Michael Scofield
Fantastyczne te avy ^^ Nareszcie mi się wszystkie otworzyły --'
Awww jest i Sofijka, no śłitaśnie ;p xD
Alex...jeszcze nie napiszę, że mnie wzruszył, ale za serce lekko ścisnął ^^
No nic, świetne.
Awww jest i Sofijka, no śłitaśnie ;p xD
Alex...jeszcze nie napiszę, że mnie wzruszył, ale za serce lekko ścisnął ^^
No nic, świetne.
C-Note
tak sobie przegladałem temacik,i znalazłem takie cuś:
koniec OT,teraz wrócmy do tematu
Cóż zawsze miałem słabosc do animowanych avków,wiec one siłą rzeczy mi sie podobają.Sigi....staraj sie urozmaicac ten styl,bo wałkujesz go juz od długiego czasu.Poszukaj czegos innego,lub nie iwem,dodawaj do prac różne elementy,textury,brusze,dodge'a ktorych dotychczas nie uzywalas.Pewnie zostane zjechany,"nie każ jej zmienaic stylu,ona sie w nim dobrze czuje i w nim jest dobra" ale zmiany wyjdą Ci tylko na dobre,bo klepiąc całyu czas to samo,stoisz w miejscu,a to nie prowadzi do progressowania ; ) powo : )
aha czyli krytyka prac,wyrazanie swojej opinii,jest karalne i podchodzi pod paragrafy? ludzie....jesli sie komuś cos nie podoba,to niech to wyrazi swoje zdanie i już.Aha.I nigdy nie będe sie zachwycał pracami,ktore na ten zachwyt nie zasługują,no chyba ze chcecie powiedziec ze stock i napis to piekna sygna,odrazu męska część forum pracuje ręką,a żeńska dostaje orgazmu,całe forum ściga sie o to,kto pierwszy wrzuci ją sobie to podpisu itp a tu przyjdzie jakiś Cwaniak,burak,pajac i błazen forumowy,skrytykuje wspaniałą sygne to odrazu bana mu!!! TAAAKKK!!! przeciez odkąd przybył na to forum,połowie userów odechciało sie robic prace,przez jego ostre komentarze!!! akurat do Ciebie Tanira nic nie ma,uwazam ze jestes wporządku,masz swoje zdanie,i ten post nie jest kierowany akurat do Ciebie.Zaczynasz pomału zachowywać się jak Cwaniak, a to bardzo zły znak...
czy ja dobrze widze?! czy ja umiem czytac?! ; D ta wypowiedz mnie rozwaliła,no tak,ktos zrobi jedną dobrą prace,to kazda nastepna tez jest cudowna,nie moze stracic formy,a jesli ktos kto do tej pory chwalił prace,to nie ma prawa juz zadnej innej pracy tego aurota skrytykowac!!!! przeciez wszystkie sigi są piekne....Przecież nigdy nic nie miałeś do prac Taniry
aha czyli mam rozumiec,ze autorzy prac płacą innym userom za pozytywne oceny? : DPrzyhamuj troszeczke i wszystko będzie tak, jak być powinno
efekty??? przeciez w pracach ma nie byc efektów,bo liczy sie prostotaŚwietne efekty
koniec OT,teraz wrócmy do tematu
Cóż zawsze miałem słabosc do animowanych avków,wiec one siłą rzeczy mi sie podobają.Sigi....staraj sie urozmaicac ten styl,bo wałkujesz go juz od długiego czasu.Poszukaj czegos innego,lub nie iwem,dodawaj do prac różne elementy,textury,brusze,dodge'a ktorych dotychczas nie uzywalas.Pewnie zostane zjechany,"nie każ jej zmienaic stylu,ona sie w nim dobrze czuje i w nim jest dobra" ale zmiany wyjdą Ci tylko na dobre,bo klepiąc całyu czas to samo,stoisz w miejscu,a to nie prowadzi do progressowania ; ) powo : )
Michael Scofield
no dobra...coś nowego w nowym stylu...krytyke przyjme na klate. Mówić co jest źle

