Michael Scofield
Niewykluczone. Na razie pewne jest, że premiera 3 sezonu w słonecznej stacji nie będzie miała miejsca, jak podawał 'Tele Tydzień', 6 kwietnia..
Telewizja Polsat zastanawia się kiedy wyemitować nowe odcinki, popularnego także w Polsce, serialu “Skazany na śmierć”, z kolei amerykańska telewizja Fox już złożyła zamówienie na czwartą serię.
- W rezultacie strajku scenarzystów dostaliśmy tylko 13 odcinków “Prison Break” i 10 “Gotowych na wszystko”. One już czekają. Rozważamy, czy pokazać je w tym sezonie, czy we wrześniu - zdradza Nina Terentiew, dyrektor programowy Polsatu, w rozmowie z Gazetą Telewizyjną, piątkowym dodatku do Gazety Wyborcze
źródło: media2.pl
Telewizja Polsat zastanawia się kiedy wyemitować nowe odcinki, popularnego także w Polsce, serialu “Skazany na śmierć”, z kolei amerykańska telewizja Fox już złożyła zamówienie na czwartą serię.
- W rezultacie strajku scenarzystów dostaliśmy tylko 13 odcinków “Prison Break” i 10 “Gotowych na wszystko”. One już czekają. Rozważamy, czy pokazać je w tym sezonie, czy we wrześniu - zdradza Nina Terentiew, dyrektor programowy Polsatu, w rozmowie z Gazetą Telewizyjną, piątkowym dodatku do Gazety Wyborcze
źródło: media2.pl
Tweener
Michael Scofield
niestety nie. To prawda...booze pisze:mam nadzieje ze to jest prima aprilis
Wspolczuje tym, ktorzy nie mają neta.
Michael Scofield
no zesz kurde. to niesprawiedliwe... no ja... to muszę czekać na nowego kompa.mam nadzieje ze bedę go miała przed tym jak wyemitują 3 serie....
T-Bag
Normalnie wspolczuje tym ludziom co neta nie maja ,i wedlug mnie straca widownie przez to ze wyemituja dopero we wrzesniu bo napewno malo jest takich ludzi cierpliwych jak my ;-)
Michael Scofield
A ja oglądałam 3 sezon na bieżąco, ale mimo to obejrzę jeszcze raz w Polsacie. Prison Break nigdy dośc.
Michael Scofield
W Polsce pójdzie 3 a my już 4 będziemy zaczynać jak wszystko dobrze pójdzie. Bardzo jestem ciekawa jak lektor wypadnie. Oglądałam w oryginale 2 i 3 sezon, nie wiem jak to rozegrają. Ciekawe czy tym razem odejdzie się bez wpadek typu "Sukr" zamiast Sucre.
Tweener
U nas to jeszcze nie jest tak żle...Dla przykładu Niemcy chyba jakieś dwa tygodnie temu dopiero zakończyły emisje drugiego sezonu.Ale też jak zobaczyłem w teletygodniu,że sezon 3 od 6 kwietnia,to tak sie ucieszylem,a tu taki zawód...Bellatoris pisze:ale żal.... Polska jak zawsze zacofana....
Michael Scofield
O to u nas rzeczywiście nie jest tak źle. Postarał się polsat bo wie że fani nie będą czekać szczególnie Polscy. Ciekawe czy puszczą w wakacje powtórkę 2 serii, tak dla przypomnienia.
Tweener
F$^k... Fajnie... mimo że oglądałem także na bieżąco 3 sezon, pomińmy fakt, że oglądnął bym go także na polsacie. Jednak dołuje mnie fakt ze jeżeli VIVA Seriale (która sprzedawała 1 i 2 sezon (kupowałem - kupuje (została jeszcze tylko 1 płyta))) by wypuszczała także 3 sezon trzeba będzie poczekać... Najlepiej gdyby serial wyszedł szybciej na DVD niż w TV. Większe zyski dla gazety mniejsza oglądalność na polsacie ;P
Michael Scofield
widzę, ze nie tylko ja oglądam z Vivy...;p No, ale ja nie mam polsatu i mi to różnicy nie zrobi... Ale nie zazdroszcze ludziom, którzy będą musieli czekać...;p
Michael Scofield
Jak ktoś chce czekać tyle czasu i ćwiczyć sobie silną wolę to proszę bardzo. Ja nie mogła bym tyle czekać zwłaszcza jak bym wiedziała że odcinki sa już dostępne.
Świeżak
Wolę 10 razy wersję z napisami niż z tym amatorskim lektorem w polsacie
Świeżak
No męczarnia takie czekanie
też wsółczuje tym, co czekają
polsatu ogólnie nie lubię
polsatu ogólnie nie lubię
Świeżak
wszystko byloby dobrze gdyby nie lektor.
Michael Scofield
NO ale jak maja te 13 odcinków to nich emitują kto im broni. My przecież nawet z tylu się ucieszymy.
Świeżak
no mogliby juz dac ten 3 sezon... ogldalam go juz, ale chcialabym zobaczyc jakie bledy zrobi Polsat w tlumaczeniu xD nie no... zarcik ;-)
[ Dodano: 2008-04-22, 20:28 ]
woops. nie czytalam wszystkim waszych postow i z tym polsatem powtorzylam xD
[ Dodano: 2008-04-22, 20:28 ]
woops. nie czytalam wszystkim waszych postow i z tym polsatem powtorzylam xD
Michael Scofield
Masz rację z tymi błędami, zawsze jakies wychodzą. Nieraz to takie że zaczynam wątpić w ich znajomość angielskiego.
A pomijając lektora to chce zobaczyć 3 sezon w moim telewizorze.
A pomijając lektora to chce zobaczyć 3 sezon w moim telewizorze.
Fernando Sucre
Jest już oficjalnie podane, że 3. sezon w polsacie od 7 września (niedziela). Taka data widnieje na bilboardach w Krakowie (o ile nic nie przekręciłam). Nawiasem mówiąc miło jest, jadąc przez miasto, napotykać Michaela, Linca, Sarę i resztę na bilboardach ;-)
Świeżak
Jak chodzi o reklamy to polsat jest koszmarny. Policzyłam sobie, że mniej więcej teraz jak lecą po 2 odcinki w telewizji to ponad 30 minut jest przeznaczonych na reklamy. Niemniej nie mogę się doczekać 3 sezonu.
Michael Scofield
Ooooo moja rodzinka się ucieszy ^^ U mnie w mieście nie wiedzą co to bilbordy, ale w Łodzi pewnie też już są ^^ A ja oczywiście będę poza domem, bez tivi szopa --'
T-Bag
Ja na bilbordach nie widziałam reklam PB, ale za to na Polsacie pokazali reklamę 3 serii już kilka razy.
Tweener
Trzecią serie oglądałem już 2 razy.
W Polsacie nie lubię lektora, wole oryginalne głosy aktorów z napisami. ;-) I jeszcze te reklamy do szaleństwa doprowadzają. 
Mahone
W Krakowie spotkałam się już z dwoma bilbordami 
T-Bag
To albo w Poznaniu nie ma takich bilbordów, albo ja się nie rozglądam