Świeżak
Świeżak
Tatuaż Michaela Scofielda

Post autor: EMOL »

witam poszukuje tatuażu Michaela w całej okazałości,by przenieś go na siebie.dzięki
Tweener
xD też o tym myślałem... może kiedyś :-D
Michael Scofield
Michael Scofield
Re: Tatuaż Michaela Scofielda

Post autor: agulec »

W sumie to może jakby tak pozbierać wszystkie screeny z serialu na których widać tatuaż - na wydrukach czy na ciele Scofielda - to może dałoby się to złożyć do kupy^^ Jest też parę promujących serial zdjęć bez koszuli, o ile się nie mylę^^
Ale o dokładnym odwzorowaniu chyba nie ma co myśleć, bo Michael tam nakładał kilka warstw na siebie i ze screenów pewnie byłoby ciężko.. no chyba żeby wyciągnąć oryginalne projekty od twórców PB^^ może niedługo będą je sprzedawać, albo coś :D

EMOL, a Ty tak na serio..? Podziwiam^^
Świeżak
Świeżak

serio serio,przód bym miał ale chodzi mi o tył i ramiona
John Abruzzi
John Abruzzi
:shock: Ja to bym sobie takiego tatuażu nigdy nie zrobił. W sumie to ogólnie nie zrobiłbym sobie żadnego tatuażu. Jak uda Ci się zrobić, to pokaż nam zdjęcie jak wyglądasz ;-)
Tweener
Tweener
To zajeło 100h. Powodzenia.
Świeżak
Świeżak
Wiecie co ...czlowiek nie moze sobnie zrobic takiego tatuazu stalego poniewaz skora nie przyjmie tego. Nie znam do konca szczegolow ale wiem ze normalny czlowiek nie moze nosic takiego tatuazu.
Ale sam pomysl w serialu wypadl swietnie...dodam tez swietny projekt ;-)
Świeżak
Świeżak

kto co takich głupot naopowiadał,jesteś zle poinformowany w takich sprawach
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: niunia »

Podziwiam ;) Zrób sobie zdjęcie jak już będziesz go miał na sobie..
Musiałbyś porobić screeny z odcinków gdzie są one pokazywane ( np. wtedy z Patoshikiem, w 1 sezonie, albo w 2 gdzie Mahone ich używa jako wskazówki)
Powodzenia !
C-Note
C-Note
ja bym Ci sugerował na podstawie screenów przerysować i z tym iść do tatuażysty, ja jak sie nudziłem w szkole to sobie schreibałem bynajmniej te napisowe :-D
Świeżak
Świeżak
Jak ja bym sobie miał walnąć taki tatuaż, to ograniczyłbym się do przedramion, nie poszedłbym na całość :-)
Świeżak
Świeżak

uwielbiam tatuaże,nogę robiłem prawie rok czasu i jeszcze nie mam skończonej,a o tym bardzo długo myślałem (zrobić,nie zrobić)i postanowiłem.Może ktoś mi pomoże znaleść chociaż tył.Mam mało czasu na szukanie,(praca niestety.)mi utrudnia
Świeżak
Świeżak
EMOL to może rzuć jakąś fotkę Twojego tatuażu w ramach kolekcji fanów PB ? :-)
Świeżak
Witam,
chciałbym prosić jakąś utalentowaną osobę (a jest ich niewątpliwie wiele) aby zamieściła rysunki tatuaży Michaela. Chodzi mi głównie o ten z dzbanem Cute poison, ale nie koniecznie. Chciałbym bowiem wykonać sobie taki tatuaż.
Pozdrawiam
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: agulec »

To wszystko co udało mi się znaleźć odnośnie tatuażu Michaela - screeny, zdjęcia całości, przybliżenia, szkice. Z góry przepraszam za powtórki, mogły mi się zdarzyć, bo się trochę pogubiłam w pewnym momencie ;)

KLIK POWIĘKSZA!

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Filmiki z procesu tworzenia:
:arrow: http://www.youtube.com/watch?v=oO1VePyQXxQ
:arrow: http://www.youtube.com/watch?v=3xEpNxk8UsY&eurl

Całą prisonową historię tatuażu można zgłębić obrazkowo tu:
:arrow: http://rc.scsoo.com/pb3/prison.break.ab ... ingmiantu/
(..a dlaczego tylko obrazkowo to sami zobaczycie ;) )

Istnieje jeszcze film "Beyond The Ink", z którego pochodzą niektóre ze screenów.
Kawałek do obejrzenia tutaj:
:arrow: http://www.amazon.com/Prison-Break-Seas ... B000FKO3GW

źródło; prisonbreakeli.blox.pl
picasaweb.google.com, album Aryel1
theprisonbreak.net
deviantart
Świeżak
Świeżak
Jak dla mnie wystarczą plecy jak Michael :D calutki nie wiem ile by kosztował, i ile czasu trwało by jego wykonanie? przecież potrzeba przerw, skóra nie wytrzyma tak "na hurra" całego. mówie z doświadczenia, sama mam tatuaż.
Świeżak
Świeżak
ja by sobie zrobil tylko tył :PP lecz to nie teraz :D zrobcie sobie takie jak ma Scofild xD ok.2h nakladania
Michael Scofield
Michael Scofield
Dobrze by było jakby produkowali takie w Chipsach po kawałku by sie zbierało aż całość się utworzy. A ile kilogramów do przodu, tyle paczek by trzeba było zjeśc.
Świeżak
Świeżak
albo w gumach do żucia... :P
Świeżak
Świeżak
oo :D dobry pomysl xD napewno bym takei chrupki/gumy kupil :D
Świeżak
dzięki za fotki !
Znalazłem wśród nich tą która mnie interesuje najbardziej - Cute Poison.
Wiecie może ile kosztowało by wytatuowanie takiego wzoru? Z tego co wiem dużo ludzi wykonujących tatuaże podchodzi do projektów indywidualnie .... a co za tym idzie ceny są bardzo różne.
John Abruzzi
John Abruzzi
neo_constantine, jak cena to nie wiem, ale musisz się liczyć z tym, że tanie to nie będzie. Roboty przy takim czymś, że hoho. Mam nadzieje, że jak już się wytatuujesz to my dostaniemy jakąś fotkę?
Świeżak
Świeżak

Post autor: traid »

to sie nazywa prawdziwy fan!!
Świeżak
Świeżak
wydaje mi się , że za Cute Poison nie dasz więcej niż 150 zł.
C-Note
drogo troszke, no ale ja bede robi tez jakis tatulaz po swietach , tylko ze nie wiem jaki ,a taki na cale cialo , nie , bo jak dorosne bede zalowal :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólnie o Prison Break ”