Michael Scofield
Co serial to kicha. Pewnie sobie pomyślelo, a co tam! Już go gdzieś tam ukatrupili to pójdziemy ich śladem.
Tfu. Oczywiście to tylko takie moje teoretyzowanie...
Tfu. Oczywiście to tylko takie moje teoretyzowanie...
Michael Scofield
aż mnie ...
może Mahoń padnie xD
może Mahoń padnie xD
Michael Scofield
Nehehe, a cóż to za niecne myśli?xD Jak scenarzyści nadal uważają go, albo kiedykolwiek uważali go za postać tragiczną to go wyślą na tamten świat, ale jeśli nie to będzie hepili ewer after --'
Michael Scofield
teeee a może el dżej OO
przecież był jako postać tylko w 1 odcinku.
Ale to by było w sumie troche bez sensu...
Tyle s*ania o niego w 3 i nagle czop pizdz?
przecież był jako postać tylko w 1 odcinku.
Ale to by było w sumie troche bez sensu...
Tyle s*ania o niego w 3 i nagle czop pizdz?
Michael Scofield
Ołołoł Eldżej chyba nie, Coś gdzieś było, że nie będzie go za dużo w 4 sezonie bo wcisną go w jakieś bezpieczne miejsce i w nic nie zaangażują, o.
Michael Scofield
no to ja stawiam na Sofije i Jamesa
Lincoln Burrows
a ja na Eldżeja i Łistlera. 
T-Bag
Ja stawiam tak jak Nero, na LJa i Whistlera ;-)
Fernando Sucre
Fragment wypowiedzi Jodi (na temat Susan/Gretchen):
"Jej postać jest tym bardziej interesująca, gdyż tym razem będzie w pewnym rodzaju swoim własnym szefem.. nie wydającym rozkazów ale to sprawia, że wydaję się tym bardziej niebezpieczna i szalona..."
źródło: prisonbreak.blox.pl
"Jej postać jest tym bardziej interesująca, gdyż tym razem będzie w pewnym rodzaju swoim własnym szefem.. nie wydającym rozkazów ale to sprawia, że wydaję się tym bardziej niebezpieczna i szalona..."
źródło: prisonbreak.blox.pl
Tweener
Więc Susan jeszcze pożyje.
Ciekawe co zgotuje naszej ekipie. ;-)
Michael Scofield
Kolejna porcja jakże szokująca --' dla mnie --'
-Możesz nam powiedzieć kto zabije Whistler'a i dlaczego? Wiemy, że to on zginie w czasie 2 godzinnej premiery.
- Dowiesz się o tym w pierwszym epizodzie. Nie mogę nic więcej powiedzieć.
- Będziemy widzieli jak Sona zostaje zburzona. Dlaczego? I jak Bellick, T-Bag i Sucre przeżyją?
- Będą duże zamieszki
źródło: btv / the man
tłumaczenie: Ja --'
-Możesz nam powiedzieć kto zabije Whistler'a i dlaczego? Wiemy, że to on zginie w czasie 2 godzinnej premiery.
- Dowiesz się o tym w pierwszym epizodzie. Nie mogę nic więcej powiedzieć.
- Będziemy widzieli jak Sona zostaje zburzona. Dlaczego? I jak Bellick, T-Bag i Sucre przeżyją?
- Będą duże zamieszki
źródło: btv / the man
tłumaczenie: Ja --'
C-Note
zapowiada się coraz ciekawiej, ale sona zburzona
tego bym się nie spodziewał ale z whistlerem ostro wymyślili, całą 3 serie chodziło o wydostanie go z sony a teraz tak po prostu go zabiją 
Michael Scofield
teraz musze sie głęboko zastanowic czy chcę oglądać ten pierwszy odcinek 
T-Bag
Tanira, oglądaj. Może Whistek zrobi jakiś wyczyn przed śmiercią, okaże się bohaterski?
Ale wiesz... I tak on mieszka z Tobą, więc jak straci prace w jednym miejscu, to się świat nie zawali ;-)
Ale wiesz... I tak on mieszka z Tobą, więc jak straci prace w jednym miejscu, to się świat nie zawali ;-)
Michael Scofield
No nie? To jest dopiero kanał, głębszy niż ten, w którem siedział Whistler.ale z whistlerem ostro wymyślili, całą 3 serie chodziło o wydostanie go z sony a teraz tak po prostu go zabiją
Szlag. Nie mieli kogo uśmiercić, tyle postaci do ustrzelenia a oni się na tego kelne...ehm...kanalarza uwzięli. Pffff.
C-Note
ja tam za whistlerem nie przepadam szczególnie ale wg mnie to mógłby jeszcze zostać, ja to bym uśmiercił takiego T-Baga który ino przeszkadza albo.....nie wiem kogo
no ale czy musi ktoś ginąć 
T-Bag
T-Bag, wcale nie przeszkadza
On jest od początku i bez niego nie byłoby tego serialu ;-) Zresztą każda postać coś wniosła do tego serialu i bez nich, by tego nie było.
Fernando Sucre
Ja bym nie chciała, żeby uśmiercili T-Baga, bo wprawdzie wstrętny typ, ale za to ciekawie z nim jest i nie raz zabawnie ;-) Jest to jedna z najbardziej takich... wyrazistych postaci w tym serialu. Robert, który go gra, jest po prostu świetny i oscara powinien dostać moim zdaniem! ;-) I choć T-Baga jako człowieka nienawidzę, to jako postać w serialu go uwielbiam
Także z dwojga złego już lepiej, żeby Whistka uśmiercili, choć również wolałabym, żeby został. Za to z całą pewnością wywaliłabym Bellicka, no ale nie chcę się powtarzać ;-)
C-Note
ja uważam że nikt nie powinien umrzeć
myślę że zginie ktoś kogo by nikt się nie spodziewał, albo wprowadzą w pierwszym odcinku jakieś postacie o których nie będziemy wiedzieć i w tym samym odcinku te postacie zginą 
Michael Scofield
Kurczę, no może nie zginie Whistler, nikt nie mówi przecież, że te wszystkie spoilery to 1oo procent prawdy, ale ech...teraz to i ja czuję w kościach...
