Michael Scofield
Michael Scofield
PRISON BREAK
Ep 403 “Shut Down”
CAST LIST
Michael Scofield ........................................................ Wentworth Miller
Lincoln Burrows........................................................... Dominic Purcell
Sara Tancredi ........................................................ Sarah Wayne Callies
Sucre ....................................................................... Amaury Nolasco
T-Bag ....................................................................... Robert Knepper
Brad Bellick .................................................................Wade Williams
Alexander Mahone ...................................................... William Fichtner
Felicia Lang ............................................................ Barbara Eve Harris
Bruce Bennett ...........................................................Wilbur Fitzgerald
Pad Man ....................................................................... Leon Russom
Stuart Tuxhorn...................................................................Steve Tom
Wyatt......................................................................... Cress Williams
Don Self (Special Agent, Homeland Security) ..................... Michael Rapaport
Roland Glenn......................................................... James Hiroyuki Liao
Herb Stanton (Self’s Director) .......................................... Michael O’Neill
Guard.............................................................................. Kevin Will
Agent #1 ...................................................................... Eric A. Payne
Agent #2 ..................................................................Thomas Lumberg
Trishanne .................................................................... Shannon Lucio
Gregory White ..................................................... Michael Bryan French
Cabbie..................................................................... Kendall Clement

PRISON BREAK
Ep 404 “Eagles and Angels”
CAST LIST
Michael Scofield ........................................................ Wentworth Miller
Lincoln Burrows........................................................... Dominic Purcell
Sara Tancredi ........................................................ Sarah Wayne Callies
Sucre ....................................................................... Amaury Nolasco
T-Bag ....................................................................... Robert Knepper
Brad Bellick .................................................................Wade Williams
Alexander Mahone ...................................................... William Fichtner
Pad Man ....................................................................... Leon Russom
Wyatt......................................................................... Cress Williams
Don Self (Special Agent, Homeland Security) ..................... Michael Rapaport
Roland Glenn......................................................... James Hiroyuki Liao
Trishanne .................................................................... Shannon Lucio
Gregory White ..................................................... Michael Bryan French
Jasper Potts ...................................................................Troy Ruptash
Susan B./Gretchen Morgan ............................................Jodi Lyn O’Keefe
Consul’s Wife/Lisa Tabak ................................................... Stacy Haiduk
Security Guard/Clozza ....................................................... Dylan Kenin
Georgie ........................................................................ Tara Karsian
Shep (Ronald Winston Shepard)...........................................Darin Heames
Andrew Blauner............................................................ Dameon Clarke
Cop ....................................................................... Robert Mammana
Lt. Bernitz ......................................................................... Bill Doyle
Feng Huan ......................................................................... Ron Yuan
Shan Xing ......................................................................... Clint Jung
*Aide............................................................................. Dan Sachoff

źródło: The Man / spoilertv

Gdzie Whistler --'

i scenariusz 4x10

http://www.scribd.com/doc/5052099/pb410

źródło: spoilertv
Michael Scofield
Michael Scofield
--'

Ja już przestaję wierzyć tym spoilerem, kręcą jak pies ogonem. Kicham na to, 1 września się dowiem, bo tak to już niczego nie jestem pewna.
C-Note
C-Note
im właśnie o to chodzi :-> żeby wzbudzić zamęt i tony niepewności, dzięki temu chcą nam zaostrzyć apetyt :-D
Michael Scofield
Michael Scofield
No i racja ^^ Raz mówią, że zginie ten, raz, że ten a w sumie nie ma żadnej pewności, że wszystko co mówią musi być prawdą. Mam nadzieję, że niektóre fakty okażą się błędne....
Fernando Sucre
Fernando Sucre
Co jest lub będzie prawdą dowiemy się za parę dni. Trzeba czekać.
Michael Scofield
Michael Scofield
A gdzie Sofia?????
Nigdzie o niej nie wspomnieli.
Michael Scofield
Michael Scofield
Oni wogóle tylko mącą nam w głowach...A to juz jutro...Się jutro dowiemy... Tylko jak coś będzie nie po mojemu to nie wiem... wrr...
Fernando Sucre
Fernando Sucre
Nasza Redakcja dotarła do materiałów związanych z 4. sezonem "Skazanego na śmierć", które okazały się dla nas bardzo szokujące. Dowiedzieliśmy się, że jeszcze w pierwszej części sezonu zginie jedna z głównych postaci serialu! Będzie to mężczyzna, którego oglądaliśmy na ekranach naszych telewizorów już w pierwszej serii! Informacje te są w 100% prawdziwe. Pechowcem, który nie dożyje 10. odcinka jest BELLICK!
źródło: prisonbreak.blox.pl

