T-Bag
według mnie trzeba stworzyć jakąś reprezentacje forumową i moja propozycja taka niech ich wybiorą Agulec i Niunia bo tu jest tylu użytkowników że z pewnością każdy by chciał brać udział w takim turnieju ;-)
Świeżak
Powiem Ci, że niekoniecznie.
Gier jest opcjonalnie 9:
Makao
Literaki
Kanasta
Tysiąc
Kółko i Krzyżyk
358
FreekickFusion
Szachy
Warcaby
i do każdej możecie wystawić max 4-osobowe składy. Więc osób może być nawt 36
Oczywiście składy mogę być i 2- i 3-osobowe (do poszczególnych gier) i jeden user może reprezentować swoje forum w kilku konkurencjach 
Gier jest opcjonalnie 9:
Makao
Literaki
Kanasta
Tysiąc
Kółko i Krzyżyk
358
FreekickFusion
Szachy
Warcaby
i do każdej możecie wystawić max 4-osobowe składy. Więc osób może być nawt 36
Michael Scofield
Proponuję aby się zgłaszały wszystkie osoby, które są chętne i potem rozdzielimy gry!! ^^ Ja się zgłaszam!! Jestem chętna grać w gry w które umiem xD
Michael Scofield
Kata pisze:Makao
się zgłaszam xD buhahahahaha xDKata pisze:Kółko i Krzyżyk
John Abruzzi
To ja się zgłaszam do makao jak można;] bardzo lubię w to grać
Michael Scofield
OK, to powiedzmy, że na razie przyjmujemy po 4 osoby do każdego składu. Zobaczymy ile będzie chętnych i wtedy się jakoś podzielimy.. na razie chyba będzie działała zasada kto pierwszy ten lepszy..
Na razie mamy tak:
Makao (2/4)
Tanira, dominik676
Literaki (0/4)
Kanasta (0/4)
Tysiąc (0/4)
Kółko i Krzyżyk (1/4)
Tanira
358 (0/4)
FreekickFusion (0/4)
Szachy (0/4)
Warcaby
Na razie mamy tak:
Makao (2/4)
Tanira, dominik676
Literaki (0/4)
Kanasta (0/4)
Tysiąc (0/4)
Kółko i Krzyżyk (1/4)
Tanira
358 (0/4)
FreekickFusion (0/4)
Szachy (0/4)
Warcaby
Michael Scofield
ja Kółko i krzyżyk i te gupie szachy xDD
Świeżak
Oczywiście nic się nie stanie, kiedy nie weźmiecie udziału we wszystkich grach. Minimalną liczbą jest 5 gier, ale jak wiadomo cenny jest każdy punkt, więc warto poszukać graczy do wszystkich dyscyplin 
Świeżak
Świetny pomysł 
A weźmiesz udział ?
niunia
A weźmiesz udział ?
niunia
Ostatnio zmieniony 2008-09-11, 19:38 przez RedEagle, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
Makao (2/4)
Tanira, dominik676
Literaki (0/4)
Kanasta (0/4)
Tysiąc (0/4)
Kółko i Krzyżyk (2/4)
Tanira, Xaneta
358 (0/4)
FreekickFusion (0/4)
Szachy (1/4)
Xaneta
Warcaby (0/4)
No dalej dalej, jeszcze tyle świeżutkich, pachnących miejsc
Tanira, dominik676
Literaki (0/4)
Kanasta (0/4)
Tysiąc (0/4)
Kółko i Krzyżyk (2/4)
Tanira, Xaneta
358 (0/4)
FreekickFusion (0/4)
Szachy (1/4)
Xaneta
Warcaby (0/4)
No dalej dalej, jeszcze tyle świeżutkich, pachnących miejsc
T-Bag
ja do tysiaczka prosze 
Świeżak
Forum www.lost.xn.pl organizuje I Mistrzostwa Gier Online miedzy forami o tematyce serialowej. Rywalizacja dotyczy popularnych gier z www.kurnik.pl.
Regulamin, zasady, sprawy organizacyjne:
1. Mistrzostwa odbywają się na forum lost.xn.pl. Wszyscy uczestnicy imprezy mają obowiązek zarejestrowania się, będzie to potrzebne przy zgłaszaniu wyników itp.
2. Każde forum zainteresowane mistrzostwami zgłasza kapitana reprezentacji na forum lost.xn.pl w tym temacie.
3. Kapitan (w tej roli może wystąpić administrator forum, lub osoba przez niego upoważniona) jest zobowiązany do dnia 20 września ogłosić skład reprezentacji danego forum.
Kapitan ogłaszając reprezentacje podaje gry oraz graczy którzy będą w nie grać.
Przykład:
Forum lost.xn.pl
Makao:
1.Łysy
2.Gruby
3.Wąski
Szachy:
1.Pan X
2.Pan Y
Itd.
Po ogłoszeniu składu, jest możliwość wymiany kogoś w reprezentacji do dnia rozpoczęcia mistrzostw. Nie ma jednak możliwości zgłaszania nowych graczy. W wypadku gdy ktoś zrezygnuje z zabawy po ustaleniu terminarza mistrzostw przegrywa wszystkie mecze walkowerem.
