Michael Scofield
kolejna praca

Michael Scofield
kolory, napis, tło i efekty- wszystko dopracowane i najlepszej jakości
C-Note
zgadzam się, świetnie Ci wyszła Sara, wg masz zadatki na profesjonalnego grafika komputerowego 
Mahone
Sygna z Sarą wspaniała.
Bardzo ciekawe są te smugi i kolory
Ogólnie git
Bardzo ciekawe są te smugi i kolory
Ogólnie git
C-Note
a jak długo siedzisz już w grafice Tanira, bo nie napisałaś mi w końcu 
T-Bag
chłopie a widziałeś co robią profesjonalni graficy? bo mi się wydaje że nieSerdziu pisze:wg masz zadatki na profesjonalnego grafika komputerowego
Sorry Tanira ale ta sygna nie wygląda tak świetnie dzięki tobie... wygląda tak świetnie z powodu grafików którzy edytowali zdjęcie, jedyne co tu widze to texturka i dwa c4d, no i napis który odwraca uwage od rendera. Praca jest strasznie rozmazana
Dobra jak chcecie to możecie zjechać mnie jak psa za to...
Michael Scofield
no przeciez to jest przerobione zdjęcie Sary, które sama wrzucałam do galerii. Zrobiłam z tego coś swojego. Dodałam pare rzeczy i zmieniałam kolor. Nie wiem o co Ci chodzi... Zdjęcie już wcześniej jak sam napisałeś było zmieniane przez ludzi odpowiedzialnych za tą sesje. Zrobiłam sygnę z myślą, że może komuś się spodoba.
Serdziu z rok już będzie
Serdziu z rok już będzie
Michael Scofield
no bez przesady Hand^^Handcannon pisze:Dobra jak chcecie to możecie zjechać mnie jak psa za to...
widzisz na tutejszych pracach wiecej szczegółów niz inni i chyba nic w tym złego, nie?
ja nie mogę ocenic tej pracy pod wzgledem "graficznym", a jedynie za ogolny efekt, który bardzo mi sie podoba ;-)
fajna kompozycja: napis, zdjęcie kombinowane czy nie^^, kolorki, na plus i to duzy ;-)
C-Note
Handcannon ja myślę że pomimo tego że Tanira nie tworzyła ani nie obrabiała calutkiego obrazka i wszystkich szczegółów to nie skreśla jej gdyż jeśli by tylko chciała to za jakieś x lat grałbyś w crysisa 10 w którym właśnie ona mogła mieć udział graficzny
owszem nie siedziałem przy grafikach którzy np Airborna robili ale wiem że grafika to niełatwa i dość czasochłonna dziedzina
Michael Scofield
Łooo oO Sara jest śliczna jak zwykle ;* Gdzie tam rozmazana, przyjemne kolory.
Tapety, hmmm... pewnie jak bym ziała za Alexem to już by tkwił na moim pulpicie, Sara boska, nie ma to jak niebieski kolor, Linc...no Linc no xD A ten efekt na Susan wygląda jak odcisk palca ^^
Tapety, hmmm... pewnie jak bym ziała za Alexem to już by tkwił na moim pulpicie, Sara boska, nie ma to jak niebieski kolor, Linc...no Linc no xD A ten efekt na Susan wygląda jak odcisk palca ^^
Michael Scofield
dziekuję Wszystkim jeszcze raz :*
zostałam poproszona i powstało takie coś...

zostałam poproszona i powstało takie coś...

Michael Scofield
Nigdy nie gustowałam w Majku, ale ten uroczo wyszedł ^^
Podobają mi się te efekty, eee...'wężyki światła' xD dobra, głupia nazwa...
Podobają mi się te efekty, eee...'wężyki światła' xD dobra, głupia nazwa...
Michael Scofield
mmmmmmmm, najcudowniejsza sygna z nim , która juz zostanie u mnie na dłużej.
Dostałam zawału jak mi ją pokazałaś, napalam się na nią cały czas i nie mogę oderwać wzroku. Dziękuje Ci bardzo,bardzo,bardzo zwłaszcza teraz poprawiła mi humor..
