Sara Tancredi
Sara Tancredi
Re: Propozycje

Post autor: Piotrek1230 »

Uzytkownicy, którzy nie logują sie raz w miesiącu powinni byc usuwani
Tweener
Tweener

Post autor: Mazowszanin »

No mysle ze mozna takie cos bylo zrobic ale nie po miesiacu mysle ze z 2 bo jednak miesiac np. ktos przez miecha neta moze nie miec bo zmienia umowe czy cos a poprostu wiem ze sa ludzie co neta nie maja i u znajomych chodza ale to moglo by byc :D
John Abruzzi
John Abruzzi

Post autor: KhAn »

A przeszkadza to wam?? Nie wy macie problem z userami i nie wam zajmują miejsce na serwerze więc nie rozumiem oco wam chodzi. Jest dobrze i nic co z użytkownikami związane nie będzie zmieniane bo to sensu nie ma. Mamy zachęcać do siebie a nie odpychać.
Administrator
Awatar użytkownika
Administrator

Post autor: Dusqmad »

Jestem przeciwny wprowadzeniu limitu postów do działu download (obszernie wyjaśniłem to w pierwszym pości tematu) oraz usuwaniu niepiszących użytkowników. Chcę by było to forum otwarte, dostępne dla każdego niezależnie od celów jakie go tu sprowadziły. Jakiekolwiek ograniczenia osłabią naszą pozycję oraz pociągną za sobą niechęć użytkowników. http://www.prison-break.filmowo.net pełni nie tylko funkcję miejsca gdzie fani serialu mogą toczyć zażarte dyskusje oraz wyprzedzać się w domysłach dotyczących kolejnych odcinków. To również duże centrum downloadu, niektórzy twierdzą, że najlepsze tego typu. Należy więc dbać o to, by spełniać oczekiwania obu grup. Jeśli wprowadzę limit postów dla działu download niezadowoleni będą tak naprawdę wszyscy, również wartościowi użytkownicy. Nie sądzę, aby ktokolwiek przeglądając tematy chciał się przedzierać przez gąszcz postów pisanych na siłę, by tylko dobić limitu. Fakt, jest moderator (mogą być kolejni), jestem ja, ale skazani zostaniemy na syzyfową pracę, bo dokąd taka poprzeczka będzie istniała dotąd ktoś będzie się schylał by pod nią przejść. Wprowadziłem reklamy Google, część osób odpowiedziała na apel za co w tym miejscu chciałbym gorąco podziękować. Wszystko wskazuje więc na to, że dalej będzie można prowadzić podobną politykę.
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: MarQ »

mozna by wprowadzic nowa range (typu v.i.p, activeuser) ktora by sie dostawalo (razem z nowy kolorkiem) po zamieszczeniu kilku dowolnego typu reklam naszego forum na innych stronach. wtedy napisaloby sie admina z adresami tych stron. tak mi wpadl pomysl wiec sie nim podzielilem co o tym uwazacie ?? :-P :-P
Świeżak
Świeżak

Post autor: Fl3t05 »

marq112 pisze:co o tym uwazacie ??
Jeżeli chcesz znać moje zdanie to uważam, iż to głupi pomysł. Każdy może porozsyłać linki, bo nie jest to jakoś specjalnie trudne i czasochłonne. Zresztą nikt chyba tutaj dla rang nie siedzi, nie wiem skąd to całe zamieszanie. Jeśli mój głos ma tutaj jakieś znaczenie to jestem na nie.
Michael Scofield
Michael Scofield

Fl3t05 pisze:Każdy może porozsyłać linki
nie chodzilo mi o rozssylanie linkow tylko o napszyklad umieszczenie userbara na innych forach i stronach, nie musi byc to tez takie latwe bo na przyklad od 20 reklam :-P :-P
Fl3t05 pisze:Zresztą nikt chyba tutaj dla rang nie siedzi
wiadomo ze nie siedzimy tu dla rang ale zawsze to jakas dodatkowa zabawa i zacheta do reklamowania forum, co by zwiekszylo liczbe userow
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: niunia »

Dusqmad, zgadzam sie z tobą w 100 %. Owe forum moze ma swój urok dlatego, że jest otwarte i dla każdego znajdzie się tu chociażby małe miejsce. Ja osobiście uważam, iż do tej pory to najlepsze forum, czas, ktory tu spedzam nie jest zmarnowany, ponieważ poznaje tu wspaniałe osoby, z ktorymi moge wymienić się spotrzeżeniami dotyczace PB.
Jest dobrze, według moich wymagań, nie zmieniłabym nic ;-)
uf, powiedzialam co mi lezy na sercu :mrgreen: :mrgreen:
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows

Post autor: Sebastian66i6 »

niunia pisze:est dobrze, według moich wymagań, nie zmieniłabym nic ;-)
ja również.. może tylko przydało by się więcej moderatorów niż jeden Khan bo chłopak już ma śliwki pod oczami.. nie śpi , nie je, tylko pracuje na forum :D
John Abruzzi
John Abruzzi

