Michael Scofield
Eno eno, ja się muszę wypowiedzieć, bo Spidermana to uwielbiam OO Chyba bardziej od batmana xD Chociaż to pająk a ja ich nienawidz...ehm, ok.
Bardziej mi się podoba w kolorze, bo ja ogólnie lubię wszystko co kolorowe ^^
I C Note też spoko ^^
Bardziej mi się podoba w kolorze, bo ja ogólnie lubię wszystko co kolorowe ^^
I C Note też spoko ^^
T-Bag
avek 

i sig, nie powala

i sig, nie powala

T-Bag
avek śliczny, nic dodać nic ująć
sygna prawda nie powala, ale jest OK ;-)
sygna prawda nie powala, ale jest OK ;-)
Michael Scofield
nosz Hand cos ta panna Cie długo trzyma
i to blondynka na dodatek^^
avek fajny, bardzo "swietlisty" ze tak powiem^^
niby zwykły ale robi wrazenie, udany kadr
sygna...hmmm szczerze mówiąc taka sobie...tzn wykonanie jak najbardziej na wysokim poziomie, przynajmniej wg mnie, ale tematyka nie moja i napis tez mi nie pasuje, ale kolorystyka za to bardzoooo udana
i to blondynka na dodatek^^
avek fajny, bardzo "swietlisty" ze tak powiem^^
niby zwykły ale robi wrazenie, udany kadr
sygna...hmmm szczerze mówiąc taka sobie...tzn wykonanie jak najbardziej na wysokim poziomie, przynajmniej wg mnie, ale tematyka nie moja i napis tez mi nie pasuje, ale kolorystyka za to bardzoooo udana
T-Bag
oj powala powala twoje pracki są najlepsze ;-)
Michael Scofield
Taka malutka uwaga co do tego avataru. Ta pani przy takim rozświetleniu twarzy, wygląda jakby nawaliła sobie za jasnego podkładu, który kontrastuje z ciemniejszą resztą ciała ^^
T-Bag
Michael Scofield
Ooo śliczne to, pasowałoby na okładkę do płyty z jakąś muzyką ;p
Michael Scofield
Bardzo ładna i cudna praca ^^ Kolorowa
A to nie Briana?? xD
Michael Scofield
o żeż Ty kurrrrrr...
Hand Ty weź się gdzieś naprawdę zatrudnij bo się zmarnujesz. Jak za 10 lat nie zadzwonisz do mnie i nie powiesz, że jesteś sławnym projektantem/grafikiem w jakiejś bardzo znanej firmie, to ja przestanę wierzyć w lepsze jutro xD
A tak na serio to masz po prostu niesamowite, graficzne wyczucie.. wszystkiego
Świetna praca.
Hand Ty weź się gdzieś naprawdę zatrudnij bo się zmarnujesz. Jak za 10 lat nie zadzwonisz do mnie i nie powiesz, że jesteś sławnym projektantem/grafikiem w jakiejś bardzo znanej firmie, to ja przestanę wierzyć w lepsze jutro xD
A tak na serio to masz po prostu niesamowite, graficzne wyczucie.. wszystkiego
Świetna praca.
T-Bag
NieAglek pisze:A to nie Briana?? xD
Kolejna praca w tym stylu

Michael Scofield
Bardzo mi się te prace podobają
Jakby farbkami ^^ xD
Ładniutka ta praca!! Nieziemska!!
Ładniutka ta praca!! Nieziemska!!
T-Bag
2 nowe sygny 

