag
Re: Wentworth Miller

Post autor: Mela0607 »

Nie powiem... brzydki to on nie jest, jednak tym razem nie będę spekulować na temat jego wyglądu. W serialu gra całkiem nieźle, jak sam wspomniałeś ma takie dziwne, a zarazem bardzo tajemnicze spojrzenie, szczególnie jak nad czymś kombinuje i to dodaje pewnego "smaczku" scen w jakich takie sytuacje mają miejsce. Chociaż zgadzam się iż są lepsi aktorzy.
John Abruzzi
John Abruzzi

Post autor: KhAn »

Kiedyś przecież posądzili go oto, że jest gejem ale to były dawne dzieje :-P jako aktor gra bo gra. Zachowuję się tak nijak. Zero jakiegoś zaangażowania w rolę i pokazania emocji. Gra takiego dobrego Michela, który przybył uratować brata i zrobi to za wszelką cenę. Nie zachwyciła mnie jego rola i jak narazie będę trzymał się tego zdania.
Administrator
Awatar użytkownika
Administrator

KhAn pisze:Kiedyś przecież posądzili go oto, że jest gejem ale to były dawne dzieje :-P
Nawet nie przypominaj, bo wzmaga to moją nienawiść do mediów. Aktor unika sławy i nie daje tabloidom możliwości do pisania o swoim życiu prywatnym to mszczą się wypisując takie kłamstwa. Tak działa ta machina: takiś cichy i skryty? Nie szkodzi, wystarczy, że jesteś, my się zajmiemy fabułą".

Współczuję gościowi!
John Abruzzi
John Abruzzi

No takie są dzisiejsze media porąbane. Będą tak manipulować ludźmi i takie bzdety wygadaywać, że czasami to się w głowie nie mieści. Przez takie wygadywanie głupot można łatwo komuś zepsuć karierę filmową i wogóle zniszczyć mu prywatne życie. Co za ludzie żyją na tym świecie masakra.
T-Bag
T-Bag

KhAn pisze:Kiedyś przecież posądzili go oto, że jest gejem ale to były dawne dzieje
Ja nie słyszałam o tym, ale jakoś nie chcę się dowiadywać o prywatnym życiu gwiazd szczególnie z ust mediów, ale troszkę chyba z tym przesadzili, bo jak dla mnie na pedała nie wygląda, co innego gdyby wspomnieć tutaj o roli Roberta, czyli T-Bag'a...
John Abruzzi
John Abruzzi

hehe :-P jego to można posądzić o pedofilie, gejostwo i wszystko inne po tym co nam zaprezentował w serialu :-) ale jak już gdzieś to mówiłem media większość rzeczy wyolbrzymiają i przypisują nieprawdę co później psuje wizerunek aktora i czasami zniecheca widzów do niego.
T-Bag
T-Bag

dlatego staram się nie słuchać i nie czytać tych głupot; no może tylko jeśli chodzi o moich ulubieńców :roll:
Administrator
Awatar użytkownika
Administrator

KhAn pisze:jego to można posądzić o pedofilie, gejostwo i wszystko inne po tym co nam zaprezentował w serialu :-)
A może po prostu o niezły kunszt aktorski, skoro widz po tym wszystkim nie potrafi sobie wyobrazić aktora jako normalnego człowieka? ;)
John Abruzzi
John Abruzzi

Może i oto. Przyznam się, że za każdym razem jego postać mnie fascynuje bo nigdy nie wiem co wymyśli nowego i w jaką postać się wcieli dzisiaj :-) ale to jest przyjemne bo takie seriale wtedy warto oglądać ;-)
C-Note
C-Note

Post autor: mahones »

Bardzo, fajna postać. W filmie, gra bardzo poważnego człowieka żadką się uśmiecha i w ogóle jest taki jak by miał doła, no ale coż poradzi taką miał role w filmie, no i bardzo dobrze ona mu wychodzi tak trzebać trzemać Wentworth.
Tweener
Tweener