Nie jest tak źle Sebastian :P spać jeszcze śpie i czas na przyjemności znajduję ;)
Michael Scofield
Michael Scofield

KhAn, to całe szczescie, ze znajdujesz tez czas dla siebie :D
wszyscy dobrze wiemy jak dużo robisz na tym forum.
oh no i nie pomijając przy tym Dusqmada.
bo dzieki wam to forum istenieje ;-)
pozdrawiam :-D
John Abruzzi
John Abruzzi

Dziękuje bardzo ;) napoczątku mogłem więcej czasu poświecać ale teraz to mam mature w przyszłym roku w maju i niestety nie da sie już tyle siedzieć :/ a szkoda :)
Świeżak
Świeżak
Propozycja

Post autor: wicherson »

Z tego względu ze np. mu czy rs ma limity mozna by zorganizować dobrowolną wpłate dobrowolnej kwoty na konto jakiegoś admina i z tych pieniedzy kupić serwer plików lub np. dedykowany serwer na którym umieszczało by sie odcinki w wersji avi 3gp i rmvb.wtedy zadnych limitów(jeśli by był to dobry serw np konto shellowe na rootnode)A to forum ma ludzi wiec sądze ze jakąś sumke by sie uzbierało. co wy na to?
T-Bag
T-Bag

Post autor: Mela0607 »

Sebastian66i6 pisze:może tylko przydało by się więcej moderatorów niż jeden Khan bo chłopak już ma śliwki pod oczami.. nie śpi , nie je, tylko pracuje na forum :D
ja bardzo chciałam i nadal chcę pomóc, ale nie potrafię...
John Abruzzi
John Abruzzi

Wątpie, że to przejdzie bo po pierwsze co z tego, że tyle ludzi jets na forum jak problem jest w to żeby klikali w reklamy google, które wspomagają serwer na którym stoi forum. A co dopiero żeby płacili drobne sumy. A po drugie wystarczy, że nie wrzuci albo admin albo mod odcinka na ten serwer bo przecież my też ludzie i nie siedzimy 24h na forum bo się nie da i ktoś powie, że jak zapłacił to czemu nie ma dostępu do linków z tego serwera. Ja odrazu mówie, że to nie przejdzie a opinię admina już znam bo rozmawiałem z nim kiedyś o tym żeby się zrzucać na serwer forum i to samo mi odpowiedział.
Administrator
Awatar użytkownika
Administrator

KhAn pisze:A po drugie wystarczy, że nie wrzuci albo admin albo mod odcinka na ten serwer bo przecież my też ludzie i nie siedzimy 24h na forum bo się nie da i ktoś powie, że jak zapłacił to czemu nie ma dostępu do linków z tego serwera.
Dokładnie. To wiąże się z odpowiedzialnością. Ktoś płaci to wymaga, a nie jesteśmy w stanie zagwarantować szybkiego wrzutu aktualnego odcinka.
Michael Scofield
Michael Scofield

Jak wiecie wszystkie tematy o trailerach sa wrzucane do dzialu newsy.. ale mozy by zrobic osobny dzial na trailery i urywki. bylo by latwiej potem to znalezc. dalo by sie zrobic :?: :?:
John Abruzzi
John Abruzzi

Da się to zrobić i ja nie widzę problemu. Jeżeli Dusq zaakceptuje to i utworzy nowy dział to zaraz zabiorę się za przenoszenie tych trailerów :)
Michael Scofield
Michael Scofield

KhAn, i co z tym tematem trailery ???? przydal by sie bo juz wiem co wrzucic :-P
John Abruzzi
John Abruzzi

Jak widać Dusq się jeszcze nie odezwał więc nie wiem co i jak. Trzeba cierpliwie czekać poprostu :) a jak wiesz co wrzucić to zostaw to sobie i czekaj aż powstanie dział ;)
Administrator
Awatar użytkownika
Administrator

Dział 'Trailery' dodany. Oprócz niego forum wzbogaciło się o Czytelnię, w której znajdą się różne artykuły związane z "Prison Break". Mam nadzieję, że pomysł się spodoba :)
Michael Scofield
Michael Scofield

Dusqmad, świetny pomysł z tą czytelnią. :) bardzo się przyda
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: AutumnLeaf »

Ja dodałam temat o Fichtnerze, mam nadzieję, że można ;P
Administrator
Awatar użytkownika
Administrator

Oczywiście, dziękuję :)
Jeśli ktoś jeszcze zdecyduje się dodać jakąś biografię proszę o wybranie możliwie najobszerniejszej, tak żeby zawierała coś więcej, niż datę urodzenia i filmografię aktora. Proszę również przy zamieszczonych materiałach podać źródło.
Świeżak
Świeżak

Post autor: rafikiii »

Logo- bardzo ciekawe, ale już nieaktulne... proponuje zrobić coś nowszego, świeższego, w lepszej jakości ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „O forum”