C-Note
1,5,6,7,8,ostatni i przed ostatni,poza wymiarami i ramkami niezłe
Ślicznie zrobione
Poprostu są boskie
Nic więcej nie muszę mówić 
Świeżak

[ Dodano: 2008-10-03, 23:08 ]

Michael Scofield
Cudne sygny. Szczególnie te dwie ostatnie. Z mojego ulubionego filmu. A te pierwsze są takie delikatne. kolorki super. Nie wiem jak ty to robisz ale są piekne.
Świeżak
Fernando Sucre
Mój JOHNNY!!!!!!!!!! Miłość mego życia!!!
Z Elizabeth mi się tak średnio podobają, za to te z "Dziewczyny z perłą" są przepiękne i normalnie aż brak mi słów, takie są cudowne. Btw piękny jest ten film ;-)
Z Elizabeth mi się tak średnio podobają, za to te z "Dziewczyny z perłą" są przepiękne i normalnie aż brak mi słów, takie są cudowne. Btw piękny jest ten film ;-)
Mahone
1 i ostatni są najlepszy 
Nie ma to jak Jack Sparrow.
Przyjemna kolorystyka i ujęcia
Nie ma to jak Jack Sparrow.
Przyjemna kolorystyka i ujęcia
Michael Scofield
Co racja to racja .. to chyba najbardzje udane prace : kolorki bardzo przyjemne, nasycone, ujęcia dobrze dobrane i ogółnie bardzo dobrze się prezentuja.Madzialena pisze:Nie ma to jak Jack Sparrow
Michael Scofield
Widze ze nadrabiasz zaleglosci 
Z pierwszej paki Scarlett powala na kolana! Piekne prace, takie delikatne i spokojne...
Druga paczka...hmmm... Jak dla mnie za duzo tam tego wszystkeigo... Ta z Elizabeth jest do przyjecia ale reszta jakos mi nie pasuje...
Z pierwszej paki Scarlett powala na kolana! Piekne prace, takie delikatne i spokojne...
Druga paczka...hmmm... Jak dla mnie za duzo tam tego wszystkeigo... Ta z Elizabeth jest do przyjecia ale reszta jakos mi nie pasuje...
Świeżak
Troszkę z innej bajki Afera Naszyjnikowa

Wyznania Gejszy

Wyznania Gejszy

Michael Scofield
Niezła forma!! 
No ja tak powiem ogólem!!
Pierwsze "Dziewczyna z Perłą" są bardzo ładne i delikatne...
Podobają mi się 
A Jack Sparrow jak zwykle super xD I Elizabeth tak samo
No ja tak powiem ogólem!!
Pierwsze "Dziewczyna z Perłą" są bardzo ładne i delikatne...
A Jack Sparrow jak zwykle super xD I Elizabeth tak samo
T-Bag
Jack jest superrr, Elizabeth też
Wyznania gejszy fajna jest sygna pierwsza, a z Afery... takie sobie ;-)
Fernando Sucre
Te z Afery Naszyjnikowej takie średnie moim zdaniem, za to te z Wyznań Gejszy (kolejny piękny filmik!) po prostu piękne!!! - wszystkie trzy
Świeżak
T-Bag
Pierwsza pracka mi się nie podoba, jakieś kolory są nieteges ;-) Ale za to 3 następne są całkiem przyjemne ;-) Tylko właściwie co to są za prace, bo na sygny to raczej za duże a na tapety to raczej za małe 
Świeżak
Co do formatu hi hi to faktycznie jest troszkę niewymiarowy - ale w tym dziale nie ma narzuconych norm więc czasami może mi się zdarzyć że wstawię coś odbiegającego od reguły - mam nadzieję że mi to wybaczycie

T-Bag
Nie no przecież nie mówiłam tego tonem pretensjonalnym ;-)
Fajne sygny zrobiłaś, podobają mi się kolorki i czcionka napisu
Fajne sygny zrobiłaś, podobają mi się kolorki i czcionka napisu
Świeżak