T-Bag
Napisz czy masz jakąś rzecz ktora ma dla ciebie wartosc bezcenna ,która dostałes/ałaś od kogoś ;-)

Dla mnie najcenniejsza rzecza jest łańcuszek który dostałem od mojej śp babci z ta rzecza praktycznie sie nie rozstaje na krok i przynosi mi szczescie ;-)
Michael Scofield
Michael Scofield
To ja będę druga.

3 zdjęcia, które od pewnego czasu zawsze mam przy sobie, a które muszę skrzętnie ukrywać i złoty łańcuszek, z którym również się nie rozstaję, ale ostatnio trafił do naprawy, z przenoszenia chyba ^^
Michael Scofield
Michael Scofield
hmmm
maskotka misia koali, którą mam przy sobie.
C-Note
kolczyki które dostałam na komunie ;D pierścionek , dostałam w 1 klasie podstawowej od kolegi, był dołączony do walentynki ;D i zdjęcie dziadzia który już nie żyje
Michael Scofield
Michael Scofield
Łańcuszek którego nigdy nie zdejmuje i zawsze go mam przy sobie.
C-Note
łańcuszek który dostałam na imieniny od mamy
Roe
Sara Tancredi
Sara Tancredi
Złoty łańcuszek z serduszkiem, którego nie zdejmuję i móój zielony królik (maskotka ^^') którego głowa już dawno byłaby na śmietniku, gdyby nie ja.No i zdjęcia.. dużo zdjęć, które leżą sobie w pudełeczku po czekoladkach z wedla ; )
Michael Scofield
Michael Scofield
Wszyscy łancuszki , a ja bede oryginalna bo nie przepadam za biżuterią .

Dla mnie najcenniejsze sa stosy albumów dokumentujące niezapomniane czasy dzieciństwa, połowa tych zdjęc mnie kompromituje ale tym bardziej lubie je ogladac.

O przypomniało mi się - jeszcze bezcenne sa dla mnie wszystkie róze jakie dostałam, wszystkie zasuszam i zbieram , bo przypominają mi wyjątkowe chwile i okoliczności w jakich je dostałam.
Michael Scofield
Michael Scofield
PatuŚ pisze:Wszyscy łancuszki , a ja bede oryginalna bo nie przepadam za biżuterią
ja równiez ;-)

i podobnie ze zdjeciami^^
nie tylko moimi, nawet lepiej jak nie moimi :-D
ostatnio nawet obejrzałam sobie ich troszke i jak zobaczyłam mojego brata i jego niewinna wtedy mordkę smiałam sie przez 10 minut^^ albo fotke jak miałam 4 lata i brat (starszy^^) powiesił mnie za nogi sznurkiem na wieszaku na pranie za domem :shock: dyndanie mam chyba we krwi :lol:

a najcenniejsze jest dla mnie chyba zdjecie z moim ukochanym psem, który nie zyje od ponad 3 lat :-/ jedyne jakie mam. Cudowny zwierzak z niego był, prawdziwy przyjaciel, od jego smierci, mimo ze mam 3 psy, nie chciałam sie do nich az tak przywiazywac jak do mojego Maxa :-|
C-Note
no tak w zdjęciach są wspomnienia... ukryta historia ... też są dla mnie ważne
Michael Scofield
Michael Scofield
PatuŚ pisze:O przypomniało mi się - jeszcze bezcenne sa dla mnie wszystkie róze jakie dostałam, wszystkie zasuszam i zbieram , bo przypominają mi wyjątkowe chwile i okoliczności w jakich je dostałam.
Ja również zasuszam.. właśnie ostatnio dostałam czarną róże, o ktorej wręcz marzyłam. Tak fajnie sobie potem przypominać okoliczności w których je się dostało..

