Mahone
Ja spotkalam się kiedyś z taką ciekawostką, że postać T-Baga także była zworowana na prawdziwej osobie- niejakim Tedzie(^^) Bundy'm, czy jakoś tak. Jak sobie wpiszecie jego nazwisko w wikipedi, pojawi się opis jego życia , i faktycznie- wiele rzeczy się zgadza.
Michael Scofield
O Tedzie Bundym można duuuużo przeczytać na stronie www.zbrodnia.of.pl.
Nazwisko, które stało się później synonimem morderstwa, jak to gdzieś czytałam...
Ciekawe, czy końcówka jego życia też będzie się zgadzać, bo jak tak to "prisonowy" Tedzio ma jednym słowem przesrane ^^
Nazwisko, które stało się później synonimem morderstwa, jak to gdzieś czytałam...
Ciekawe, czy końcówka jego życia też będzie się zgadzać, bo jak tak to "prisonowy" Tedzio ma jednym słowem przesrane ^^
John Abruzzi
GTA Vice City jest jedną z moich ulubionych gier i sam nie mogę w to uwierzyć, że nie rozpoznałem głosu Williama;) Jeżeli serial ma mieć 7 serii to się jeszcze naoglądamy xD a o Budnym to muszę jeszcze troszkę poczytać.
Świeżak
Hehe nawet o tym nie wiedziałem ale przed chwilą sprawdziłem i rzeczywiście tak jest zgadzam się z alexxa
Świeżak
Faktycznie musze wam powiedziec ze aktorzy( ci glowni tacy jak Wentworth czy Purcell ) maja podpisany kontrakt na 7 sezonow. Jednak z ostatnich newsow wyczytalem ze z powodu spadku ogladalnosci przez widzow serial ma sie zakonczyc na 4 sezonie. Tak twierdza producenci. 
Michael Scofield
No i dobrze. Tylko niech zakończą jakoś z klasą tą zabawę. cztery sezony to w zupełności wystarczy. Chyba że się rozkręcą w połowie i znowu wróci nasz Prison Break. Ten którego można było oglądać po 6 odcinków pod rząd i się nie nudziło.
Świeżak
Niestety tak bylo tylko w przypadku I sezonu wg mnie.
Te pozniejsze to juz takie ...ze sie ogladalo je po to zeby sie dowiedziec czy sie braciom uda uzyskac spokoj.
Te pozniejsze to juz takie ...ze sie ogladalo je po to zeby sie dowiedziec czy sie braciom uda uzyskac spokoj.
Tweener
50 prawd o "Skazanym"
Bardzo dobre
Polecam
[ Komentarz dodany przez: agulec: 2009-04-18, 17:28 ]
Scalone do istniejącego tematu.
agulec
Bardzo dobre
Kod: Zaznacz cały
http://film.org.pl/prace/50_prawd_prison_break.html[ Komentarz dodany przez: agulec: 2009-04-18, 17:28 ]
Scalone do istniejącego tematu.
agulec
Ostatnio zmieniony 2009-04-18, 17:29 przez DawidQuerr, łącznie zmieniany 2 razy.
Mahone
Bardzo dobre..? raczej kiepskie i w ponad połowie pisane na siłę, nie wiadomo po co... To coś pisała osoba, która miała chyba zły dzień i musiała się na czymś wyżyć. Nie twierdzę, że PB jest wolny od błędów, ale jeśli krytykować- to robić to z głową.
Lincoln Burrows
Wiele z tego nawet zabawna. Ciekawie ujęte błędy i sytuacje.
Swoją drogą już to kiedyś czytałem i to na naszym forum raczej to ktoś umieścił. Radzę poszukać i proszę moderatora o przeniesienie.
Swoją drogą już to kiedyś czytałem i to na naszym forum raczej to ktoś umieścił. Radzę poszukać i proszę moderatora o przeniesienie.
Tweener
niby tak, połowę można usprawiedliwić, ale i tak nieźle się uśmiałem

Świeżak
a w tym obsicnku juz pokazali jka MIchael i Sara jedzenie kupuja, wiec co on chrzani, ze bez jedzenia, przeciez nie pokażą jak ida siku xD to ma tylko 40 min, a nie 120 -.-
Mahone
No a poza tym to serial, a nie reportaż ze zwykłych codziennych czynności ^^
Świeżak
Racja, bo raczej nie codziennie ktos zwiewa z wiezienia i nie codziennie spoytamy firme, ktora ma taką władze xD