Michael Scofield
wykrakałam?AutumnLeaf pisze:Kurczę, no może nie zginie Whistler, nikt nie mówi przecież, że te wszystkie spoilery to 1oo procent prawdy, ale ech...teraz to i ja czuję w kościach...
Ja nie chce żeby ktokolwiek zginął...no ludzie...przez ten cały czas zdązyłam się z kazdym tak zżyć, że uśmiercenie kogoklwiek jest wielką stratą...a uśmiercenie James'a...ech...zawsze mi go zabijają...
Michael Scofield
To jest jakieś fatum oOzawsze mi go zabijają...
Będziesz męczyć 1 odcinek jak ten z All Saints.
Ostatnio zmieniony 2008-08-22, 17:42 przez AutumnLeaf, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
zawsze zawsze zawsze.
Ściągnę pierwszy odcinek i bede sie męczyć przez cały czas. Włącze sobie jak będzie mi źle...
Ściągnę pierwszy odcinek i bede sie męczyć przez cały czas. Włącze sobie jak będzie mi źle...
C-Note
ale to w sumie może być tylko podpucha, może mówią tak tylko że zginą dwie osoby i to aż w pierwszym odcinku a to ściema może być 
Michael Scofield
aż musiałam cofnąć mojego ostatniego posta xD
haha kocham cię James :*
**TIME PERIOD PREMIERE**—“PRISON BREAK”—(9:00-10:00 PM ET/PT) – CC-HDTV 720p-Dolby Digital 5.1
MICHAEL TRACKS THE NEXT CARDHOLDER AND MAHONE WANTS REVENGE;
T-BAG FINDS A NEW IDENTITY AND GETS A JOB OFFER;
WYATT EXTRACTS INFO ON SARA’S LOCATION
ON “PRISON BREAK” MONDAY, SEPTEMBER 8, ON FOX
Michael and the team have one day to find the next cardholder or they risk going back to prison. Mahone seeks revenge on Wyatt who is attempting to extract info on Sara’s whereabouts, while T-Bag finds the gateway to his new identity and future on the “Shut Down” episode of PRISON BREAK airing Monday, Sept. 8 (9:00-10:00 PM ET/PT) on FOX. (PB-403) (TV-14 L, V)
Cast: Dominic Purcell as Lincoln Burrows; Wentworth Miller as Michael Scofield; Sarah Wayne Callies as Dr. Sara Tancredi; Amaury Nolasco as Fernando Sucre; William Fichtner as Alexander Mahone; Robert Knepper as Theodore “T-Bag” Bagwell; Wade Williams as Brad Bellick; Jodi Lyn O’Keefe as Gretchen; Michael Rapaport as Don Self; Chris Vance as James Whistler; Danay Garcia as Sofia Lugo
Guest Cast: Cress Williams as Wyatt; James Hiroyuki Liao as Roland Glenn; Shannon Lucio as Trishanne; Barbara Eve Harris as Felicia Lang; Wilbur Fitzgerald as Bruce Bennett; Leon Russom as Pad Man; Steve Tom as Stuart Tuxhorn; Michael O’Neill as Herb Stanton; Michael Bryan French as Gregory White
źródło: FOX via PBelite / spoilertv
no to kto kropnie? xD
haha kocham cię James :*
**TIME PERIOD PREMIERE**—“PRISON BREAK”—(9:00-10:00 PM ET/PT) – CC-HDTV 720p-Dolby Digital 5.1
MICHAEL TRACKS THE NEXT CARDHOLDER AND MAHONE WANTS REVENGE;
T-BAG FINDS A NEW IDENTITY AND GETS A JOB OFFER;
WYATT EXTRACTS INFO ON SARA’S LOCATION
ON “PRISON BREAK” MONDAY, SEPTEMBER 8, ON FOX
Michael and the team have one day to find the next cardholder or they risk going back to prison. Mahone seeks revenge on Wyatt who is attempting to extract info on Sara’s whereabouts, while T-Bag finds the gateway to his new identity and future on the “Shut Down” episode of PRISON BREAK airing Monday, Sept. 8 (9:00-10:00 PM ET/PT) on FOX. (PB-403) (TV-14 L, V)
Cast: Dominic Purcell as Lincoln Burrows; Wentworth Miller as Michael Scofield; Sarah Wayne Callies as Dr. Sara Tancredi; Amaury Nolasco as Fernando Sucre; William Fichtner as Alexander Mahone; Robert Knepper as Theodore “T-Bag” Bagwell; Wade Williams as Brad Bellick; Jodi Lyn O’Keefe as Gretchen; Michael Rapaport as Don Self; Chris Vance as James Whistler; Danay Garcia as Sofia Lugo
Guest Cast: Cress Williams as Wyatt; James Hiroyuki Liao as Roland Glenn; Shannon Lucio as Trishanne; Barbara Eve Harris as Felicia Lang; Wilbur Fitzgerald as Bruce Bennett; Leon Russom as Pad Man; Steve Tom as Stuart Tuxhorn; Michael O’Neill as Herb Stanton; Michael Bryan French as Gregory White
źródło: FOX via PBelite / spoilertv
no to kto kropnie? xD