T-Bag
Obie super
Ładne kolory i w ogóle ;-) tylko tak dziwnie lekko, że w tej drugiej napis jest troszkę ucięty.
Fernando Sucre
Śliczne jesienne kolorki 
Michael Scofield
Powiem Ci, że pięknie ująłeś delikatność tych Kobiet 
Michael Scofield
delikatnosc moze w pierwszej, a w drugiej bardziej tajemniczosc
W drugiej super kolory, liquify tez fajna rzecz a w pierwszej mogles troszke cieplej
tak samo w drugim, swietny napis, a w 1 nie powala 
W drugiej super kolory, liquify tez fajna rzecz a w pierwszej mogles troszke cieplej
Michael Scofield
Świetne są, jak to zazwyczaj bywa z Twoimi pracami - jak zwykle mnie zatkało 
Na pierwszej strasznie podobają mi sie kolory, te włosy tak fajnie przenikają się z tłem.. nic dodać nic ująć^^
Druga <haha> właściwie mogłabym napisać to samo co przy pierwszej zamieniając włosy na chustę
I ten ognisty pomarańcz^^ Wszystko elegancko dobrane. Nawet nie wiem co napisać tak mi sie podoba :]
P.S.
A powiedz miiii... hmm... jak o to zapytać xD ...ten ogień na drugiej to tekstura jakaś..? I potem dodane brushe, bajery, wszystko podpicowane + jakieś efekty..?
Jak będzie Ci się chciało wytłumaczyć co nieco to odpowiedź może być na PW
Na pierwszej strasznie podobają mi sie kolory, te włosy tak fajnie przenikają się z tłem.. nic dodać nic ująć^^
Druga <haha> właściwie mogłabym napisać to samo co przy pierwszej zamieniając włosy na chustę
P.S.
A powiedz miiii... hmm... jak o to zapytać xD ...ten ogień na drugiej to tekstura jakaś..? I potem dodane brushe, bajery, wszystko podpicowane + jakieś efekty..?
Jak będzie Ci się chciało wytłumaczyć co nieco to odpowiedź może być na PW
Michael Scofield
Fajne, ale pierwsza zdecydowanie lepsza. ma w sobie to "cos". Lepsze ujecie, ladniejsza kobieta, delikatny napis... druga nie przemawia
Michael Scofield
no Hand co tu duzo gadac jestes the best tutaj
ten plakat/(tapeta?) kilka postow wyzej kapitalny, tez mi sie skojarzylo jak Autumn^^
sygny dopracowane na maxa, kolorki, napis, idealne w szczególach
vey nice, very
ten plakat/(tapeta?) kilka postow wyzej kapitalny, tez mi sie skojarzylo jak Autumn^^
sygny dopracowane na maxa, kolorki, napis, idealne w szczególach
vey nice, very
Świeżak
Przejrzałam Twój temat i Twój styl bardzo mi się podoba.
Wszystko się tak fajnie komponuje, super kolory, takie miłe dla oka i bardzo ciekawe. Twoje prace są świetne - wymiatasz!
Wszystko się tak fajnie komponuje, super kolory, takie miłe dla oka i bardzo ciekawe. Twoje prace są świetne - wymiatasz!
Mahone
Wszystkie pracki świetne 
Wyśmienicie dobrane kolory, prace bardzo wyraziste i ciekawe ujęcia.
Bardzo mi się podoba
Wyśmienicie dobrane kolory, prace bardzo wyraziste i ciekawe ujęcia.
Bardzo mi się podoba
T-Bag
Trzeba się jakoś zrewanżować
Sig z dedykacją dla Agulca 

Michael Scofield
o loool xD
hehe, szkoda ze ja nie potrafie machnąć takiej sygny z różą to też byś się mi zrewanżował
zawsze jak wchodze w Twoj temat to moge sie spodziewać czego sie spodziewać^^ a i tak za każdym razem wyglądam tak
xD
bosssssska sygna, piekne ujęcie, przyjemne kolory i maksymalne dopracowanie szczegółów.
hehe, szkoda ze ja nie potrafie machnąć takiej sygny z różą to też byś się mi zrewanżował
zawsze jak wchodze w Twoj temat to moge sie spodziewać czego sie spodziewać^^ a i tak za każdym razem wyglądam tak
bosssssska sygna, piekne ujęcie, przyjemne kolory i maksymalne dopracowanie szczegółów.
Michael Scofield
o jaaa..
..aż mi się humor poprawił, zaraz się popłacze chyba
Idzie w podpis jak nic^^
Dziękuję ;*
P.S. A co do samej pracy to wiadomo - idealnie odpicowana
edit:
Juz mi trochę lepiej, to może coś dopisze xD
Piękne kolory, sympatyczne zdjęcie i baaardzo mi się podoba^^
..aż mi się humor poprawił, zaraz się popłacze chyba
Idzie w podpis jak nic^^
Dziękuję ;*