A zatem: kogo obstawiacie? na kogo liczycie w tym sezonie ?
haha i co sądzicie o Wisle , naszych mistrzach? xD
wczorajszy mecz mnie rozwalił
Krzysztof Staszak: W środę wieczorem może Pan być bohaterem całego Krakowa.
Mariusz Pawełek: Możliwe, że będę miał więcej pracy niż zwykle, bo zdajemy sobie sprawę z kim gramy. Barcelona w każdym meczu stwarza mnóstwo sytuacji, ale jeśli zagramy co najmniej tak samo dobrze jak z Beitarem w Krakowie, to o nasz wynik jestem spokojny. Gospodarze nas nie zlekceważą, bo zagrają z nożem na gardle. Będą musieli wygrać, bo ich kibice zawsze oczekują zwycięstwa.
Co będziecie musieli zrobić, żeby nie spalić się jeszcze w szatni?
- Musimy do końca wierzyć we własne umiejętności, a nie zakładać, że już przegraliśmy. To dla nas jedyna i niepowtarzalna szansa, by się pokazać i odnieść sukces. Dobrze, że będą z nami kibice z Krakowa. Poczekam do meczu i zobaczę, ilu ich przyjedzie. Wierzę, że będzie słychać ich doping, może przekrzyczą fanów gospodarzy?
Katalońska prasa przez meczem porównuje Pana do Victora Valdesa, bramkarza z Barcelony.
- Fajnie, że tak piszą, ale specjalnie się tym nie emocjonuję. Oglądam czasem ligę hiszpańską i wiem, że wolałbym być Mariuszem Pawełkiem niż Valdesem. Czy zagram tak, jak Artur Boruc na Euro? Artur był świetny, bo wyszedł na boisko bez kompleksów. Wiedział, że będzie miał dużo pracy i po prostu ją wykonał. Tak jak on muszę podejść do sprawy spokojnie, mimo że naprzeciwko staną Eto'o czy Henry. Oglądałem ich w akcji i znam ich zwody. Mam nadzieję, że to pomoże mi ich powstrzymać.
zródło:
http://www.sport.pl
wybiera sie ktos moze na rewanż z Barcą do Krk? Kurde przegapiłam sprawę z biletami
szlag.
Thierry <333