to bardzo możliwe poświecił sie dla kogoś bo chłopak nie wygląda mi na złodzieja ani tym bardziej na morderce wogóle jego rodzina wydaje sie być porządnaAglek pisze:Ale na pewno niesłusznie tam trafił... Może jakiś jego kumpel coś zrobił. On go nie chciał wydac i tam go wpakowali...
Tweener
Michael Scofield
Tak zgodzę się, muszą go bardzo kochać,ojciec narażał się dla niego,gdy zjawił się tą motorówką i zabrał wszystkich i później fajnego myka zrobił z tym samochodemRadekk11 pisze:wogóle jego rodzina wydaje sie być porządna
Michael Scofield
Później ta impreza mnie zaszokowała... Myslałam, że nikomu nie powie... Będzie się ukrywał a tu takie bum... Musiał byc niesłusznie o cos oskarżony bo by mu takiej impry nie robili!!!
Michael Scofield
Tak w sumie racja, wyglądało to jak przyjęcie urodzinowe,i kosza mu wstawiliAglek pisze:Musiał byc niesłusznie o cos oskarżony bo by mu takiej impry nie robili
Michael Scofield
T-Bag- ciekawe co robiła zanim trafił do Fox, bo nie chce mi się wierzyć że to jego pierwsza odsiadka. Ciekawe jak się zaczęła ta jego mordercza historia. Pewnie było mu ciężko i mścił sie na każdym kto mu podskoczył.
Michael Scofield
C-note nic nie zrobil takiego a trafił do więzienia.ja nie rozumiem tego prawa.a potem uciekl i stał sie postrzegany za gorszego niz jest.
Michael Scofield
Tak to było przegięcie. Na szczęście teraz już żyje długo i szczęśliwie. Należało mu się to. Jako żołnierz był pewnie bardzo uczciwy i tak mu się to odwdzięczyło, można zwątpić w moc uczciwości

Michael Scofield
No z tym wojskiem to było przegięcie, a za co trafił do FR? to też nie jest takie jasne ;-)
Michael Scofield
Trafił do Fox River, bo przełożony oskarżył go o przemyt alkoholu chyba. Ukrywał to przed żona pewnie było mu strasznie cięzko.
Michael Scofield
No na pewno ciężko ukryć coś takiego, musiał się nieźle natrudzić, zawsze dzwoniąc do żony zakładał na słuchawkę tą białą chustkę żeby ona nic nie słyszała poza nim, to smutne było ;-)Ania1991_ck pisze:Ukrywał to przed żona pewnie było mu strasznie cięzko.
Michael Scofield
A ile zamieszania było z tymi pocztówkami z Iraku, ale w końcu je zdobył. 
Jak żona sie o tym dowiedziała to nie była niego jakoś strasznie zła. Kiepsko by było jakby go skreśliła przez tę akcje.
Jak żona sie o tym dowiedziała to nie była niego jakoś strasznie zła. Kiepsko by było jakby go skreśliła przez tę akcje.
Michael Scofield
Szkoda, że C-Nota wsadzili!! On nic złego nie zrobił!! Wręcz przeciwnie!! A te wojaki to takie nie miłe ludzie!! 
Michael Scofield
Ten szef Fanklina to wyjątkowo niefajny człowiek. Dbał tylko o siebie a całą winę zrzucił na biednego C-Nota.
Michael Scofield
no to było strasznie niesprawiedliwe a on tylko cierpiał przez to.
Michael Scofield
No i jego rodzina też... Ja bym chciała poznać dokładną historie D.B.Cooper'a ...;p
Michael Scofield
Postać DB Coopera w Prison Break, wzorowana jest na prawdziwej osobie ;-)
Michael Scofield
D.B. Cooper – porwał Boeinga , lecącego z Portland do Seattle i po otrzymaniu 200 tys. dolarów okupu za pasażerów wyskoczył z niego na spadochronie nad Górami. to było w roku 1971.nie udało się go nigdy złapać. ;-)
Michael Scofield
no co Ty?! To ja też tego nie wiedziałam oO niezły gość z tego D.B. Coopera w takim razie
samolot, kasa, spadochron i zwiał xD szacun 
Michael Scofield
Za min trafił do więzienia miał bardzo ciekawe życie w takim razie.
Skakać z samolotu z taką kasą przy sobie to ja też bym chciała.

Skakać z samolotu z taką kasą przy sobie to ja też bym chciała.
Michael Scofield
a to Wy nie wiedzieliscie?
w jeszcze jednym filmie była postać D.B.Coopera
nie pamietam tytułu ale znaleiono tam tylko jego szczątki. no on jest legendą ;]
John Abruzzi
Mnie najbardziej interesuję przeszłość generała Firmy. Teraz to chyba on jest najbardziej tajemnicza postacią w całym PB. Dosłownie nic o nim nie wiemy. Myślę jednak, że już niedługo wszystko się nam wyjaśni.
Michael Scofield
Generał jal generał. Mnie tak Gretka interesuje. Czy ona do tej firmy to tak z własnej woli czy pod presją. Dobra jest skoro nawet jej siostra nie wiedziała czym się zajmuje. Pewnie nawet nie utrzymywały kontaktów. No i oczywiście tylko na wie kto jest ojcem dziecka.
C-Note
właśnie, jak firma upadnie to częściowo i gospodarka kraju i w ogóle wszystko :->
John Abruzzi
No, teraz jak już się dowiedzieliśmy, że Gretka i generał byli ze sobą to ich przeszłość stała się naprawdę interesująca. Ciekawi mnie czy w najbliższych odcinkach coś się wyjaśni. Sam nie wiem.
Mahone
Mnie też interesuje przeszłość Generała. Strasznie ciekawi mnie, jak trafił na Firmę, co na niego wpływało, jak to się stało że stał się głównym dowodzącym. Może też miał jakieś traumy, a może po prostu taki charakter i jego wybór.