John Abruzzi
Matt Olmstead podpisał nowy, dwuletni kontrakt z serialem PB. Olmstead wraz z Paulem Scheuringiem wykonali kawał dobrej roboty nad serialem i gdyby ich zabrakło serial straciłby wiele, nie mówiąc wszystko.
Oprócz scenariusza Prison Break`a trwają rozmyślania nad spinoffem Cherry Hill. Choć jak wiemy to narazie tylko pomysł.
Źródło: prisonbreak.web-pc.pl
Oprócz scenariusza Prison Break`a trwają rozmyślania nad spinoffem Cherry Hill. Choć jak wiemy to narazie tylko pomysł.
Źródło: prisonbreak.web-pc.pl
T-Bag
aha i już wszystko wiem, czyli tak jak już pisałam końca nie widać...KhAn pisze:dwuletni
Michael Scofield
o kurczę, nie wiem czy to dobrze, czy źle...
Błagam, niech oni nie robią tego Cherry Hill!!czyli kompletnej porażki. Rany ludzie, opamiętajcie się!
Błagam, niech oni nie robią tego Cherry Hill!!czyli kompletnej porażki. Rany ludzie, opamiętajcie się!
Sara Tancredi
czyli tak jak myślałem Będzie 4 sezon 
Lincoln Burrows
Teraz w moim mniemaniu na 99% będzie tak jak zapowiadano.. 6sezonów.Damian1989 pisze:czyli tak jak myślałem Będzie 4 sezon
Michael Scofield
Jak nie wykopią najlepszych aktorÓW to oglądam.
A zresztą zawsze będą mnie ciekawić dalsze losy bohaterów co i tak zmusi mnie do oglądania dalszych odcinków.
Trudno jest mi powiedzieć samej sobie "przestaję oglądać Prisona" bo tak się nie da
A zresztą zawsze będą mnie ciekawić dalsze losy bohaterów co i tak zmusi mnie do oglądania dalszych odcinków.
Trudno jest mi powiedzieć samej sobie "przestaję oglądać Prisona" bo tak się nie da
Świeżak
o lol .. jakby było 6 sezonów to ...
spoko ! może w następnych LJ będzie uciekał z więzień hehe 
Michael Scofield
trudno, i to bardzoAutumnLeaf pisze:Trudno jest mi powiedzieć samej sobie "przestaję oglądać Prisona" bo tak się nie da
moim zdaniem za długo to będzie się ciagło,nie uwazacie ? ile mozna razy uciekać z wiezienia [...]
Nie wiem jak to bedzie, jestesmy skazani na scenarzystów
T-Bag
w sumie to masz rację, ponieważ o kasę nie ma się co przejmować, bo producenci zawsze coś znajdą, szczególnie jeśli chodzi o taką produkcję, ale żeby tylko scenarzyści potrafili przyciągnąć widza do dalszych odcinków...niunia pisze:jestesmy skazani na scenarzystów, to wszystko zalezy własnie od nich.
Michael Scofield
kurcze, niech będzie te 6 sezonów, dajmy ludziom zarobic ;P scenarzyści też ludzie ;P
Michael Scofield
no właśnie, by byli na tyle dobrzy, żeby nie stracili widzów. Produkcja PB przynosi im duże korzyści [ $ ], więc wątpie, by poprzestali na 3 sezonie.ale żeby tylko scenarzyści potrafili przyciągnąć widza do dalszych odcinków...