Ja dokładnie to samo, myslałm że moze nie zauwazyła, ale takiego okna bym nie przeoczyła.edzik pisze:myslalam ze to tylko napis sie wyswietla kolo PW
Czekamu na Dusq'a moze on wie jak temu zaradzic, żeby kazdemu się to wyswietlało
Ja dokładnie to samo, myslałm że moze nie zauwazyła, ale takiego okna bym nie przeoczyła.edzik pisze:myslalam ze to tylko napis sie wyswietla kolo PW
Ostatnio zmieniony 2008-07-22, 21:14 przez Mahonia, łącznie zmieniany 4 razy.
Chillout ;-)Mahonia pisze:mianowicie 'Jaki to film?' oraz 'Jaka to gra?' Skoro już tak wyczyściliśmy forum dzieląc 'Grafikę' i 'Twórczość własną' to przenosimy te dwa tematy do Chillouta?
Ostatnio zmieniony 2008-07-22, 21:19 przez Mahonia, łącznie zmieniany 3 razy.
Za to może do zagadek wsadzić "gre w klatki"? od długiego czasu się zastanawiałam czemu jest w chillout, a nie w zagadkach...Mahonia pisze:Co do działu 'Zagadki' - znajdują się w nim dwa tematy nie dotyczące Prison Break, mianowicie 'Jaki to film?' oraz 'Jaka to gra?' Skoro już tak wyczyściliśmy forum dzieląc 'Grafikę' i 'Twórczość własną' to przenosimy te dwa tematy do Chillouta? Czy może do odpowiednich działów w "Inne tematy"? Czy zostawiamy jak jest? agulec
ta sprawa była już wczesniej poruszana ( u mnie i u wielu inych uzytkowników tez tylko powiadomienie wystepuje powiadomienie w formie maila) , ale do tej pory nie udało sie rozpracowac problemuNero pisze:Ja też to mam zaznaczone. O PM mam powiadomienie tylko w mailu.
Ta opcja występuje zapewne w innych skryptach obsługujących fora. Nie slyszałem o czymś takim w phpBB by Przemo...Nero pisze:Może przydałoby się jakieś powiadomienie o otrzymaniu wiadomości PW? Na innych forach jest zazwyczaj koło napisu "Wiadomości" albo na dole strony. Trochę mnie dziwi, takie dobre forum a takiej rzeczy nie ma![]()
Jeżeli ma to pomóc forum to ja to mogę zrobićTe Konto na photobucket niby mogłoby byc dobre ale ile wrzucania, ile szukania potem zdjęc. Robota dla kogos komu naprawde się nudzi..
jestem taki jak zawsze...Xaneta pisze:Zmieniłeś się Kevin...
No w sumie można, ale lepiej jest jak masz to zdjęcie kilka postów wyżej, a nie że z pamięci oceniasz... tak można w każdej chwili spojrzeć. A jak za kilka tygodni, lub miesięcy zacznie ktoś przeglądać taki temat, to na pewno nikt nie będzie pamiętał do jakiej foty się to odnosi... a tym bardziej nowi użytkownicy...Handcannon pisze:oceniać zdjęcia można też na forum aktorzy