John Abruzzi
John Abruzzi
Seria Silent Hill;]

Post autor: Dominik676 »

Graliście kiedyś w to? Jak wam się podoba? Dla mnie to mistrzostwo świata. Drugiej tak strasznej serii gier nie ma, to jest prawdziwy horror, po prostu uwielbiam w to grać. Chętnie podyskutowałbym z fanami Silent Hill, ale z nie fanami też mogę. :566:
T-Bag
T-Bag
Re: Seria Silent Hill;]

Post autor: Handcannon »

dominik676 pisze:Graliście kiedyś w to?
Ja grałem w SH1, SH4 The Room i SH Origins i muszę przyznać ze gra ma niesamowicie mroczny klimat, jest to już klasyk tego typu gier.
dominik676 pisze:Jak wam się podoba?

Podobała mi się bardzo 1 część, 4 już trochę nudna się po jakimś czasie robiła, a SH Origins było świetne niestety nie udało mi się ukończyć tej części z powodu sprzedania PSP :/
dominik676 pisze:Drugiej tak strasznej serii gier nie ma
Prawda nie ma drugiej tak strasznej gry, a jak ktoś mi mówi że Resident Evil jest straszny to śmiać mi się chcę :lol:
John Abruzzi
John Abruzzi

Ja to nie znam drugiej gry, w której można się tak utożsamić z bohaterem. Tam się czujesz jakbyś ty to wszystko przeżywał. Konami odwaliło kawał dobrej roboty wydając 4 świetne części. Piątkę robią już niestety amerykanie, więc mam duże obawy co do niej.
T-Bag
T-Bag

Post autor: Handcannon »

dominik676 pisze:Tam się czujesz jakbyś ty to wszystko przeżywał.
Niestety takiego uczucia nie miałem i rzadko mi się ot zdarza podczas grania. Miałem tak tylko grając w COD4 ;)
dominik676 pisze:Piątkę robią już niestety amerykanie, więc mam duże obawy co do niej.
Ja uważam że to nie będzie warte grania, ponieważ jedni jak zaczynają robić gre to drugim się utrzymać klimatu już nie uda i tak jest w większości przypadków.
John Abruzzi
John Abruzzi

drugim się utrzymać klimatu już nie uda
I to jest ta smutna prawda ;-) hehe, ale tak na serio to masz rację. Jest wiele przypadków, że gra po zmianie autorów stała się po prostu gorsza, ale są też takie przypadki, że taka zmiana wychodzi grze na zdrowie. Powiem tyle, że pożyjemy zobaczymy, ale nawet jeżeli będzie to porażka to ja SH i tak zapamiętam jako najlepsze gry komputerowe.
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: MarQ »

Ja gralem w sh orgins na psp i prawda zabija klimatem :D wkruzaja troche tylko troche nudne walki ;) ale zagadki, przenoszenie sie w dwa rozne wymiary, super :D i jeszce ta dziewczynka rodem z ringu ;)
John Abruzzi
John Abruzzi

No w Origin nie grałem, bo nie posiadam PSP, ale polecam zagrać w wersję komputerową. Szczególnie w SH 2 i SH 4:The room, moje ulubione części, ale 1 i 3 też są bardzo dobre.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Komputer: Gry i sprzęt”