John Abruzzi
Ostanimi czasy na łamach różnych serwisów pojawiały się pytania co z nową postacią Molly. Na te pytania została udzielona jednoznaczna odpowiedź:
"W związku ze strajkiem scenarzystów pojawienie się postaci Molly zostanie znacznie opóźnione. Możliwe, też że są problemy ze znalezieniem odpowiedniej osoby na to miejsce. Postać Molly pojawi się nie wcześniej niż w 14 epizodzie."
Czyli pozostaje nam czekać do kwietnia (wtedy ukaże się 14 epizod)...
Źródło: prison-break.net.pl
"W związku ze strajkiem scenarzystów pojawienie się postaci Molly zostanie znacznie opóźnione. Możliwe, też że są problemy ze znalezieniem odpowiedniej osoby na to miejsce. Postać Molly pojawi się nie wcześniej niż w 14 epizodzie."
Czyli pozostaje nam czekać do kwietnia (wtedy ukaże się 14 epizod)...
Źródło: prison-break.net.pl
Michael Scofield
o kurde.
myslalem ze bedzie wczesniej. glupi strajk i glupi scenarzysci

Michael Scofield
ihhaaa więcej takich strajków, to nadrobię zaległości! *uchyla się przed frywającymi przedmiotami*
(śmierć torrentom)
oj Molly...ciekawe kogo wpakują w ta role.
oj Molly...ciekawe kogo wpakują w ta role.
T-Bag
a mi to odpowiada, chociaż myślałam iż będzie jeszcze później, a szkoda, ze tak nie jest, a tez jestem ciekawa kto zagra tą Molly
Michael Scofield
rowniez jestem ciekawa jaka aktorka, wcieli się w postać Molly :->
ale coz poradzic; wszystko zalezy od scenarzystów, chociaz bedzie okazja nadrobic zaległosci ;-)
ale coz poradzic; wszystko zalezy od scenarzystów, chociaz bedzie okazja nadrobic zaległosci ;-)
Michael Scofield
Jestem prawie pewna, że nie będzie to żadna znana aktorka, z tzw. srebrnego ekranu (chyba tak się to nazywa ;P).
T-Bag
bardziej bym obstawiała na duży ekran, bo z tym stwierdzeniem pierwszy raz się spotykam, ale podoba mi się... Masz rację, bo przecież zaledwie kilka osób jest znanych nie tylko ze serialu, ale i z innych filmów, więc ta kobitka na razie nie będzie popularna, ale później już na pewno będzie tak jak to było z innymi osobnikami PBAutumnLeaf pisze:Jestem prawie pewna, że nie będzie to żadna znana aktorka, z tzw. srebrnego ekranu (chyba tak się to nazywa ;P).
Lincoln Burrows
Hallie Berry?
nie no żartuję.. w sumie w prisonie nie grał nikt znany (tak bardzo) poza Peterem Stormarem.. 
Michael Scofield
I Williamem Fichtnerem ;P
Hallie Berry już była kobietą- kotem, wystarczy jej
Hallie Berry już była kobietą- kotem, wystarczy jej
Lincoln Burrows
szczerze? ja np. nie znałem go przed prisonem...AutumnLeaf pisze:I Williamem Fichtnerem ;P
T-Bag
ja też nie, ale z Peter'em się zgodzę, bo już "Bad Boys" i "Constantine" miałam "przestudiowany", więc tutaj jedynie mi ponownie uświadomił iż jest świetnym aktorem... a Halle na pewno by na to nie poszła; zresztą po tym jak "Kobieta-Kot" okazała sie klapą tak więc niech sobie wyrabia pozytywne opinie na duzym ekranie...
Michael Scofield
A widziasz, a ja go znałam ;P kwestia...znajomości ^^
Chociażby z Armagedonu
Chociażby z Armagedonu
C-Note
Dokładnie, dokładnie.AutumnLeaf pisze:Chociażby z Armagedonu
A Miller tez był wcześniej znany... A pamiętny teledysk do piosenki Mariah Carey?
Lincoln Burrows
Ojej Millera to nie znałem absolutnie przed serialem tak jak Dominica 
Michael Scofield
Tak szczerze mówiąc to nie znałam ani Millera ani Sary ani Dominica... ;P
Wole jak dany serial jest z nieznanymi aktorami, niż mieliby napakować Willisów, Williamsów, Denirów itakdalej.
Wole jak dany serial jest z nieznanymi aktorami, niż mieliby napakować Willisów, Williamsów, Denirów itakdalej.
C-Note
Takie zagranie ma dużo plusów. Przede wszystkim, rola w takim serialu często otwiera początkującym (lub mało znanym) aktorom drogę do sławy. A jeśli chodzi o nas widzów, to mamy szansę polubić serial za fabułę, muzykę, zwracać uwagę na szczegół, a nie byc zapatrzonym w naszego ulubionego aktora (i wtedy nieważne, czy serial jest dobry, czy beznadziejny, tudzież czy nasz ulubiony aktor gra jak kompletny amator). W takiej sytuacji mamy szansę być badziej obiektywni. A przyjamniej na początku, bo potem jak juz zauważyliśmy i tak każdy ma swojego faworyta ^^AutumnLeaf pisze:Wole jak dany serial jest z nieznanymi aktorami, niż mieliby napakować Willisów, Williamsów, Denirów itakdale
T-Bag
ech jak kiedyś oglądało (słuchało) się MTV to co chwilę ten teledysk sie pojawiał, ale wtedy nie zwróciłam na niego uwagi...Ble pisze: A pamiętny teledysk do piosenki Mariah Carey?
Michael Scofield
ja tez jakoś go sobie jakos z wczesniejszych ról czy epizodów nie pamiętam, ale i tak dopiero w PB pokazał co umie i to sie liczy