Post autor: Crane »

Polecam wszystkim film "The Human Stain", w którym Went gra młodego boksera. Wydaje mi się, że jest tam o wiele mniej sztywny, niż w Prison Break.
C-Note
C-Note

Post autor: mahones »

Crane, a co to jest za film, jakiś nowy z tego roku czy starszy? ;-)
T-Bag
T-Bag

Ja tego filmu nie widziałam, ale za to miałam okazję zobaczyć Miller'a jako doktorka w "Underworld"; całkiem niezły był, chociaż i tak pojawił się tylko w kilku scenach, ale zawsze cos.
Tweener
Tweener

Post autor: Crane »

Pono pisze:Crane, a co to jest za film, jakiś nowy z tego roku czy starszy? ;-)
Starszy. Ale bardzo fajny.

opis filmu
Sara Tancredi
Sara Tancredi

Post autor: Alice_in_Chains »

http://pl.youtube.com/watch?v=nNxSavX86oQ tutaj jest fragment serialu Asy z klasy
taki niepozorny się wydaje :mrgreen:
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: AutumnLeaf »

na tym zdjęciu wtszedł strrrasznie :lol:
ja jako aktora to nie bardzo darzę go sympatią. Nie widziałam go w innych filmach, więc nie mogę się wypowiadać obiektywnie.
W Prisonie wydaje się być sztuczny i pozbawiony uczuć, ale być mooże to rola wymaga od niego takiego zachowania.
Fernando Sucre
Fernando Sucre

Post autor: Oktarynka »

Może to trochę offtop, ale koleżanka, która załatwia mi odcinki kiedyś poprosiła mnie o narysowanie Scofielda. No i tak mi wyszło: http://oekaki.art.pl/oe/summary/42389/2 . Aktor spoko, chociaż biedak ma jakieś problemy z ekspresją twarzy - 1. złowieszczy smirk, 2. zaskocznie, 3. gadanie (to jest ekspresja?) Ale i tak go lubię : ).
Fernando Sucre
Fernando Sucre

Post autor: Ms_psycho »

Świetnie Ci wyszedł!!

A ja czytałam ostatnio, że on mruży oczy bo ma światłowstręt dlatego taką minę groźną ma ;p Ale wstyd się przyznać, czytałam to chyba na Pudelku, mam nadzieje, że to już nie zostało tu wcześniej napisane ;p
Fernando Sucre
Fernando Sucre

Dzięki :).
Nie, dla mnie on po prostu mało min wali. W sensie, że tylko 3. I nie mam nic do tego jego mrużenia oczu. Fajnie z tym wygląda ; D.
Sara Tancredi
Sara Tancredi

Post autor: Piotrek1230 »

ja tam nie zauważyłem żeby mrużył oczy
Fernando Sucre
Fernando Sucre

Bo on ma zawsze zmrużone to nawet człowiek nie wie kiedy ;p
masz tu

Obrazek

albo tu

Obrazek
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: AutumnLeaf »

jego oczy są podobno wrażliwe na światło dzienne i dlatego cały czas je mruży...nie wiem tylko dlaczego jasna cholera ciągle szepcze :mrgreen:
Fernando Sucre
Fernando Sucre

No bo on jest taki wtedy mistic i sassy. Jaki inteligentny facet wrzeszczy?
Wyobrażacie go sobie z wytrzeszczonymi? W ogóle on całkiem śmiesznie wygląda jak się boi. XD
Fernando Sucre
Fernando Sucre

Oktarynka pisze:No bo on jest taki wtedy mistic i sassy. Jaki inteligentny facet wrzeszczy?
Wyobrażacie go sobie z wytrzeszczonymi? W ogóle on całkiem śmiesznie wygląda jak się boi. XD
Faktycznie jak się boi to aż się z niego śmiać chce ;p

Co do tego dlaczego szepcze to przecież każdy kto spiskuje musi szeptać ^^
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktorzy”