Administrator
Awatar użytkownika
Administrator
4x07 Five The Hard Way

Post autor: Dusqmad »

Premiera - 6 października 2008
Michael Scofield
Michael Scofield
Re: 4x07 Five The Hard Way

Post autor: AutumnLeaf »

Ok...nie wiem czy to przez pogodę, ale jakiś taki bez fajerwerków wydawał mi się ten odcinek.
Teddy denerwuje mnie niemiłosiernie, jak się miotał jak go zamknęli w tej klatce xD
Najlepsze jazda z Sucre xD Hahaha! Uśmiałam się jak nigdy ; D Sara jaki miała zaskok xD O mamo.
Chinol jak mnie wkurza, już conajmniej tak jak Teddy a to mu źle wróży --'
Co tam jeszcze...książka Whistlerka genialna OO Jak on tam to nabazgrał i posklejał wnikać nie będę.
Dobra więcej mi się już pisać nie chce...Don może jeszcze, mam nadzieję, że mi go nie ubiją.
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Tanira »

Hmm odcinek nie rusza aż za bardzo.
Zaczynamy opis...
Sara - dowiedziała się o majkielu i dowiedziała się o jeszcze innej jakże zadziwiającej rzeczy ^^
Majk - gdyby go nie było w tym odcinku nawet bym nie zauwazyła --
Linc - widze wrocił do koszuli z Panamskich czasów ^^
Sucre - :lol: tylko tyle
Bradzio i sekretara - godnie sobie tam na kanapce posiadywali
Teddy - wku@w na maksa aż sie czerwony zrobił ^^
Gretka - uwielbiam na nią patrzeć :mrgreen:
Chinol - koleś mnie rozwala całkowicie brak słow
Don - hmmm zobaczymy jak to będzie
Generał - zaczynam go lubić :lol:
Świeżak
Świeżak

Post autor: baxell »

Tanira pisze:Sara
- jak zwykle olśniewająca :mrgreen: jeżeli co odcinek będą takie sceny z nią to sezon 4 będzie moim ulubionym xD
AutumnLeaf pisze:Najlepsze jazda z Sucre xD Hahaha! Uśmiałam się jak nigdy ; D
Czytając twój komentarz przed obejrzeniem byłem przekonany, że ten Scuderi jest gejem a tu taki zaskok :lol:
Wychodzi na to, że Sucre dostał 1000 $. I tak i tak Sary nic nie przebije. Może nie gra rewelacyjnie, ale jest piękna :-P
-
Mike jakie oczy zrobił jak dowiedział się z kim rozmawia.
Czyli wydostaną T'Baga z tego pomieszczenia...
Docinki hakera - miałem wrażenie, że Linc chce się uśmiechnąć w pewnym momencie.
Odcinek 6/10
Sara - licząc ten i poprzedni odc: 10/10 :-D
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: agulec »

Odcinek całkiem fajny, chociaż taki, że właściwie nawet nie wiem co napisać.
Dwie akcje na raz - czyli zdobywanie kolejnego dysku :lol: i odkrywanie planu Whistlera^^
Nieźle Scofield tą mapę poskładał :D I chociaż nie wiem, kiedy zdążył złożyć tego żurawia to podobał mi się motyw z tym origami - Michael dobrze wiedział, że Alex zaczai o co chodzi, bo w końcu wie w jaki sposób Scofield przekazywał wiadomości^^ Fajne to było, bo przypomniał się drugi sezon i kto by pomyślał, że Scofield użyje origami w takim celu :D Widać stare doświadczenia się przydają i chyba obydwoje wiedzą, że tworzą niezłą parkę ;D
Fajnie też spotkać kilku starych przyjaciół np. Teddiego i Gretchen xD Ciekawe co z tym dalej wykombinują - współpraca czy może coś innego?
No i najlepszy motyw - Sucre :D Uśmiałam się jak chyba jeszcze nigdy na Prisonie! :D
Sara Tancredi
Sara Tancredi
odcinek niezrobił na mnie oszałamiającego wrażenia ale był OK
Sucre najlepsza scena w tym odcinku nie moglam przestac sie smiac jaki mial zaskok i w ogóle...
Majk jak zawsze myśliciel narodu.
T-Bag taki chojrak a tu dupa :)
Czajana mnie juz denerwuje
Link brak mi słow do niego teraz tytlko SHUT UP :-)
Sara to ma misje jak 150
A james niezle porysowal sobie ksiazeczke
no i greczyn juz kombiuje
Świeżak
Świeżak

