Michael Scofield
Michael Scofield
'Wentworth Miller zasugerował, że sezon 4 może być ostatnim sezonem Prison Break. Jeżeli to prawda, to lepiej niech ten sezon będzie cholernie dobry. '

Miller: "Naprawdę czuję, że jest początek, środek i koniec tej historii. Przeczucie mówi mi, że jesteśmy na ostatniej prostej."

źródło; http://www.prisonbreakmanhunt.com/
tłumaczenie: agulec
Michael Scofield
Michael Scofield
oj oj oj xD konieeeeeeeec?
hmmmm no nie wiem co o tym myśleć...^^
agulec pisze:epiej niech ten sezon będzie cholernie dobry. '
no tak ,ale jak nam walną taką torpedę na koniec to nam pobudzą apetyty xD Jesli to juz miałby być ostatni sezon, to nie ważne jaki będzie, byleby w nim za bardzo nie kombinowali, nie przeciągali, nie przekładali i nie skracali ;-)
A z resztą jeszcze daleko nam do czwartego i poki co wolę skupić sie na tym co nas czeka pod koniec sierpnia ;-) no! xD
T-Bag
no w sumie z jednej strony dobrze by było aby był ostatnim bo przeciez to nie Moda na sukces :-) i lepiej niech sie zakończy po 4 sezonie niz ma sie ciagnac ,ale z drugiej strony to na co ja bede pozniej czekał :-D
Fernando Sucre
piotras003 pisze:no w sumie z jednej strony dobrze by było aby był ostatnim bo przeciez to nie Moda na sukces :-) i lepiej niech sie zakończy po 4 sezonie niz ma sie ciagnac ,ale z drugiej strony to na co ja bede pozniej czekał :-D
W pełni się zgadzam! :-) Z jednej strony chciałabym, żeby Prison trwał w nieskończoność, żeby nigdy się nie kończył, bo będzie mi go brakować, ale z drugiej strony wiem, że serialom nie robi dobrze długie życie ;-) Jak są długie, to robią się naciągane itd. i nie chcę żeby doszło do tego, że Prison stanie się jak Moda na Sukces. Z dwojga złego lepsze 4 sezony niż więcej, choć pewnie się rozpłaczę po ostatnim odcinku ;-)
Michael Scofield
Michael Scofield
nie wiem czy to dobrze czy to źle.No ale wszystko co wspaniałe musi się kiedyś skończyć. No bo nie mogą nam naszego kochanego PB jak mówicie w MnS zamienić bo to już byłaby przesada xD ale niech tą "ostatnią" serią nas zaskoczą oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu. I niech to będzie najlepsza seria ;]
Michael Scofield
Michael Scofield
w najlepszość 4 serii watpie. Czuje, ze bedzie strasznie naciagana.
Michael Scofield
Michael Scofield
Wszystkie sezony mi sie podobały, były ciekawe, interesujące itd..wiec myślę że 4 sezon też taki będzie, daleko mu do Mody na Sukces, jak 4 będzie ostatnim sezonem, to niech go zakończą na poziomie całego PB.
Mia
Fernando Sucre
Fernando Sucre
Może to strasznie zabrzmi ale się cieszę, że to już koniec.Nie dlatego, że serial mi się znudził ale dla jego dobra powinni 4 sezonem zakończyć historię.I jak zaczęli wspaniałym początkiem tak niech skończą równie wspaniałym końcem.Jestem gotowa na każde zakończenie i na mocne wrażenia też :lol: Niech mi nawet serce stanie ale chce zobaczyć coś niezwykłego, zebym zapamiętała serial w całości jako najlepszy jaki w życiu widziałam.
Michael Scofield
Michael Scofield
Myślę podobnie jak Wy - serialu będzie mi brakować, wiadomo, ale nie chciałabym żeby ciągnął się w nieskończoność, bo to grozi mu prędzej czy później debilizmem, a tego na pewno nie chcę^^
Coś się zaczyna i coś się kończy.
No i nie jest to typ serialu, który można ciągnąć w nieskończoność tzn. - oczywiście, że można wymyślać coraz to nowe wątki, wprowadzać nowe postacie i tak bawić się do usr@nej śmierci, ale wg mnie Prison Break posiada fabułę, która wymaga zakończenia.
Mam wrażenie, że twórcy tego serialu zaczynając go tworzyć nawet nie myśleli, że będą jeszcze pisać scenariusze do czwartego sezonu.. no ale sytuacja bohaterów trochę się skomplikowała ;)
Tak czy siak, czwarty sezon mamy w drodze i nie mogę się go doczekać, a to zapewne właśnie dlatego, że brakuje owego (szczęśliwego ;) ) zakończenia.
Michael Scofield
Niech zrobią coś takiego czego nie zapomnimy do końca życia. Coś takiego ze w ostatniej scenie będziemy wlepieni w monitor z płaczem i uśmiechem jednocześnie.
I wtedy każdy z nas pomyśli sobie "coś takiego zdarza się raz na 50 lat"
Michael Scofield
Michael Scofield
Zgadzam sié z Ania ^^ Szkoda, ze to koniec, ale jak to bedzie naciagane jak guma do zucia no to nie bardzo --' Niech daja bo placze... ;(
Michael Scofield
Już nawet nie muszą się starać i tak zapamiętamy ten serial jako najlepszy jaki oglądaliśmy. ale znając producentów odejdą z klasą no i z kasą oczywiście. A my możemy się tylko domyślać co też oni wymyśla tym razem.
Tweener
Tak, jeśli ma być to ostatni sezon to napewno będzie cholernie dobry.
Świeżak
i jest dobry !! caly czas od poczatku jeden z najlepszych ... nie ma rownych ...
John Abruzzi
Już po pierwszym odcinku tego sezonu przyszło mi na myśl, że to już ostatni. Dlaczego? A no dlatego, że została im tylko walka z Firmą i albo happy end albo nie happy :-> . Mam jednak nadzieję, że dadzą nam takie zakończenie, którego nigdy nie zapomnimy i które pozwoli temu serialowi odejść z honorem.
Michael Scofield
Niech dadzą resztę odcinków na takim poziomie jak 5 i kończą z wielkim hukiem. Takie moje zdanie. Po co skracać, po co ucinać, skoro można dokończyć i odejść z honorem.
John Abruzzi
Jestem dokładnie tego samego zdania, bo teraz po IV sezonie widać, że jest możliwość powrotu do dawnej świetności, to niech teraz tego nie psują tylko nagrywają normalny sezon.
Michael Scofield
Michael Scofield
PB powinien sie skonczyc na 2 sezonie, 3 ratowala tylko gra aktorska Mahona :D
oby sezon byl ostatni bo 5 to ja sobie nie wyobrazam :P
Świeżak
Według mnie 4 sezon to chyba będzie ostatnim sezonem Pb
T-Bag
Fajnie by było gdyby dokończyli ten sezon na takim poziomie jak jest teraz, bo mi się podoba i powinni zakończyć wszystkie wątki i skończyć serial. Odeszli by że tak powiem z honorem i pamiętało by się ten serial jako jeden z najlepszych od samego początku do końca ;-)
Świeżak
Ja, jak zresztą wszyscy, uważam, że sezon czwarty powinien zakończyć ten jakże cudowny serial. Niech tylko utrzymają go na poziomie szóstego odcinka, który był wg. mnie prawie tak genialny jak te z pierwszego czy drugiego sezonu. Wtedy będę mogła śmiało stwierdzić, że Prison Break to bez wątpienia najlepszy serial jaki kiedykolwiek został wyemitowany. :-)
Michael Scofield
Michael Scofield
Wentworth Miller powiedział francuskiemu kanałowi Canał +, w najnowszym wywiadzie, że serial Prison Break zakończy ten [IV] sezon. Powiedział, że cała załoga wie o tym, że piąty sezon byłby kręcony już tylko dla pieniędzy i on nie chce być tego częścią.