:*:*:*
Dostałam zawału jak mi ją pokazałaś, napalam się na nią cały czas i nie mogę oderwać wzroku. Dziękuje Ci bardzo,bardzo,bardzo zwłaszcza teraz poprawiła mi humor..
:*:*:*
C-Note
niunia czy Twój podpis się mnie tyczy ? mam na myśli to zdanie "~*~
Serdziu jesteś wyjątkowy/a
"

Serdziu jesteś wyjątkowy/a
T-Bag
Chodzi mi o to że ludzie myślą że jesteś świetna i że zawsze siedzisz po kilka godzin żeby zrobić jakąs prace a to okazuje się że w twoich pracach nie ma nic innego niż sam stock, texturka i napis...Tanira pisze:no przeciez to jest przerobione zdjęcie Sary, które sama wrzucałam do galerii. Zrobiłam z tego coś swojego. Dodałam pare rzeczy i zmieniałam kolor. Nie wiem o co Ci chodzi... Zdjęcie już wcześniej jak sam napisałeś było zmieniane przez ludzi odpowiedzialnych za tą sesje. Zrobiłam sygnę z myślą, że może komuś się spodoba.
poza tym 1/2 komentarzy w każdej galerii na forum jest napsiana po to żeby mieć pościk więcej i tylko po to...
na dwóch stronach twojej galerii 1/2 komentarzy wygląda tak:10. Posty takiej długości: "Super prace" będą usuwane - wypadałoby napisać dlaczego są takie super
"są prześwietne"
"avek też śliczny"
"1,4,6 moim zdaniem najcudowniejsze"
"Śliczne"
"Fajnie ci to wyszło"
"najlepsza 1 i 3"
oryginalne są nie wiele dłuższe :s za bardzo się to do punktu tego regulaminu nie trzyma...
I tak pamiętam tą zasadę, ja tym razem skrytykowałem pracę ponieważ mi się nie podoba i tyle. I gadanie w stylu "nie podoba ci się, nie oceniaj" czemu mam nie oceniać? nie podoba mi się to mogę to chyba napisac prawda? czy jest jakiś zakaz? bo w regulaminie takiej rzeczy nie ma. I posty gdzie napisane jest "przez twoje ocenianie odechciało mi się robić" to co np. aktor zanim wejdzie na szczyt musi się spotkać z krytyką gdyby aktorzy przestawali kariere po słowach krytyki to byśmy filmów nie oglądali.13. Użytkownicy cenią sobie pochwały, rady jak i krytykę, jednak oceniając ich prace pamiętaj,że nie jest to forum graficzne.
Nie mam na myśli żadnych konkretnych osób jakby co.
Nie wszystko co napisałem jest do ciebie...
Już skończyłem, tera możecie dać mi bana, 5 warnów , albo zjechać mnie jak psa jak już pisałem...
W Crysisa grać nigdy nie będe, najgorsza gra świata xDza jakieś x lat grałbyś w crysisa 10 w którym właśnie ona mogła mieć udział graficzny
Nie poznaję Cię, to naprawdę Ty Kevin ?
Jakoś nie mam ochoty dać Ci warna - bo pamiętam Cię jeszcze za tych dobrych czasów i jak najwidoczniej odległych . :]
Nie ma co się rozpisywać. Pokazałeś swoje zdanie na ten temat i tyle.
"Chodzi mi o to że ludzie myślą że jesteś świetna i że zawsze siedzisz po kilka godzin żeby zrobić jakąs prace a to okazuje się że w twoich pracach nie ma nic innego niż sam stock, texturka i napis..." Z tym się nie zgodzę. W każdej pracy zostało włożone poświecenie, czas i serce, w moich oczach zawsze będzie świetna.. więc mów za siebie.
niunia
Ostatnio zmieniony 2008-08-20, 23:46 przez Handcannon, łącznie zmieniany 2 razy.
