Michael Scofield
Michael Scofield
William Fichtner, prócz roli agenta FBI Alexandera Mahone`a, nie miał ostatnio za dużo do roboty. Teraz się to zmieni, ponieważ odegra jedną z głównych ról w nowym serialu dramatycznym stacji TNT.

Mimo tego, że jego postać w "Skazanym na śmierć" nie zamierza opuścić serialu, William Fichtner woli dmuchać na zimne i zaangażował się w nowy projekt.

Serial "Night and Day" będzie opowiadał o losach Dana Hollistera (Fichtner), agenta ATF (Biuro ds. Alkoholu, Tytoniu i Broni Palnej), który należy do jednostki zadań specjalnych. Robota ta nie należy do łatwych, a na dokładkę po pracy musi użerać się nieznośną żoną (Sherry Stringfield).

źródło: hatak
Michael Scofield
Michael Scofield
O nie. Znowu się zrobi z tego kolejna, niezrozumiała dla nikogo Inwazja, przez którą ja osobiście się przemęczyłam xD
Czyli narazie Alexa nie dmuchną. Ehm, nie wyeliminują.
Michael Scofield
Michael Scofield
I fajnie, że dostał nową rolę^^ Trochę szkoda, że znowu w serialu, mogliby go wziąć do jakiegoś filmu, na duży ekran, coś :D
Chociaż z drugiej strony zapowiada się całkiem ciekawie i moim skromnym zdaniem xD nie zrobi się z tego kolejna Inwazja, bo serial będzie raczej o sprawach bardziej przyziemnych^^
Michael Scofield
Michael Scofield
agulec pisze:serial będzie raczej o sprawach bardziej przyziemnych^^
dobrze powiedziane , już bez żadnego SF czy innych bajerów. poprostu Will w zwykłym , dobrym serialu- czego więcej chciec??
Ja tam oczywiście jestem zachwycona :-D zawsze miło na niego popatrzeć w nowej roli , przed nowym wyzwaniem.
Mahone
Haha xD. Jak zobaczyłam tytuł, to w pierwszej chwili pomyślałam, że to jakaś zagraniczna wersja naszego, swoją drogą- bardzo udanego, serialu 'Noce i dnie'. Ciekawe, jak by Will pdegrał takiego Bogumiła Niechcica :mrgreen: . Ale każda kolejna rola to dobra, baardzo dobra rzecz.
Michael Scofield
Michael Scofield
Alexxa pisze:Will pdegrał takiego Bogumiła Niechcica

^^ :lol: OMG ja przez ten tekst kawa zalałam klawiature bo tak parskłam ze śmiechu... Will --> Bogumił ... matko .... nie mogę poprostu :-D :-P
Mahone
PatuŚ pisze:Will
No co..... Piękna, amarykańska wieś ( xD ) Will zbierający plony ite de i te pe.. :lol:
Michael Scofield
Michael Scofield
Tylko jakie tu imię by mu dowalili jak Will ... {myśli} może W..Wiesław, Wacław, Wawrzyn... :-P

Mam jednak nadzieje że to nie bedzie chodziby odrobinę przypominało " nocy..." bo Will w takiej roli to jednak byłoby przegięcie.
T-Bag
Widać że Will się nie obija i będzie kręcić dalej ;-) Szkoda że nie zagra żadnej głównej roli w jakimś filmie, a nie serialu. Ale nic to i tak na pewno jak będzie możliwość to obejrzę ten serial :-D Dla Willa wszystko :-P A może i nawet ta tematyka mnie zachęci jeszcze bardziej.
Tweener
No i bardzo dobrze, cieszę się że dostał nową rolę, szkoda że na razie tylko w serialu ; )
Lubię go jako aktora i jestem ciekawa jak się sprawdzi w nowej roli.
:-D
ODPOWIEDZ

Wróć do „News”