John Abruzzi
* Michaela odwiedza tajemnicza kobieta... (być może Molly)
* T-Bag zmusza po raz kolejny Bellicka do pokazania swoich 'gladiatorskich' umiejętności
* Walka między Lechero i Sammym o władze w Sonie
* W mieście Panama, Linc szuka w internecie hasła "Gary Miller"
* Sucre dwa razy spotyka się z Susan B.
Źródło: prisonbreak.org.pl
* T-Bag zmusza po raz kolejny Bellicka do pokazania swoich 'gladiatorskich' umiejętności
Źródło: prisonbreak.org.pl
Lincoln Burrows
ooooo ... gdzie dwóch się bije 3ci korzysta.. Tbag..?KhAn pisze:Walka między Lechero i Sammym o władze w Sonie
T-Bag
hehe rozbroił mnie ten wyraz - gladiatorskich - on właściwie to najlepiej potrafi, ale muszę to zobaczyćKhAn pisze:* T-Bag zmusza po raz kolejny Bellicka do pokazania swoich 'gladiatorskich' umiejętności
O właśnie, a przecież tylko jeden z nich wyjdzie z tej walki cało (najprawdopodobniej), jednakze byłabym za przywódcą T-Bag'iem, chociaż wolałabym lepszą rolę u boku Scofield'a...KhAn pisze:* Walka między Lechero i Sammym o władze w Sonie
czyżby jakiś romans?KhAn pisze:* Sucre dwa razy spotyka się z Susan B.
Lincoln Burrows
^^ Nie wierzeMela0607 pisze:czyżby jakiś romans?
T-Bag
masz rację, ale może jednak Susan się do niego bardziej przywiąze 
do Whistler'a w sumie czemu nie, ale przecież on ma dziewczynę...
do Whistler'a w sumie czemu nie, ale przecież on ma dziewczynę...
Tweener
ciekawe; t-bag nadawał by sie ja szefa więzieniaKhAn pisze:* Michaela odwiedza tajemnicza kobieta... (być może Molly)
nierozumie tylko o co chodzi z :"T-Bag zmusza po raz kolejny Bellicka do pokazania swoich 'gladiatorskich' umiejętności"
czytając to forum będe wiedział dokłądnie co będzie w 9 odcinku przed jego obejrzeniem ;-)
Tweener
t-bag napewno szantażuje bellicka i zmusza go zeby sie bił z kims
Świeżak
"Być może Molly". O co chodzi, kim jest Molly? Być może przeoczyłem jakąś scenę, albo po prostu nie czytałem spoilera odległego bardziej, niż o jeden odcinek.
Michael Scofield
to nie sa spoilery .. to jest nowy pomysł scenarzystów żeby może zrobić spinoofa Prison Break : Cherry hill - gdzie w sonie pojawi się jakaś Molly ...ale nie wiem czy to w końcu wypali
Świeżak
spotkanie sluzbowe. wydaje mi sie ze w zyciu gretchen nie ma miejsca na milosc, jedyne co sie dla niej liczy to firmaMela0607 pisze:Sucre dwa razy spotyka się z Susan B.