Michael Scofield
Matt Olmstead przyznał się, że serial może zostać "obcięty" w bliskiej przyszłości.
Poprzez niską oglądalność, Olmstead powiedział "Entertainment Weekly" : "Serial jest kręcony na podstawie dramatu. Jeżeli to jest ostatni sezon, nie lamentujemy, ponieważ to była wielka jazda i mamy wielki sezon [przed sobą]."
W razie odwołanej serii w połowie, Olmstead oświadczał, że scenarzyści chcą "z pewnością mieć czas na przygotowanie się do odpowiedniego zakończenia. Finał Prison Break, który mamy na myśli mógłby prezentować finał 4 serii albo finał serialu."
źródło: SpoilerTV
tłumaczenie: Ja --
Poprzez niską oglądalność, Olmstead powiedział "Entertainment Weekly" : "Serial jest kręcony na podstawie dramatu. Jeżeli to jest ostatni sezon, nie lamentujemy, ponieważ to była wielka jazda i mamy wielki sezon [przed sobą]."
W razie odwołanej serii w połowie, Olmstead oświadczał, że scenarzyści chcą "z pewnością mieć czas na przygotowanie się do odpowiedniego zakończenia. Finał Prison Break, który mamy na myśli mógłby prezentować finał 4 serii albo finał serialu."
źródło: SpoilerTV
tłumaczenie: Ja --
John Abruzzi
Tylko mi nie mów, że ten sezon ma mieć 13 odcinków jak III
Ja chcę normalny pełny sezon, tak jak I i II. Mam nadzieję, że odechce im się ,,obcinania,, PB.
Mahone
Nie, nie, nie ^^. Niech zrobią normalne , ciekawe odcinki w liczbie 22, a potem niech już kończą z serialem. Obcinanie nie wychodzi na dobre- co widać po 3 sezonie.
Michael Scofield
nieeeeeee.. tylko nie toTanira pisze:W razie odwołanej serii w połowie
John Abruzzi
Nie powiedziałbym, że III seria była niedorobiona. Moim zdaniem była najlepsza, ale gdyby była dłuższa, to zapewne byłaby jeszcze lepsza, dlatego mam nadzieję, że sezon nr. IV będzie normalny 22 odcinkowy (a jak będzie jeszcze więcej, to się nie obrażę ;-) )
Michael Scofield
Mnie się 3 seria podobała. Rzeczywiście, gdyby rozciągnęli ją na 22 odcinki, wyszłoby jeszcze fajniej, ale nie trzeba było walić od razu 4 sezon, bo fajniej brzmi --, tylko gorzej się go ogląda, a przynajmniej mnie.
Także adios Prisonku, fajnie było, ale się skończyło ^^
Także adios Prisonku, fajnie było, ale się skończyło ^^
Michael Scofield
dominik676 pisze:gdyby była dłuższa, to zapewne byłaby jeszcze lepsza
No! Właśnie o to mi chodziło^^ A tak niestety mamy cały czas "tendencje spadkową", bo dla mnie I i II sezon był najlepszy^^ III też był fajny, ale jednak czuję jakiś niedosyt kiedy o nim myślę, dlatego nie chciałabym żeby znowu obcinaliAutumnLeaf pisze:Rzeczywiście, gdyby rozciągnęli ją na 22 odcinki, wyszłoby jeszcze fajniej
Sara Tancredi
Zgadzam się z powyższymi.
Ale co do tendencji spadkowej, to 5 odcinek w górę poszedł, więc mam nadzieję, że się będzie piął do góry.
Ja chcę 22 odcinków. 13 to pechowa liczba
Ale co do tendencji spadkowej, to 5 odcinek w górę poszedł, więc mam nadzieję, że się będzie piął do góry.
Ja chcę 22 odcinków. 13 to pechowa liczba
Fernando Sucre
Mnie się 3 sezon podobał ze względu na trio Michael-Alex-James, które uwielbiałam oglądać w akcji i przede wszystkim obserwować ich wzajemne relacje, które zmieniały się z odcinka na odcinek.
4 sezon jak na razie bardzo mi się podoba i uważam, że urwanie go po 13 odcinku bardzo by mu zaszkodziło.
Niech zrobią te 22 czy nawet 24, czy ile im się zachce odcinków, i koniec.
4 sezon jak na razie bardzo mi się podoba i uważam, że urwanie go po 13 odcinku bardzo by mu zaszkodziło.
Niech zrobią te 22 czy nawet 24, czy ile im się zachce odcinków, i koniec.
Michael Scofield
jesli 4 sezon ma być taki jak do tej pory to ja osobiście im gratulacje wyśle z powodu przerwania serii
Michael Scofield
A ja jeszcze nie ogladalam 4 serii chociaz mam na dysku czesc, ale jestem za obcieciem. Mniej sciagania xD Nie no tak na serio, to nie dziwie sie ze maja slaba ogl;adalnosc, bo 3 sezon oceniam bardzo slabo. Az sie boje co jest w 4
Tweener
Tak mówisz bo twojego Jamesa już nie ma?Tanira pisze:jesli 4 sezon ma być taki jak do tej pory to ja osobiście im gratulacje wyśle z powodu przerwania serii
Michael Scofield
kuba107, może po części tak 
Serial chcą nie chcąc dobiega końca (przynajmniej jest bliżej do niego niż dalej) i ludzie odpowiedzialni za niego chcą dokonywać cudów żeby przyciągnąć jak najwięcej ludzi przed TV.
Takie cuda właśnie możemy obserwować (4 seria).
Mnie to jakoś nie podchodzi.
Serial chcą nie chcąc dobiega końca (przynajmniej jest bliżej do niego niż dalej) i ludzie odpowiedzialni za niego chcą dokonywać cudów żeby przyciągnąć jak najwięcej ludzi przed TV.
Takie cuda właśnie możemy obserwować (4 seria).
Mnie to jakoś nie podchodzi.
C-Note
a ja tam pomimo wszystkiego lubię Prison Break tyle że też podzielam taką opinię że ta seria mogłaby być ostatnia, no bo popatrzmy 1 seria-ucieczka z więzienia, 2-ucieczka przed policją, szukanie miejsca do życia, 3-firma ich wkurzyła no i teraz 4-rozwalają firme no to co niby by miało być w 5 :-> z resztą skoro firma jest niby taka wielka to mnie się nie widzisz jak niby mieli ją pokonać przy pomocy 6 dysków :->
John Abruzzi
Hehe, serial jak moda na sukces. Wszyscy żyją sobie elegancko, wszytko git i przez 100 odcinków jedno i to samo.4-rozwalają firme no to co niby by miało być w 5
C-Note
nie no bo trzeba na to spojrzeć tak że dla jednych Prison Break to po prostu "fajny serial" a dla nas, tzn nie wiem jak wy ale dla mnie to coś więcej
jakaś część duszy
C-Note
powinni zrobic ze kazdy season 22 odc, no a 3 mial 13;/ no ostatecznie mogli zrobic ze 3 season 22 odc ,a 4 season 13 odc, (to tylko moje zdanie ) ;-)