Michael Scofield
Tanira pisze:krytyke przyjme na klate.
laik B... stwierdza ze wszystko jest dobrze.
styl nowy czy nienowy, a i tak widac 'rączkę' autorki ;-)
mi sie podoba: ciekawa kolorystka, ogolnie za taką moze nie przepadam, ale w tym przypadku jest uzasadniona... i ten efekt...jakby baniek mydlanych^^
napis wkomponowany w całosc, co wychodzi Ci zawsze bardzo bardzoooo:-)
C-Note
zasadniczo Twój styl jest ciekawy,ale zbyt długo go ciągniesz.Naprawde,zmiany wyjdą Ci tylko na dobre,i nie jeździc po mnie za chwile ; D.Spróbj np. cos z tłem zrobic,z jednym renderem,ew. w tło dac jego powiekszone powielenie na niskiem kryciu,pobaw sie kolorami,dogem,color balancami,burnami,texturami itd : DTanira pisze:no dobra...coś nowego w nowym stylu...krytyke przyjme na klate. Mówić co jest źle![]()
Michael Scofield
Uspokuj się Cwaniak... Nie rozdrapuj starych ran bo mi się już obojetny zrobiłeś... A teraz to mnie trochę wkurzyłeś...Cwaniak pisze:,odrazu męska część forum pracuje ręką,a żeńska dostaje orgazmu
Jak dla mnie praca jest bardzo fajna ^^Tanira pisze:Mówić co jest źle
Kolory i te kółeczka świetnie pasują do Sary xD
Mam tylko takie wrażenie, ze jedno kółeczko to na środku troche jakoś przysłania Sare... Ale nie nachodzi jej na twarz... To dobrze ^^
Bardzo pozytywnie
Michael Scofield
Mnie pewnie wszyscy uznają za mało obiektywną, ale kij z tym xD
Mnie się podoba, wygląda jakby się opierała na tym bąbelku ;p
Na sygnie jest eee...trochę więcej niż na poprzednich i też dobrze to...wygląda...
Dobra nie udaje już więcej specjalisty i nie pogrążam się jeszcze bardziej ;p
Najważniejsze, że przyjemna dla oka ^^
Mnie się podoba, wygląda jakby się opierała na tym bąbelku ;p
Na sygnie jest eee...trochę więcej niż na poprzednich i też dobrze to...wygląda...
Dobra nie udaje już więcej specjalisty i nie pogrążam się jeszcze bardziej ;p
Najważniejsze, że przyjemna dla oka ^^
Ostatnio zmieniony 2008-09-07, 16:57 przez AutumnLeaf, łącznie zmieniany 1 raz.
Mahone
Mnie tam się praca podoba 
Kolorystyka także nie w moim stylu ale tutaj bardzo pasuje
Kolorystyka także nie w moim stylu ale tutaj bardzo pasuje
Michael Scofield
4x02 part I

Michael Scofield
Śliczne te avatary, takie Twoje.
Zwłaszcza...nie oO Wszystkie są fantastyczne.
A sygna OO OO OO, będą niedługo cytować moje komentarze i mówić, że tak NIE należy oceniać prac, ale chrzanię ^^ bo sygna jest taka OO OO OO
Zwłaszcza...nie oO Wszystkie są fantastyczne.
A sygna OO OO OO, będą niedługo cytować moje komentarze i mówić, że tak NIE należy oceniać prac, ale chrzanię ^^ bo sygna jest taka OO OO OO
Fernando Sucre
avki piękne, sygna powalająca ;-)
C-Note
sygna ma słabe kolory,mdłe,przez co mi sie nie podoba,napis tez wywalic na zbity pysk....wiem ze zostane zjechany,ale poprostu ja tak uwazam i kropka.z avków jedynie 3 i 4 mi sie podobają,reszta to jakby zwykłe zdjecia z napisem
Michael Scofield
dobra dobra... ^^
Pierwszy i drugi bardzo mi się podobaja ^^ A co do sygny to uważam, ze jest świetna, a bez koloru też by była bardzo dobra, a chyba nawet lepsza!!
etoop
Cwaniak już tak ma... Nie zmienisz go, próbowalismy, ale nam nie wyszło...
Pierwszy i drugi bardzo mi się podobaja ^^ A co do sygny to uważam, ze jest świetna, a bez koloru też by była bardzo dobra, a chyba nawet lepsza!!
etoop
Michael Scofield
4x02 part II