4. Nazwa użytkownika zarejestrowanego na lost.xn.pl musi być taka sama jaka została zgłoszona przez Kapitana reprezentacji.
5. Do każdej konkurencji z jednego forum można zgłosić maksymalnie 4 graczy (liczba ta dotyczy wszystkich gier) . Gracz może reprezentować tylko jedno forum. Jeden gracz może reprezentować forum w kilku konkurencjach.
Każde forum musi wystawić przynajmniej 1 gracza do przynajmniej 5 z 9 konkurencji.
6 . Mistrzostwa rozpoczynają się w piątek 26 września i będą trwały do 12 października.
7. Rozgrywki odbywać się będą głównie weekend. W ciągu jednego weekendu będzie się rozgrywało mniej więcej 3 pojedynki. Szczegółowy terminarz i rozpiska pojawi się do 3 dni po ostatecznym zgłoszeniu się reprezentacji.
8. Konkurencje:
Makao
Literaki
Kanasta
Tysiąc
Kółko i Krzyżyk
358
FreekickFusion
Szachy
Warcaby
Do każdej gry będzie osobny, krótki regulamin, zasady rozgrywki, terminarz i osoba która będzie tym wszystkim sterować i rozwiązywać problemy.
Jeżeli do danej gry zgłosi się mniej niż 8 graczy z przynajmniej 3 różnych for konkurencja się nie odbędzie.
9. Prowadzona będzie klasyfikacja generalna Mistrzostw. Za odpowiednie miejsce fora będą zdobywać odpowiednią ilość punktów:
1 miejsce 10 pkt.
2 miejsce 8 pkt.
3 miejsce 6 pkt.
4 miejsce 3 pkt.
5-8 miejsce 1pkt.
(możliwe małe zmiany)
10. Forum które wygra klasyfikacje generalną będzie miało przywilej zorganizowania następnej edycji Mistrzostw. Jeżeli nie będzie tym zainteresowane, przywilej ten przejmuje forum które zajęło 2 miejsce itd. Jeżeli nie będzie chętnych na organizacje a ludzie będą chcieli grać forum lost.xn.pl się tym zajmie. Forum Lost.xn.pl jak pomysłodawca jest gospodarzem I edycji.
Jeżeli macie jakieś pytania można kontaktować się z głównymi organizatorami na gg:
Henry/beckham23 2071126
Kate/Kata 4412222
Stach 7929540
PS. Mnie nie będzie równo przez tydzień, więc proszę wszelkie uwagi kierować u nas na forum lub bezpośrednio kontaktować się ze Stachem
Regulamin, zasady, sprawy organizacyjne:
1. Mistrzostwa odbywają się na forum lost.xn.pl. Wszyscy uczestnicy imprezy mają obowiązek zarejestrowania się, będzie to potrzebne przy zgłaszaniu wyników itp.
2. Każde forum zainteresowane mistrzostwami zgłasza kapitana reprezentacji na forum lost.xn.pl w tym temacie.
3. Kapitan (w tej roli może wystąpić administrator forum, lub osoba przez niego upoważniona) jest zobowiązany do dnia 20 września ogłosić skład reprezentacji danego forum.
Kapitan ogłaszając reprezentacje podaje gry oraz graczy którzy będą w nie grać.
Przykład:
Forum lost.xn.pl
Makao:
1.Łysy
2.Gruby
3.Wąski
Szachy:
1.Pan X
2.Pan Y
Itd.
Po ogłoszeniu składu, jest możliwość wymiany kogoś w reprezentacji do dnia rozpoczęcia mistrzostw. Nie ma jednak możliwości zgłaszania nowych graczy. W wypadku gdy ktoś zrezygnuje z zabawy po ustaleniu terminarza mistrzostw przegrywa wszystkie mecze walkowerem.
4. Nazwa użytkownika zarejestrowanego na lost.xn.pl musi być taka sama jaka została zgłoszona przez Kapitana reprezentacji.
5. Do każdej konkurencji z jednego forum można zgłosić maksymalnie 4 graczy (liczba ta dotyczy wszystkich gier) . Gracz może reprezentować tylko jedno forum. Jeden gracz może reprezentować forum w kilku konkurencjach.
Każde forum musi wystawić przynajmniej 1 gracza do przynajmniej 5 z 9 konkurencji.
6 . Mistrzostwa rozpoczynają się w piątek 26 września i będą trwały do 12 października.
7. Rozgrywki odbywać się będą głównie weekend. W ciągu jednego weekendu będzie się rozgrywało mniej więcej 3 pojedynki. Szczegółowy terminarz i rozpiska pojawi się do 3 dni po ostatecznym zgłoszeniu się reprezentacji.
8. Konkurencje:
Makao
Literaki
Kanasta
Tysiąc
Kółko i Krzyżyk
358
FreekickFusion
Szachy
Warcaby
Do każdej gry będzie osobny, krótki regulamin, zasady rozgrywki, terminarz i osoba która będzie tym wszystkim sterować i rozwiązywać problemy.