C-Note
jak myślisz że Crysis to dziadoska gra to napisz lepszą
nie ukrywam choć też jest po części Twoja odpowiedź skierowana przeciwko mnie, że trochę racji masz, nie wnikam jakie masz umiejętności graficzne ale początkowemu grafikowi nawet wprowadzenie tła i wklejeniu kilku elementów może zająć trochę czasu. Z resztą chyba nie jest najważniejsze czy Tanira wkleiła kilka obrazków i je obrobiła czy może sama rysowała wszystkie elementy tylko to czy się podoba komuś czy nie
ja bym na tym proponował zakończyć dyskusje odnośnie teoretycznych aspektów wykonywanych przez Tanire prac tylko trzymać się tematu który brzmi "all by Tanira" 
T-Bag
np. Call Of Duty 4Serdziu pisze:jak myślisz że Crysis to dziadoska gra to napisz lepszą
nie jest ani trochę skierowana przeciwko tobieSerdziu pisze:nie ukrywam choć też jest po części Twoja odpowiedź skierowana przeciwko mnie
wiem sam byłem początkującySerdziu pisze:początkowemu grafikowi nawet wprowadzenie tła i wklejeniu kilku elementów może zająć trochę czasu.
Fernando Sucre
przecież liczy się efekt, a nie wykonanie i ilość wykorzystanych efektów, przeróbek itd.! (a przynajmniej takie jest moje skromne zdanie ;-) )
Tanira, Twoja obecna sygnaturka z Twoim mężem jest po prostu cudna (avek również)!
Tanira, Twoja obecna sygnaturka z Twoim mężem jest po prostu cudna (avek również)!
Michael Scofield
Ale ja nigdzie nie pisałam, że jestem profesjonalnym grafikiem. Nigdzie tego nie znajdziesz. Co do tego co jest na moich pracach. Może mi sam stock, tekstura i napis wystarczy? Zastanawiałes się nad tym? Nie będę tłumaczyć już po raz enty, że lubie prostote. Nie będę na siłę wciskać Bóg wie jakich efektów żeby pokazać np. Tobie, że umiem robić coś więcej niż tylko "sam stock, texturka i napis...".Handcannon pisze:Chodzi mi o to że ludzie myślą że jesteś świetna i że zawsze siedzisz po kilka godzin żeby zrobić jakąs prace a to okazuje się że w twoich pracach nie ma nic innego niż sam stock, texturka i napis...
Co do komentarzy mam tylko jeden. Swój. Nie ja tu jestem moderatorem. Nie ja wymyśliłam regulamin tego działu graficznego i ja przynajmniej staram się w miare oczywiście możliwości pisać dłuższe komentarze oceniając innych. W przypadku Twoich prac mój komentarz "genialne" wystarczy bo wszystkie Twoje prace są prześliczne i rozpisywanie się na ich temat nie ma większego sensu. Jedno słowo odda zupełnie wiecej niż cały esej.
Co do krytyki. Kiedyś ktoś mi powiedział: "Nie poznasz krytyki nie poznasz życia moja panno". I te słowa mam wyryte głęboko w sercu i za nie bardzo dziękuję. Krytyka motywuje i daje w jakimś sensie pozytywną, chociaż może się to wydawać dziwne, energię do działania. Chcesz? Proszę bardzo. Dzięki temu mi pomożesz.
Tyle ode mnie.
Za wszystkie komentarze pozytywne jak i te mniej pozytywne ale jak najbardziej motywujące serdecznie dziękuję.
T-Bag
Obie prace mi się bardzo podobają
Ale chyba najlepsza jest Sara. Fajne są te światełka na sygnach.
Hand, co cię ugryzło?? Nie poznaję cię w ogóle... Bardzo się zmieniłeś... Przecież nigdy nic nie miałeś do prac Taniry. Wszystko było w porządku, a teraz?? Zaczynasz pomału zachowywać się jak Cwaniak, a to bardzo zły znak...
Tanira uwielbia robić proste prace i może nie lubi się przed nikim popisywać, ze umie robić to czy to... Poprostu robi to co lubi. Prostą grafikę... Mnie właśnie takie pracki zadowalają, a nie takie obsiane dużą ilością efektów...