Nie wiem na ile prawdziwa jest ta informacja, ale jeśli to prawda, to ja tam bym się nie zmartwiła :-D Ze wszystkich bohaterów PB jego najmniej mi będzie brakować, choć przyznam, że trochę mi go będzie żal.
Michael Scofield
Michael Scofield
no też właśnie czytałam, że Bradzio nam kipnie...
Co jak co ale po 3 sezonie zaczęłam go troche lubić...Może nie...źle powiedziane.
Wzbudził we mnie wspolczucie i szkoda, żeby tak skonczył.
Myślałam, że spotka się jeszcze z matką...
Zresztą zobaczymy
Fernando Sucre
Fernando Sucre
Tanira pisze:Co jak co ale po 3 sezonie zaczęłam go troche lubić...Może nie...źle powiedziane. Wzbudził we mnie wspolczucie i szkoda, żeby tak skonczył. Myślałam, że spotka się jeszcze z matką...
Właśnie ja mam podobnie. Nie powiem, żebym go polubiła, ale zaczęłam mu współczuć. Poza tym w 3. sezonie było parę sytuacji gdy okazał ludzkie uczucia (a to u niego nowość!). Najpierw jak tam na początku zastrzelili tego jego kumpla, gdy próbował uciec... Widać było, że Bradzio bardzo to przeżył. A potem, jak dowiedział się o rzekomej śmierci Sary... Za te dwa momenty przestałam go tak nienawidzić i zrobiło mi się go żal.

Jednakże nie zmienia to faktu, że jeśli już ktoś musi umrzeć, to jego najmniej będzie mi brakować, bo nic już do tego serialu nie wnosi.
Michael Scofield
Michael Scofield
Ale tak po prawdzie...Kogo by nie usmiercili kazdego mi bedzie szkoda. Najmniej chyba tylko Sofijki.
Michael Scofield
Michael Scofield
Oj, żal mi Bellicka, przez trzeci sezon zapomniałam już co odwalał w poprzednich dwóch i zaczęłam mu współczuć...
Ale Beliczek, chyba nie jest jednym z tych dwóch sexi postaci ...ehm w sumie zależy jaki kto ma gust no ale...;p
C-Note
C-Note
Bellicka :shock: nie żebym za nim przepadał ale w sumie dodaje takiego swoistego charakteru w tym serialu :-o
T-Bag
Bellick to taki koleś z którego można się pośmiać czasami, ale trochę szkoda że zginie bo nadawał takiego uroku^^ do serialu i pod koniec trochę zal mi go było. I ta jego miłość do mamusi... ;-)
Tweener
Tweener
AutumnLeaf pisze: Ale Beliczek, chyba nie jest jednym z tych dwóch sexi postaci
Nawet w tygrysich spodenkach?
Michael Scofield
Michael Scofield
Zwłaszcza w tygrysich spodenkach i koszulce ledwo zasłaniającej 'biust' xD
Michael Scofield
Michael Scofield
te dwie seksi osoby zginą w tych pierwszych odcinkach ^^
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows
Szkoda będzie Brada.
Ale ja w to nie wierzę, w to, że mają takie informacje.
C-Note
C-Note
czemu akurat Brad, w sumie to nawet spoko ziomuś teraz się zrobił bo z nimi współpracuje :-> to już lepiej jakby T-Baga załatwili bo teraz to bedzie ino przeszkadzał :-|
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows
Tego Wyatta to niech lepiej zabiją.
C-Note
C-Note
w sumie też tak sądzę bo nieprzyjemny koleś ale ostry jest, nikt inny tak nie pasuje na złego typa chyba :->
Fernando Sucre
Fernando Sucre
Właśnie przeczytałam (spoilertv), że Michael te swoje krwawienia z nosa miał już kiedy był dzieckiem i Lincoln wie o nich.
Michael Scofield
Michael Scofield
cast lista do 5 odcinka jest wery interesująca.

Guest Cast: Cress Williams as Wyatt; James Hiroyuki Liao as Roland Glenn; Callie Thorne as Pam Mahone; Shannon Lucio as Trishanne; Leon Russom as Pad Man; Tara Karsian as Georgie; Dameon Clarke as Andrew Blaunder; Shaun Duke as Griffin Oren

źródło: pbbuff

flashback?

oraz radiowy wywiad z Sarą KLIK
Michael Scofield
Michael Scofield
Albo fleszbek albo cud i ja wtedy wysiadam oO
Ej no bez jaj, to po co takie akcje jak później będzie hepili ewer after? oO
Fernando Sucre
Fernando Sucre
- Czy zobaczymy Gretchen i Michaela pracującyh razem? Albo czy Gretchen będzie potrzebować pomocy Michaela?
The Man: Tak, Michael i Gretchen będą współpracować. Nie dlatego, że będą chcieli, lecz dlatego, że będą musieli.
źródło: spoiler tv
tłumaczenie: ja
ODPOWIEDZ

Wróć do „Spoilery”