odemnie:
Serial świetny, przebija każdy inny nawet PB (nie bić
Ostatnio zmieniony 2016-08-14, 12:37 przez MarQ, łącznie zmieniany 2 razy.
po dwoch odcinkach nie bylo wspanialetrzysiek pisze:Jak do tej pory to Dexter mnie bardziej bawi swoimi tekstami i zachowaniem, niż intryguje
Jest na rowni. poniewaz glowna sprawa jest duzo zwiazana z zyciem osobistym to i tegio i tego jest duzotrzysiek pisze:Mam jeszcze jedno pytanie, czy to jest serial mniej więcej jak Pitbull (bardziej skupiający się na postaciach, ich losie, niż jakiejś głównej sprawie jak PB, Oficer czy Glina)?
dokladnie tak samo mialemedziek244 pisze:Tak czy siak "Dexter" jest u mnie na 2-gim miejscu (PB na 1-szym).
Ale w sumie u mnie jest tak, że Dexter nie wciągnął mnie jak cholera od pierwszego odcinka. Owszem, podobał mi się, ale mogłam przeżyć. Ale pod koniec serii (zarówno pierwszej jak i drugiej) po prostu nie mogłam od komputera odejść.
a czemu przedurna ? to chyba normalne w serialach. W naszym durniutkim PB pewnie za niedlugo sara zajdzie w ciaze z niewiem LJemedziek244 pisze:No i obejrzałam 1 odc. 3 serii iiii.... Końcówka jak dla mnie przedurna!!! Takie moje zdanie i innym może się podobać, ale moim zdaniem przegięli...