Ja nie powiedziałabym, że postać Majkela jest barwna... Raczej taka sama przez wszystkie 3 sezonydamien82 pisze:T-Baga jego rola jest jest najbardziej barwna w tym serialu oprocz oczywiscie Michaela:)
Mahone
Mahone
Ja też nie... Zawsze tak samo sztucznie i nierealnie dobry i szlachetny.. Zero jakichkolwiek złych emocji- to samo przez trzy sezony.Babydoll pisze:Ja nie powiedziałabym, że postać Majkela jest barwna...
T-Bag
oczywiscie ze Sara .choc zagrala przez 2 sezony to i tak byla wysmienita 
Mahone
Alexander Mahone 
Michael Scofield
Sprzeciw!!!! Nie ma LJ'a!!!! Wstrzymam sie od głosu w takim razie!!
Jak mogliście LJ'a nie dać.... ??
Albo zagłosuja...
Dam Kellermana... 
Ostatnio zmieniony 2008-03-30, 10:43 przez Aglek, łącznie zmieniany 2 razy.
Lincoln Burrows
wahałam sie poiędzy Sucrem a Sarą, ale wzięłam Sarę=]=]
Ja zagłosowałam na Alexa
Pozostałych też lubię, ale jednak na Alexa zagłosowałam (za jego myślenie i cierpliwość)
Michael Scofield
A czemu na Linca tylko jeden głos. I to mój jeszcze chyba w dodatku. Zaskakujący jest T-Bag, bądź co bądź żadna postać nie jest tak barwna jak jego. Zawsze go się ogląda z tym samym entuzjazmem bez względu na to co się dzieje.
Michael Scofield
a i nadal nie ma mojego Jamesa...
Michael Scofield
ooo xD a rzeczywiście, apeluję o dodanie Whistka ;p
T-Bag
a ja o JodiAutumnLeaf pisze:ooo xD a rzeczywiście, apeluję o dodanie Whistka ;p
Świeżak
Scofield, za tatuaż i za to, że jest w stanie zrobić wszystko dla brata... ogólnie po prostu świetna postać... w 1 serii bardzo lubiłem jeszcze Abruzzi'ego i C-Note'a
no i T-Bag, za teksty
no i T-Bag, za teksty
Tweener
Zdecydowanie T-Bag! Jest po prostu genialnie wykreowaną postacią, zawsze sobie poradzi, wszystko przetrwa, jest zdeterminowany i te jego teksty. ;-)
Zastanawiałam się też czy Sucre nie wybrać. Bardzo go lubię, taki sympatyczny. Bardzo lubiłam też Abruzziego...
Zastanawiałam się też czy Sucre nie wybrać. Bardzo go lubię, taki sympatyczny. Bardzo lubiłam też Abruzziego...
John Abruzzi
ja też go uwielbiamgosia!. pisze:Zdecydowanie T-Bag! Jest po prostu genialnie wykreowaną postacią, zawsze sobie poradzi, wszystko przetrwa, jest zdeterminowany i te jego teksty. ;-)
T-Bag
Moim ulubionym bohaterem jest Alexander Mahone. Jest strasznie inteligentny i najlepsze było to jak w 3 serii chciał zakończyć branie dragów. szkoda że mu tak nie wyszło z rodziną 
Tweener
Abruzzi ^
Fernando Sucre
A moim. Uwaga niespodzianka i szok : Alexander Mahone !! 
T-Bag
O rany Scylla,
Przeraziłam się

Michael Scofield
gdzie Ames mój...waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mnie zawsze będzie fascynował Alex
Nadal go podziwiam, nawet, jesli popełnił jakieś błędy... Dla mnie pozostanie takim, jakim jest 
Świeżak
Ja oddałem głos na Sucre, bo to mój ulubiony aktor 
Świeżak
Ja oddałem głos na Michaela Scofielda , ponieważ podziwiam go za spryt i tą przebiegłość

Świeżak
No ja oddalem glos na Michaela Scofielda chociaz wahalem sie mieddzy nim a Kellermanem przez chwile. Postac tego drugiego bardzo przypadla mi do gustu bo swietnie odegral role agenta secret service -100 razy lepiej niz mahone. 
C-Note
Najlepszy jest Waytt ale niestety nie ma go w ankiecie więc nie głosuję
Michael Scofield
Teraz to na pewno Alex. Tylko jemu nie mam nic do zarzucenia a pozatym urok osobisty mówi sam za siebie. Wrócił masz agent.