i dla Marka

i dla Marka

Fernando Sucre
świetne! najbardziej podoba mi się ta Michaela z Sarą (świetny moment wybrałaś) oraz ta Susan
coraz lepsze wychodzą Ci te ruchawe ;-)
coraz lepsze wychodzą Ci te ruchawe ;-)
C-Note
OMGruchawe
animowane jak juz cos....
zawsze mi sie gify podobały...gify sweitnie,te avki zwykłe,juz mniej,ale są lepsze niz te z pierwszej paczki
Michael Scofield
mi się tam 'pani nauczycielka, co torby dobrac nie umie' podoba
ladna kompozycja, kolorystyka i w ogole miło sie na nia patrzy
co do avów to...
ruchawe
jak zwykle, szczegolnie podobaja mi się te z Alexem i T-Bagiem, bo wybralas swietne ujęcia, nawet Linc mi sie podoba
bo smiesznie sobie tam mamrocze cos:-)
co do zwykłych to zgadzam sie z cwaniakiem ze te ostatnie sa lepsze niz poprzednie, choc dwa pierwsze z part 1 sa very nice
ale reszta troche niewyrazna jak na moj gust^^
a pierwszego z part 2 to chyba sobie skradnę
co do avów to...
ruchawe
co do zwykłych to zgadzam sie z cwaniakiem ze te ostatnie sa lepsze niz poprzednie, choc dwa pierwsze z part 1 sa very nice
a pierwszego z part 2 to chyba sobie skradnę
Michael Scofield
animowane jak juz cos....
Nie będę oceniać po kolei, bo niby po co skoro Twoje avy to Twoje avy ^^
'Ruch@j@ce' się też są świetne, chociaż ładują mi się z godzinę ;p
Później zedytuję i napiszę więcej bo siE łąduje ;p
Michael Scofield
Nowy styl z tą Sarą się udał. Kolory są ładne,efekty dobrane... Pasują do niej. Takie Delikatne.
A Avy są boskie. Ruchawe i nieruchawe. Swietne ujęcia i sceny.
Sygna z Sarą ładna.Tak się usmiecha... Sama do siebie znowu -_- xD
Ale mi sie w ruchawych podobają te koncówki...(przejście ze sceny na napisy)... xD Wiem że mam na bani
A Avy są boskie. Ruchawe i nieruchawe. Swietne ujęcia i sceny.
Sygna z Sarą ładna.Tak się usmiecha... Sama do siebie znowu -_- xD
Ale mi sie w ruchawych podobają te koncówki...(przejście ze sceny na napisy)... xD Wiem że mam na bani
Mahone
Te 'ruchawe' bąz po prostu- animowane- genialne
. Fantastyczne zarówno te z Alexem , jak i z T-Bagiem. Nie wiedziala, co wybrać i póki co zdecydowalam się jednak na Teddy'ego
.
Michael Scofield
dzieki ci za avka muach :*
juz ustawiam
juz ustawiam
Michael Scofield
u łaa..
Gdybym teraz miała wymienić wszystko co mi sie podoba, to i tak nikt by się w tym poście nie połapał, ale jest kilka większych prac, o których muszę wspomnieć, bo bardzo mi sie podobają.
Po pierwsze tapeta z Michaelem na 34 stronie - przede wszystkim świetny, prosty pomysł i bardzo udana kolorystyka.
Dalej "takie 4 abstrakty" z 36 - na niektórych może pozbyłabym sie napisu, poza tym świetne kadry, ogólnie mają w sobie taką przyjemną lekkość, która bardzo mi się podoba.
Fajnie prezentuje się też kolejna sygna ze Scofieldem.
W 'mrygających' avkach jesteś naszym mistrzem normalnie i zawsze lubię sobie popatrzeć na każdy z osobna ^^
Gdybym teraz miała wymienić wszystko co mi sie podoba, to i tak nikt by się w tym poście nie połapał, ale jest kilka większych prac, o których muszę wspomnieć, bo bardzo mi sie podobają.
Po pierwsze tapeta z Michaelem na 34 stronie - przede wszystkim świetny, prosty pomysł i bardzo udana kolorystyka.
Dalej "takie 4 abstrakty" z 36 - na niektórych może pozbyłabym sie napisu, poza tym świetne kadry, ogólnie mają w sobie taką przyjemną lekkość, która bardzo mi się podoba.
Fajnie prezentuje się też kolejna sygna ze Scofieldem.
W 'mrygających' avkach jesteś naszym mistrzem normalnie i zawsze lubię sobie popatrzeć na każdy z osobna ^^
Michael Scofield
4x03 part I

Michael Scofield
Nie no kur...ledwo widzę te avy przez mój walący się system i ślimaczy net, ale i tak se skomentuję >>
Tylko nie Teddy Oo Nie mogłam na niego patrzeć w tej scenie xD ;p
Majkuś bosko, ale tego pierwszego niestety nie widzę --'
Tylko nie Teddy Oo Nie mogłam na niego patrzeć w tej scenie xD ;p
Majkuś bosko, ale tego pierwszego niestety nie widzę --'
T-Bag
No to podsumuję wszystkie pracki od mojego ostatniego postu i powiem że wszystko super tylko te ostatnie sygny z Sarą mi jakoś szczególnie nie przypadły do gustu, nie wiem, może przez ta kolorystykę... Avki normalne wszystkie są gites^^ a 'ruchawe' aka 'animowane' też są fajne, dobre ujęcie z filmu, tylko nie podoba mi się, że czasami albo są strasznie krótkie scenki, albo się urywają tak gwałtownie i się pojawia napis
Lepsze są jak obraz zachodzi i się stopniowo pojawia napis np. tak jak w tych trzech ostatnich