Michael Scofield
Kto ucieknie?Michael i Whistler...z więzienia.
A z hotelu Alex ;P kurczę, mam taką nadzieję, bo jak mi go wpakują do kicia tooo
A z hotelu Alex ;P kurczę, mam taką nadzieję, bo jak mi go wpakują do kicia tooo
Michael Scofield
a więc jest już twój??AutumnLeaf pisze: bo jak mi go wpakują do kicia tooo
nie no racja racja, alex musi uciec i tyle
Michael Scofield
ehm...bo ja go nam wpakują do kicia tooo!!! ;P xDa więc jest już twój??
Michael Scofield
noo teraz już lepiej 
Świeżak
Nie lubię spoilerów - psują przyjemność z oglądania.Sebastian66i6 pisze:nic nie czytasz
Jeśli rzeczywiście jest tak jak mówisz to cóż - nikt nie jest nieomylny ;p.
Fernando Sucre
Oczywiście że Mahone ucieknie i proszę mi tu się nie chełbić że się wie, że nie ma go w Sonie no XD.
Ale gdyby uciekl z hotelu to co wtedy? Aaa może by zaczął pomagać Lincolnowi i tej dziołsze i by potem obronił Scofielda przed Whistlerem chcącym go zabić i będzie super ;.;!!! (tylko czemu miałby to robić 8D?)
Ale gdyby uciekl z hotelu to co wtedy? Aaa może by zaczął pomagać Lincolnowi i tej dziołsze i by potem obronił Scofielda przed Whistlerem chcącym go zabić i będzie super ;.;!!! (tylko czemu miałby to robić 8D?)
Michael Scofield
nie mam bladeko pojęcia dlaczego, ale mam cichą nadzieje ze tak własnie bedzie 
Lincoln Burrows
nadzieja matką głupichpatus1905 pisze:ale mam cichą nadzieje ze tak własnie bedzie
T-Bag
bez nerwów...
Mahone ucieknie moze nie z więzienia, ale teraz z hotelu; on jest sprytny, więc na pewno coś wykombinuje, a później spotka się z Scofield'em i będą razem współpracować...
Mahone ucieknie moze nie z więzienia, ale teraz z hotelu; on jest sprytny, więc na pewno coś wykombinuje, a później spotka się z Scofield'em i będą razem współpracować...
Świeżak
Moim skromnym zdaniem Mahone kończy swoją karierę w Prison Break'u. Mógłby jeszcze wiele zdziałać, jednak tyle osób odchodzi w swoich (zdawałoby się) najważniejszych momentach, że ja już niczego nie jestem pewien w tym serialu..
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Michael Scofield
Ja obstawiam, iż z sony uciekną micheal i whistler.
A mahone, być może myknie z hotelu.
hehe to by było niezłe; Micheal i Alex połączą swe siły, i będą razem współpracować. A dobrze wiemy, że obaj są równie inteligentni i sprytni. Co dwie głowy to nie jedna, nieprawdaż ? ;-)
Napięta atmosfera się tu zrobiła; spokojnie, wyluzujcie
, przeciez kazdy ma własne zdanie, i ma prawo je otwarcie wyrazić. Kłótnie są tu zbędne.
A mahone, być może myknie z hotelu.
hehe to by było niezłe; Micheal i Alex połączą swe siły, i będą razem współpracować. A dobrze wiemy, że obaj są równie inteligentni i sprytni. Co dwie głowy to nie jedna, nieprawdaż ? ;-)
Napięta atmosfera się tu zrobiła; spokojnie, wyluzujcie
Michael Scofield
Napięta atmosfera chyba się nie skończy bo ja wkraczam do akcji 
Mam nadzieję, że twórcy mają trochę oleju w głowie i nie wywalą jednego z najlepszych aktorów! Mi, szczerze mówiąc nawet przez myśl nie przeszło, że Alex może już nie odegrać żadnej ważnej roli. Jeszcze nas wszystkich zaskoczy ;P
Mam nadzieję, że twórcy mają trochę oleju w głowie i nie wywalą jednego z najlepszych aktorów! Mi, szczerze mówiąc nawet przez myśl nie przeszło, że Alex może już nie odegrać żadnej ważnej roli. Jeszcze nas wszystkich zaskoczy ;P
O ;-); on jest sprytny, więc na pewno coś wykombinuje, a później spotka się z Scofield'em i będą razem współpracować...
Lincoln Burrows
na pewno to byłoby fajne dla widzów.. tylko tak na logike - po co mieli by ze sobą współpracować?niunia pisze:hehe to by było niezłe; Micheal i Alex połączą swe siły, i będą razem współpracować
Michael Scofield
bo mają wspólnego wroga? Wróg mojego wroga jest moim przyjacielempo co mieli by ze sobą współpracować?
John Abruzzi
Święte słowa AutumnLeaf
jak nie możesz dać sobię rady samemu to weż kogoś kto ma tego samego wroga
fajnie by było jakby tak razem powspółpracowali, oboje są inteligentni, Michael może bardziej ale za to Alex nadrabia sprytem a oni obydwoje to tworzyli by niezłą mieszankę wybuchową 
Świeżak
A co z T-Bagiem ?? Czyżby został w Sonie ?? A może on też jakoś póżniej ucieknie 
T-Bag
oj tak, Mahone jeszcze wszystkich przeżyje w PB - zobaczycie, a T-Bag mam nadzieję, że jednak ucieknie i dołączy do ekipy (Scofield, Mahone)AutumnLeaf pisze:Jeszcze nas wszystkich zaskoczy ;P
Michael Scofield
no własnie z taką ekipa to ja bym mogła nawet 10 sezonów oglądac 
Michael Scofield
moja równieżTak mnie również zwłaszcza iż jest to moja ulubiona postać
ja bym sobie życzyła aby uciekł Michael i Mahone... Whistler niekoniecznie, bo mogliby zrobić jakiegoś myka, żeby odbić LJ'a bez tej wymiany i przy okazji rozprawić się z tą wredną mendą, ale to tylko moje pobożne życzenie, a i tak będzie pewnie zupełnie inaczej i wszyscy będziemy bardzo zaskoczeni