Michael Scofield
Nick Santora na stronach PBreakFans oznajmia :
"Będziemy kontynuować serial, tak długo jak stacja telewizyjna będzie chciała. Jeśli telewizja nie będzie chciała sezonu piątego, szóstego czy kolejnych, to czwarty będzie ostatnim. Ale teraz my producenci i scenarzyści, nie myślimy o tym - staramy się robić najlepszy serial jaki potrafimy, a co będzie - zobaczymy. Stacja telewizyjna jest naszym partnerem, staramy się aby stworzyć z całych sił serial, z którego będą dumni. Tak zwykle bywa z serialami, trafiają na antenę, a później pozostaje mieć nadzieję, że wszystko będzie dobrze"
"Będziemy kontynuować serial, tak długo jak stacja telewizyjna będzie chciała. Jeśli telewizja nie będzie chciała sezonu piątego, szóstego czy kolejnych, to czwarty będzie ostatnim. Ale teraz my producenci i scenarzyści, nie myślimy o tym - staramy się robić najlepszy serial jaki potrafimy, a co będzie - zobaczymy. Stacja telewizyjna jest naszym partnerem, staramy się aby stworzyć z całych sił serial, z którego będą dumni. Tak zwykle bywa z serialami, trafiają na antenę, a później pozostaje mieć nadzieję, że wszystko będzie dobrze"
Ja juz ne przeżyłabym piątego sezonu. Serial będzie za bardzo naciagany
A;e wiecej boskiego warto zobaczyc 
I ciekawe co by wymyslili... Znowu Mike'a do więzienia wsadzą??
I ciekawe co by wymyslili... Znowu Mike'a do więzienia wsadzą??
T-Bag
Ja gdzieś kiedyś czytałam że Mike ma właśnie trafić znowu do więzienia, więc może by to wykorzystali gdyby kręcili dalej. A boskiego to nigdy za wiele 
Michael Scofield
OO
no bez jaj
OO
niech oni sobie odpuszczą bo to się zakończy masakrą
no bez jaj
OO
niech oni sobie odpuszczą bo to się zakończy masakrą
C-Note
nie 5 sezonu nie powinno być to już by było za długie i za bardzo naciągane zapewne bardzo spadłaby oglądalność skazanego i puszczanie (kręcenie odcinków) stało by się nieopłacalne.
Michael Scofield
Nie... niech sie skonczy na 4 sezonie , tak by było najlepiej. No Błagam niech nie robią z tego "mody na .." bo nie bede oglądac jak ten serial się stocza na dno .
$ sezon niech bedzie ostatnim i sadze że to bedzie najlepszym rozwiązaniam
$ sezon niech bedzie ostatnim i sadze że to bedzie najlepszym rozwiązaniam
C-Note
Taa w sezonie 4 powinny się wyjaśnić wszystkie sprawy bohaterów i na tym powinno się skończyć bo potem 5 sezon to już będzie nuuuda!!
Sara Tancredi
Powinni skończyć na 4 sezonie. Będą kręcić, jeśli telewizja będzie chciała ?
Dla telewizji przecież ważna jest przecież oglądalność. To jasne, że będą chcieli aby była wysoka... To jest bez sensu. Niech nie ciągną tego w nieskończoność, tylko skończą kulturalnie 4 sezon i już Oo
Dla telewizji przecież ważna jest przecież oglądalność. To jasne, że będą chcieli aby była wysoka... To jest bez sensu. Niech nie ciągną tego w nieskończoność, tylko skończą kulturalnie 4 sezon i już Oo
Tweener
Popieram
To byłaby katastrofa, gdyby z co drugim sezonie, na przemian Mike frafiał do pudła, uciekał i się ukrywał (jak to było do tej pory)... 4 sezon powiniem byc finałowym, bo z tego naprawdę zrobiłaby się "Moda...". Heh, nieźle by było... Za 20 lat siadamy przed telewizorem, a tu: Prison Break, odcinek, np. 1680... 