A zdjęcią są czymś szczególnym, nie jesteśmy w stanie pamiętać tak bardzo naszego dzieciństwa w wieku 0-5 lat. Bardzo lubię wspominać, jaka kiedyś byłam mała i jak inni byli mali :-D a moje ulubione zdjęcie jest z bratem.. jak lezymy w łóżku, po moim nocnym odpale by namalować na tapecie farbkami jakieś serduszka z twarzami. Nagła wena twórcza. Pamiętam jak wtedy dostałam lanie, hahahaha, tapeta nowa a już były cholernie wielkie 2 duże serca - czy co to tam było xD
hehehe ja miałam wisiorek, dopóki się nie przerwał... teraz lezy gdzieś tamm...
bardzo dużo zdjęć... z dzieciństwa i nie tylko... ja strrasznie lubię wspominać ...
poza tym jeszcze zdjęcia moich nie żyjących dziadków (w zasadzie to są portrety... takie duuże jedne wiszą na ścianie a reszta w szufladzie...) lubie jak tata mi o nich opowiada...
poza tym, cenny bardzo słoń, którefo dostałam od dziadka na chyba 3 urodziny...
no i obrazek od siostry.... ^^
Michael Scofield
Michael Scofield
Ja mam tylko zdjęcia, nie mam żadnych szczególnych rzeczy, żadnych łańcuszków itp..zdjęcia to wszystko ;-)
C-Note
stare monety
Michael Scofield
Michael Scofield
niunia pisze:jak lezymy w łóżku, po moim nocnym odpale by namalować na tapecie farbkami jakieś serduszka z twarzami. Nagła wena twórcza. Pamiętam jak wtedy dostałam lanie, hahahaha, tapeta nowa a już były cholernie wielkie 2 duże serca - czy co to tam było xD
Tiaa skąd ja to znam ? tylko ja narysowałam na ściane z siostra ..chyba na dodatek szminka mamy :-P - były to bliżej nieokreslone kształty- chyba miały być to twarze : bezcenny jest ich widok gdy wchodze do starego domu a tam "nasze arcydzieła" nadal zdobią sciany
C-Note
pamiętam jeszcze mam taką brożkę... za nic bym jej nie oddala
Roe
Sara Tancredi
Sara Tancredi
Bezcenne są też dla mnie wspomnienia, ale chyba nie można ich nazwać rzeczą ; )
Ale na przykład nigdy za nic nie oddałabym swoich ulubionych książek. Przywiązałam się do nich jak pies do człowieka i nie oddałabym ich. Po prostu ; )
T-Bag
Dla mnie bezcenne są wszystkie zdjęcia jakie mam w domu i jeszcze kilka drobnych rzeczy których nie noszę ze sobą tylko leżą sobie w spokoju i nie będę o nich opowiadać, bo się zaraz popłaczę, a i tak byście mnie wzięli za wariatkę :-(
C-Note
też mam dużo takich rzeczy ... może są nie przydatne.. i może nie bezcenne. ale trzymam je w pudełku i nie oddam ani nie wyrzucę,.. nie wiem czemu. Może się do nich przywiązałAM :d ?
Michael Scofield
Michael Scofield
Ja mam łańcuszek który dostałam od znajomej!! I bransoletkę z koralików od mojej przyjaciółki... Tych dwóch rzeczy nie oddam za nic!!
C-Note
Bezcenne są też dla mnie wspomnienia
i tu Roe zgadłaś... lecz wspomnienia czasem znikają , tzn. pomału się o nie których zapomina, bo są nowe... i tak w kółko ;)
Świeżak
Tak myśle i myśle...Ja chyba nie mam bezcennych rzeczy, chociaż jestem sentymentalna...Co najwyżej kilka zdjęć, które leżą w albumie i co jakiś czas do nich zaglądam, bo lubię ;-) Więcej sobie nie przypominam, bo czasami jest tak, że coś co kiedyś było dla mnie ważne teraz albo już nie jest, albo się zniszczyło lub zgubiło jak np wisiorki, które miałyśmy razem z dawną, byłą najlepszą przyjaciółką (serce przepołowione), którego obecnie nie mam i dobrze...
Tweener
Mój miś, Alfred.
Zegarek i kilka zdjęć.
Tweener
Wszystkie sezony skazanego na śmierć :mrgreen:
Świeżak
Fotki z moich wakacji zagranicznych ;-) Lubię przeglądać i wracać wspomnieniami.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Offtopic”