na podstawie; spoilerTV
John Abruzzi
Mnie osobiście na wiadomość bardzo ucieszyła. Niech skończą ten sezon na 22 odcinkach i niech to będzie jednocześnie koniec całego serialu. Jak już nawet aktorzy zauważyli, że teraz robione jest to już tylko dla pieniędzy, to rzeczywiście znaczy, że trzeba już z tym skończyć. Nawet sama fabuła IV serii mówi nam o tym, że może to już być koniec. Przedłużanie tego moim zdaniem nie wyszło by im na dobre. Już by nie było co wymyślić, bo jakby Michael i ekipa znowu uciekali z więzienia, to nie wiem czy chciałbym to oglądać, chyba nie.
Świeżak
Jak to mowia, pieniądz rządzi światem, i tak ostateczną decyzje podejmie telewizja Fox, i oni zdecydują czy im sie to opłaca czy nie, może też serial przejmie inna telewizja i oni zaczną kręcić, kto to wie, jakby ciekawy wątek pojawił się w 5 sezonie to byłbym nawet za, tylko że scenarzysci musieli by mocno się nagłówkować...
Oni za mało zrobili nie wyjaśnionych rzeczy, i samo sobie troche furtke z tym zamkneli, ciągnąć tylko temat "firmy"... Jakby pojawiły się niewyjaśnione rzeczy - czy inne sprawy w sezonie 2 - 3, to można by bezproblemowo jeszcze jechać dalej sezonami, lecz teraz już się troche spóźnili...

Eh pożyjemy zobaczymy wszystko jest możliwe :]
Sara Tancredi
4 sezon powinien byc chyba ostatnim, choc moze cos jeszcze wymysla ciekawego co byloby warto obejrzec w 5 sezonie :-D
ODPOWIEDZ

Wróć do „News”