Post autor: Kicaj89 »

Dla mnie ten odcinek był całkiem dobry...motyw z Sucre to masakra...śmieje sie jeszcze do teraz...muszę tez przyznać ze Sara w końcu zaczyna odgrywać jakaś większą role...no i te jej kreacje...Bellick i pani sekretarka...z tego będzie coś więcej(tak czuje)...W końcu wiemy o co chodzi z Mike'a krwawieniem...ciekawe co z tego będzie...ale chyba nie zostało mu dużo życia(joke)...Linc jak Linc...nic nadzwyczajnego...T-bag i Gretchen...myślałem ze będą współpracować i utworzy sie kolejna ekipa szukająca Scylli, ale jednak Gretchen będzie sama dla siebie szefem...Azjata jak zwykle coś musi wykombinować, ale wydaje mi sie ze sie z nim uporają...

To chyba wszystko...czekamy na neeexxxt
Tweener
Tweener

Post autor: skotar »

To Sucre bzyk** jego zone czy nie jak myslicie ?
Zgadzam sie ze Sara boska
Michael i Mahone fajnie razem wspolpracuja
T-Bag znow sie wywinie a mialem nadzieje ze wroci za kraty :( ciekawe jak w Fox River zareagowali by na jego powrot ?
Gretchen znow kombinuje
Self musi sie bac o zycie
Wyatt az mnie dzisiaj nie denerwowal
Lincoln w Vegas zgrywal takiego szefa :P
Rolnad zje*** sprawe tracac sprzet swoj

Wulgaryzmy poprawione przez moderatora forum.
Świeżak
Świeżak

Post autor: aries »

Ddcinek całkiem fajny, najlepsza scena a Sucre. Teddy jak to Teddy, Mike zawsze go wystawi :lol: Na początku wydawało mi sie ,ze ten sezon bedzie do niczego ale musze przyznac ,ze nie jest taki zły.
A jak to jest z tą chorobą matki Mike`a i Linca? Z tego co pamietam to w pierwszym sezonie Linc mówił ,że matka umarła na raka ale nie mózgu?
Tweener
Tweener
Hahah scena z Sucre mnie powaliła. :-D Odcinek niezły, jeden z lepszych w IV sezonie. Tylko Roland nieźle namieszał przez stratę urządzenia. ;-)
John Abruzzi
John Abruzzi

Post autor: Dominik676 »

No i wszystko powoli układa się w jedną całość. To był chyba pierwszy odcinek w tej serii, który tak naprawdę mi się podobał. Nieźle uwięzili T-Baga, ale i tak niestety wyjdzie, a już się cieszyłem, że znowu przyjdzie nam zobaczyć Fox River. Gretchen nieźle kombinuje. Michael szybko uporał się z tym schematem, no nie? chyba troszkę za szybko moim zdaniem. A sucre :mrgreen: , no mi ta scena też się podobała, była strasznie zabawna, ale jestem pewny, że nie wyd***ł tamtej babki, on nigdy nie zdradzi swojej Maricruz. Co tam jeszcze? Bellicowi chyba się ta babka, sekretarka podoba, też to zauważyliście. Don i generał w końcu się poznali, być może zaczną razem pracować, w co nie wierze ;-) . Sara niezłe ubrania w tej serii nosi, ciekawe czym nas jeszcze zaskoczy. Heh, troszkę się rozpisałem, ale co tam:) Jak coś lubię, to potrafię bez przerwy o tym gadać, to chyba moja wada. Ale odcinek musicie przyznać, że naprawdę pierwsza klasa.