C-Note
a ja jednak myślę że gdyby udało im się odpowiednio ułożyć fabułę, na tyle ciekawą i jednocześnie bez zbytnich naciągań to mogliby zrobić 5 sezon, chociaż z drugiej strony jeżeli 4 ma liczyć ok 22 odcinków to w sumie może lepiej byłoby na nim zakończyć 
Świeżak
Sama nie wiem
Ja myślę że już trzeci sezon był naciągany a co dopiero piąty. Ale z drugiej strony nie potrafię sobie wyobrazić, że nie będę już miała na co czekać... A drugiego takiego genialnego serialu już nie będzie ;-)
Mahone
Co za dużo, to chyba jednak nie zdrowo. Dwa pierwsze sezony były najlepsze, trzeci już naciągany lekko. Powinni teraz dobrze zrobić fabulłę 4, zakończyć wszystkie istotne wątki i na tym skończyć ten serial ^^. Bo wizja kryminalnej Mody na sukces mnie jakoś nie kręci xD.
Ostatnio zmieniony 2008-08-24, 22:09 przez Alexxa, łącznie zmieniany 1 raz.
C-Note
ale jest też taka kwestia że moda na sukces to tam chyba odcinki ma po 15 minut, z resztą czymże jest moda na sukces przy Prison Break, sami powiedzcie, przecież gdyby tylko fabuła była odpowiednio zmontowana to mogłoby to wszystko iść dalej
ale ja to bym chyba jednak chciał 5 sezonu, o ile 4 będzie naprawdę dobry to w sumie starczy 
Michael Scofield
Alexxa wyjęła mi posta z klawiatury^^
czas to zakonczyc na poziomie jakos ;-)
czas to zakonczyc na poziomie jakos ;-)
T-Bag
wszyscy piszemy ze nie chcemy aby z prisona powstała moda na sukces a przeciez ten serial chodzi mi oczywiscie o mode na sukces ma wielu zwolenników ,babcie do dziś go ogladają to czemu by niemiało być tak z Prisonem przynajmniej byśmy wszyscy ze sobą pisali do 50 lat a moze dłuzej
hehe wyobrażam sobie nas piszacym o serialu w wieku 50 lat 
Michael Scofield
Jeśli już piszemy o końcach to wg. mnie powinni ewidentnie doprowadzić trzeci sezon do końca i Di End. Oczywiście, że będzie jakos tak dizwnie bez nowych odcinków ale no bez jaj. Nie można robić człowiekom wody z mózgu --'
C-Note
co jak co ale prawda jest taka że czy byśmy chcieli czy nie to nawet gdyby robili sezony Prison Break na taką skale jak mode na sukces to i tak byśmy oglądali go 
Świeżak
Owszem oglądalibyśmy, ale raczej z ciekawości jak tym razem Michael ucieknie z kolejnego więzienia do którego trafił, a nie z przyjemności 
Mahone
Ja tam bym oglądała tylko dla Willa 
Jeśli by grał
Jeśli by grał
T-Bag
Jakbym miała czas to bym oglądała z ciekawości co tam jeszcze wymyślą.
Michael Scofield
Dla mnie to mogą robić tyle sezonów ile mają ochotę, byle by były tak dobre jak poprzednie. Mnie się chyba nigdy nie znudzi.

Michael Scofield
Może by sie jeszcze jakoś oglądało ale ile można oglądać ucieczki? 
I tak nie oglądam PB z taką ciekawoscią i przejmowaniem sie jak OTH bo po pierwsze nie mam sie na kogo patrzeć.... --' xD Nie no. Obejrzeć bym obejrzała. Ale jakby dodali jakieś inne wątki.
I tak nie oglądam PB z taką ciekawoscią i przejmowaniem sie jak OTH bo po pierwsze nie mam sie na kogo patrzeć.... --' xD Nie no. Obejrzeć bym obejrzała. Ale jakby dodali jakieś inne wątki.
Michael Scofield
Ja bym obejrzala nawet jakby to byly nudne nudy
kilku fajnych aktorow
Ale nie wiem czy mialabym ochote... Ale to jedyny serial ktory mnie zainteresowal
jak dla mnie to niech robia 5
jak LOSTY sie gubia 4 sezony czy ile to czemu nie uciekac 5 xD
Michael Scofield
Jak wybiją połowę postaci i wcisną na ich miejsce jakieś nowe, bez wyrazu, to niech się chrzanią z tym swoim 5 sezonem.
Świeżak
wy jacyś dziwni ja bym chciał 5 sezon wymiata ten serial moga nawet 10 sezon zrobić mi sie to nigdy nieznudzi