Jeżeli do danej gry zgłosi się mniej niż 8 graczy z przynajmniej 3 różnych for konkurencja się nie odbędzie.
9. Prowadzona będzie klasyfikacja generalna Mistrzostw. Za odpowiednie miejsce fora będą zdobywać odpowiednią ilość punktów:
1 miejsce 10 pkt.
2 miejsce 8 pkt.
3 miejsce 6 pkt.
4 miejsce 3 pkt.
5-8 miejsce 1pkt.
(możliwe małe zmiany)
10. Forum które wygra klasyfikacje generalną będzie miało przywilej zorganizowania następnej edycji Mistrzostw. Jeżeli nie będzie tym zainteresowane, przywilej ten przejmuje forum które zajęło 2 miejsce itd. Jeżeli nie będzie chętnych na organizacje a ludzie będą chcieli grać forum lost.xn.pl się tym zajmie. Forum Lost.xn.pl jak pomysłodawca jest gospodarzem I edycji.
Jeżeli macie jakieś pytania można kontaktować się z głównymi organizatorami na gg:
Henry/beckham23 2071126
Kate/Kata 4412222
Stach 7929540
PS. Mnie nie będzie równo przez tydzień, więc proszę wszelkie uwagi kierować u nas na forum lub bezpośrednio kontaktować się ze Stachem
John Abruzzi
No no, już się nie mogę doczekać aż będę wszystkich ogrywał w makao;) ale tak na serio to świetny pomysł z tymi mistrzostwami.
Ostatnio zmieniony 2008-09-13, 15:02 przez Dominik676, łącznie zmieniany 2 razy.
Michael Scofield
Ja bym prosiła o zapisanie do makao, kanasty i kółko i krzyżyk ^^ Ewentualnie jak za duzo to bez k&k. 
Michael Scofield
Niuniuś - dominik676 zgłosił się już wcześniej^^
Aglek - na razie Cię dopiszę do tych 3 konkurencji które wybrałaś :]
Makao (3/4)
Tanira, dominik676, Aglek
Literaki (0/4)
Kanasta (1/4)
Aglek
Tysiąc (1/4)
Piotras003
Kółko i Krzyżyk (3/4)
Tanira, Xaneta, Aglek
358 (0/4)
FreekickFusion (0/4)
Szachy (2/4)
Xaneta, Mahonia
Warcaby (1/4)
Mahonia
edit:
Mahonia - dodane :]
A faktycznie, już mi się literki mieszały po nieprzespanej nocy ^^
Aglek - na razie Cię dopiszę do tych 3 konkurencji które wybrałaś :]
Makao (3/4)
Literaki (0/4)
Kanasta (1/4)
Aglek
Tysiąc (1/4)
Piotras003
Kółko i Krzyżyk (3/4)
Tanira, Xaneta, Aglek
358 (0/4)
FreekickFusion (0/4)
Szachy (2/4)
Xaneta, Mahonia
Warcaby (1/4)
Mahonia
edit:
Mahonia - dodane :]
A faktycznie, już mi się literki mieszały po nieprzespanej nocy ^^
Ostatnio zmieniony 2008-09-12, 19:11 przez agulec, łącznie zmieniany 3 razy.
T-Bag
Ja mogę zagrać w szachy i warcaby 
Michael Scofield
Hmm... jesli to byloby w niedz to ewentualnie moglabym do Tysiaca (skoro nie ma pana)... ale nie obiecuje
T-Bag
No to jeszcze mogę do kółka i krzyżyka ;-)
T-Bag
ja proponuje jeszcze Madzielane do tysiaczka bo jest bardzo dobra ;-) i mam cichą nadzieje ze sie zgłosi 
Mahone
Ja mogę grac w tysiąca 
Hehe Piotras nie wiem czy aż tak dobra ale dzięki
Michael Scofield
Makao (3/4)
Literaki (0/4)
Kanasta (1/4)
Aglek
Tysiąc (2/4)
Piotras003, Madzialena
Kółko i Krzyżyk (4/4)
Tanira, Xaneta, Aglek, Mahonia
358 (0/4)
FreekickFusion (0/4)
Szachy (2/4)
Xaneta, Mahonia
Warcaby (1/4)
Mahonia
Literaki (0/4)
Kanasta (1/4)
Aglek
Tysiąc (2/4)
Piotras003, Madzialena
Kółko i Krzyżyk (4/4)
Tanira, Xaneta, Aglek, Mahonia
358 (0/4)
FreekickFusion (0/4)
Szachy (2/4)
Xaneta, Mahonia
Warcaby (1/4)
Mahonia
T-Bag
no i po cichu liczyłem i się stało hehe z Magdą w tysiaczka to wszystkich ogramy ;-)Madzialena pisze:Ja mogę grac w tysiąca
Mahone
Pewnie PiotrasPiotras003 pisze:no i po cichu liczyłem i się stało hehe z Magdą w tysiaczka to wszystkich ogramy ;-)
Ja się zgłaszam do makao i tysiąca 
Tweener
Ja mógłbym szachy i warcaby. W szachy kiedyś to nawet elo miałem
Może coś pamiętam ;-)