To samo co wyżej.
Świeżak
Świeżak

Post autor: Krychaaaaa »

Został im ostatni dysk, a nie mają urządzenia, ciekawi mnie jak zdobędą tą 6 Scylle. Chciałem zauważyć, że na openingu jest jak przekazuje ktoś komuś Scylle z ręki do ręki, czy ktoś może wie czy to już miało miejsce? Wracając do odcinka - myślę, że teraz Mike, Linc, Sara, Alex, Fernando, Brad, Teodoro, Gretchen, Roland i Donald będą pracować razem, a potem wystawią T-Baga XD. Sucre jak Sucre, dobrze wykonał zadanie, aczkolwiek ten wyraz jego twarzy kiedy chodziło o żonę 5 cardholdera <3. I tu mam kolejny domysł, jak T-Bag mógł tą rękę wyleczyć tak szybko(tą, którą mu Gretchen pocięła:P)?
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: agulec »

Kicaj89 pisze:Azjata jak zwykle coś musi wykombinować, ale wydaje mi sie ze sie z nim uporają...
W ogóle trochę zawalili z nim sprawę. "To ja sobie pójdę zagrać" i nikt nawet nie zareagował oO Tak jakby to była osoba, której mogą zaufać. Linc mógł swoim sposobem powiedzieć SHUT UP! wziąć go za fraki i tyle ;D

No i właśnie, jeszcze Michael i jego choroba. Jak to oglądałam, to wydało mi się to trochę naciągane, że jego matka miała tak samo, ten sam wiek.. ale lekarzem nie jestem, może są takie przypadki ;) Mimo wszystko mam nadzieję, że jest to jakiś taki "chwyt serialowy" i że tak tylko straszą, a Scofield jest po prostu przemęczony i stąd ta krew :]
Tweener
Tweener

Post autor: skotar »

Krychaaaaa pisze:jak T-Bag mógł tą rękę wyleczyć tak szybko(tą, którą mu Gretchen pocięła:P)?
a jest gdzies pokazana jego reka bez ran ????
Świeżak
Świeżak

Post autor: LoKo2 »

Krychaaaaa pisze:myślę, że teraz Mike, Linc, Sara, Alex, Fernando, Brad, Teodoro, Gretchen, Roland i Donald będą pracować razem, a potem wystawią T-Baga XD.
nie ogladales wczesniejszych sezonow ? Myslisz ze Sara bedzie pracowac z Gretchen po tym co jej zrobila ? nie ma takiej opcji !!
Świeżak
Świeżak
:)

Post autor: popiolkas »

a dla mnie to najlepszy odcinek 4 sezonu, zdecydowana tendencja zwyzkowa poniewaz 4x06 tez byl bardzo dobry, swietne zwroty akcji, swietny klimat, nieprzewidziane sytuacje, zaskakujace rozwiazania:) wszystko to za co kochalem wczesniejsze sezony, teraz dopiero czuje ze to co ogladam to prison break a nie jakis tam serial amerykanski;] poziom skomplikowania watkow bardzo wysoki co cieszy widza, ciekawe i bardziej realne sytuacje:) 10/10:) troche mi sie nie podoba ta cala akcja z michaelem ze niby moze miec nowotwór, bo taka moda na sukces leci, ale zobaczymy co z tego bedzie, kolejny watek ciekawy moze zrobia... zobaczymy:) pozdrawiam
T-Bag
T-Bag

Post autor: Piotras003 »

świetny odcinek troszkę humoru i musze przyznać tak jak mój przedmówca że jak narazie najlepszy odcinek i szczerze niemoge sie doczekać nastepnego :-) i Ciekawe co ta Gretchen wymyśli :-/
Świeżak
Świeżak

Post autor: Krychaaaaa »