To jest waśnie jeden z twoich komentarzy do pracy Taniry. Wcześniej się nie czepiałeś tego, ze jest taka czy taka. A teraz to wszystko zamieniło się w jednej chwili... Zaczynasz pisać coś, o czym my wszyscy nie myśleliśmy. Naprawdę bardzo się zmieniłeś Hand...
Przyhamuj troszeczke i wszystko będzie tak, jak być powinno. ;-) Czy potrzebna jest kolejna kłótnia?? Chyba nie...
Taniruś słonko cudowna pracka ;-) Ale się zróżowiał na twarzy
Świetne efekty 
Tanira uwielbia robić proste prace i może nie lubi się przed nikim popisywać, ze umie robić to czy to... Poprostu robi to co lubi. Prostą grafikę... Mnie właśnie takie pracki zadowalają, a nie takie obsiane dużą ilością efektów...
'Sygny super i te z efektami i bezbradzo fajna jest ta 2 sygna z Susan, najlespza z tych wszystkich
To jest waśnie jeden z twoich komentarzy do pracy Taniry. Wcześniej się nie czepiałeś tego, ze jest taka czy taka. A teraz to wszystko zamieniło się w jednej chwili... Zaczynasz pisać coś, o czym my wszyscy nie myśleliśmy. Naprawdę bardzo się zmieniłeś Hand...
Przyhamuj troszeczke i wszystko będzie tak, jak być powinno. ;-) Czy potrzebna jest kolejna kłótnia?? Chyba nie...
Taniruś słonko cudowna pracka ;-) Ale się zróżowiał na twarzy
Michael Scofield
Najgorsze to jest to co napisałeś... Ranisz ludzkie uczucia...Handcannon pisze:najgorsza gra świata xD
Sygna z Sarą jest piękna. Subtelność i delikatność z niej płyna. Kolory super dopasowane,te światło Idealne.
a z Wentem to poprostu nie mam słów...
Michael Scofield
Przepraszam, chciałam chociaż raz posłuchać Taniry i postąpić w myśl zasady 'komentuje się prace a nie posty innych', ale nie mogę się powstrzymać.
Jeśli chodzi o mnie, wyszło na to, że zachwycam się i gustuję w sygnach tak zwanych 'pustych'. oO
Swoją sygnę wielbię i składam jej pokłon. Nie mam pojęcia zielonego, co może być w niej nie tak. I chrzanię to, że się na grafice nie znam.
Fakt, ostatnio zaczynam niedowidzieć, możnaby nawet powiedzieć, że jestem ślepa jak kret, ale tak duże obiekty z tak bliskiej odległości jeszcze dostrzegam. A to co widzę, przyprawia mnie o palpitacje serca. Nie Mess, tylko to, co moja Whistlerowa z nim powyczyniała ;*
I choćby te sygny miały jedno cośtam z jednym czymśtam, zrobine przy pomocy czegośtam, bez efektu jakiegośtam to i tak będę je ustawiać z dumą i podziwem ;*
Jeśli chodzi o mnie, wyszło na to, że zachwycam się i gustuję w sygnach tak zwanych 'pustych'. oO
Swoją sygnę wielbię i składam jej pokłon. Nie mam pojęcia zielonego, co może być w niej nie tak. I chrzanię to, że się na grafice nie znam.
Fakt, ostatnio zaczynam niedowidzieć, możnaby nawet powiedzieć, że jestem ślepa jak kret, ale tak duże obiekty z tak bliskiej odległości jeszcze dostrzegam. A to co widzę, przyprawia mnie o palpitacje serca. Nie Mess, tylko to, co moja Whistlerowa z nim powyczyniała ;*
I choćby te sygny miały jedno cośtam z jednym czymśtam, zrobine przy pomocy czegośtam, bez efektu jakiegośtam to i tak będę je ustawiać z dumą i podziwem ;*
Fernando Sucre
Tanira, jak będziesz mieć czas, to mogłabym prosić o sygne z Amaurym? Najchętniej z którymś z tych dwóch zdjęć albo z oboma: http://img204.imageshack.us/my.php?image=04ga8.jpg , http://img369.imageshack.us/my.php?image=05wg4.jpg
Michael Scofield
mam nadzieję, że się spodoba

i taki Went

i taki Went