LoKo2 pisze:nie ogladales wczesniejszych sezonow ? Myslisz ze Sara bedzie pracowac z Gretchen po tym co jej zrobila ? nie ma takiej opcji !!
Oglądałem i właśnie dlatego tak myślę:P.
T-Bag
T-Bag

Post autor: Mahonia »

Odcinek bez jakiś tam bajerów ;-) Teddy mnie strasznie denerwuje w tej serii i ciekawe jak sobie teraz poradzi w klatce, zwłaszcza że mu rączka odpadła :-P Roland, ten tez mnie denerwuję, taki głupiutki japoniec, który leci na kasę :roll: Sucre ten to dopiero miał zadanie :lol: I na końcu współpraca Mike - Alex, bardzo mi się podoba to że się tak świetnie umieją dogadać ;-)
Świeżak
Świeżak

Post autor: michaella »

LoKo2 pisze:Myslisz ze Sara bedzie pracowac z Gretchen po tym co jej zrobila ? nie ma takiej opcji !!
Z Kallermanem też współpracowała po tym jak ją torturował i chyba wszyscy wiemy jak to się dla niego skończyło... Gdy przestał być potrzebny po prostu go zostawili. Pytanie teraz czy Gretchen jest im potrzebna...
Świeżak
Świeżak

Post autor: Snajper »

Prison zawsze dostarcza mi nieco emocji, ale szczerze mówiąc, teraz oglądam go z nadzieją, że się niedługo skończy, liczę na to, że w dobrym stylu.

Powinni tego swojego azjatyckiego hakera za morde od razu pociągnąć za sobą, zwłaszcza, że Linc mówił jak wjechali do Vegas, że załatwiają sprawę i spadówa. Myślę, że następny dysk będą musieli skopiować metodą tradycyjną, tzn. tak jak Whistler na początku 4 serii.
Świeżak
Świeżak

Post autor: baxell »

michaella pisze:Z Kallermanem też współpracowała po tym jak ją torturował
Porównaj "tortury" Kellermana a tortury Gretchen :roll:
To co jej zrobił Kellerman to nic w porównaniu do Gretchen :roll:
Świeżak
Świeżak

Post autor: gosti841 »

witam odcinek najciekawszy z tego 4 sezonu moje zdanie jest takie żę kobietki dogadają sie i rozwalą firme a le nie tak odrazu przecie zostało jescze kilka odcinków pzdrawiam
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: B... »

odcinek jaki sobie szczerze mówiąc, chociaz w sumie doszłam do takiego wniosku moze tylko przez chroniczne zmeczenie z jakim ostatnimi czasy sie borykam ^^
troche humoru było, nawet sporo, Sucre i jego zacieta minka jak podnosił sie z tego lezaka nad basenem mnie rozwaliła xD
trzeba było dac jako przynete lowelasa Linca :lol:
Sceny z Susan...Gretchen czy jak jej tam mocne...
T-Bag działa mi na nerwy w dalszym ciagu. Scenarzysci nie układaja dla niego jakis sensownych rozwiązan i mysla chyba ze takim irytujacym przerysowaniem pewnych gestów czy kwestii nadrobia braki... no szkoda i postaci, i gry Roberta K.
a tak to nooooo....^^ troche sie tam działo, Sara miala piekna sukienkę :-D , Azjata w jedne scenie otworzył drzwi do nakrecenia kolejnych odcinków, bo skomplikował akcje całkowicie tym swoim durnych zachowaniem.
Zupełnie nie czaje motywu wizyty Dona w gabinecie Generała...bez sensu dla mnie.
no tak ogolnie odcinek zleciał mi bardzo szybko, bez jakis wiekszych emocji.
Świeżak
Świeżak

Post autor: michaella »

baxell pisze:Porównaj "tortury" Kellermana a tortury Gretchen :roll:
To co jej zrobił Kellerman to nic w porównaniu do Gretchen :roll:
No ale jednak chciał ją zabić i nawet prawie mu się to udało...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sezon IV”