Michael Scofield
Możdżu FOREVER no kurde xD Jeszcze w tych okularkach...Prawie jak ciacho xD
Ja sie śliniłam do Wlazłego dzisiaj xD a Wika dał czaduu
Ja sie śliniłam do Wlazłego dzisiaj xD a Wika dał czaduu
Michael Scofield
nie dziwie się...
a Świder...ech...
a Świder...ech...
Ja i tak jestem z nich dumna
Bardzo daleko zaszli, pokonując najlepszych (Rusków i Serbów)
Bo poza tym to nikt nie pokonał Rusków, tylko Polska 
Michael Scofield
i za to jestem im wdzięczna.
w ogole i tak sa vice dla mnie zawsze xD
w ogole i tak sa vice dla mnie zawsze xD
Dla mnie też
Mimo iz paru już nie gra, to zawsze nimi będą. Będą mieli szanse jeszcze się odegrać Włochom... 
Michael Scofield
Michael Scofield
Tak... Gratulacje Siatkarzom... Chłopaki ja i tak Was kocham ... ( Zagumny! Ciebie Nie!) Możdżu
Wasza gra poprawia mi humor i ciska łzy do oczu... Ale... i tak... DZIĘKUJEMY.
Mahone
Właśnie dziękujemy za poświecenie, piękna grę i wolę walki :]
I tak Was kochamy!
I tak Was kochamy!
Buziaki moje chlopaki ;********** Ogromne się wam należą... ;**************
Następnym razem będzie lepiej
Następnym razem będzie lepiej
T-Bag
Po meczu Polaków nasuwa się tylko jedno pytanie DLACZEGO? no ale po przeanalizowaniu całego turnieju to nie było wcale tak zle choć niedosyt pozostaje .Chwała im za walke do samego końca DZIĘKUJEMY
Michael Scofield
hehe jajca normalnie bo mecz ogladalam xD
szkoda ze przegrali, wiadomo przykro i nam i im. Dobrze ze wogole tak daleko zaszli bo cwiercfinaly to zawsze cos. Ogolnie mecz mi sie spodobal i chyba zaczne ogladac xD. Nawet w trakcie myslalam ze w niedz tez wstane ale jak bez polakow to nie ma po co
szkoda ze przegrali, wiadomo przykro i nam i im. Dobrze ze wogole tak daleko zaszli bo cwiercfinaly to zawsze cos. Ogolnie mecz mi sie spodobal i chyba zaczne ogladac xD. Nawet w trakcie myslalam ze w niedz tez wstane ale jak bez polakow to nie ma po co
Michael Scofield
ja zaspałam oczywiscie.. wlaczyłam kilka minut po zakonczeniu i kij
szkoda, ale coz...i tak są wspaniali, i czy z medalem czy bez moga wracac do domu z podniesiona głowa ;-)
Wlazły love;*
szkoda, ale coz...i tak są wspaniali, i czy z medalem czy bez moga wracac do domu z podniesiona głowa ;-)
Wlazły love;*
Michael Scofield
Jakbym ja sie nie obudziła to Ty tez nie xDedzik pisze:hehe jajca normalnie bo mecz ogladalam xD
mocne słooowaB... pisze:Wlazły love;*
No cóż... z Drużynowych gier nici... Ale szczypiornistów pooglądam w Piatek.Siatkarze tyż graja?
Michael Scofield
o teraz se ogladam, nie wiem to jakas powtórka czy skrót? bo dopiero do domu weszłam^^
Michael Scofield
ktoś chyba gra. O 16 chyba mieli zacząć to napewno.
Wczoraj byłąm w kinie i kupowałam bilety... A specjalnie jeszcze kupiłąm na sobote bo przecież meżczyźni w piątek graja... Ech... I Nici ze slinienia sie i napalania na najbliższe... pare miesiecy...
Wczoraj byłąm w kinie i kupowałam bilety... A specjalnie jeszcze kupiłąm na sobote bo przecież meżczyźni w piątek graja... Ech... I Nici ze slinienia sie i napalania na najbliższe... pare miesiecy...
Kurcze chce ich już zobaczyć
Najprawdopodobniej jadę na Memoriał H.W. to będzie super 
Michael Scofield
Pam skarbie musisz przyjechać! MMmmmmmm... Troche daleko bedziesz miała ;DPam pisze:Najprawdopodobniej jadę na Memoriał H.W. to będzie super![]()
ja ide napewno.
Michael Scofield
Kiedy jest? Posapie se przed TV xD
Zaczynam sobie odkładać kasę pomału.Xaneta pisze:Pam skarbie musisz przyjechać! MMmmmmmm... Troche daleko bedziesz miała ;DPam pisze:Najprawdopodobniej jadę na Memoriał H.W. to będzie super![]()
Wiem daleko mam do Olsztyna
A tak apropo, to kiedy ma być Memoriał??
Jak bedzie najazd kamery to ci pomachamy i całusy wyślemy ;*edzik pisze:Posapie se przed TV xD
Michael Scofield
Za rok - Maj lub Czerwiec. Raczej Czerwiec.edzik pisze:Kiedy jest? Posapie se przed TV xD
oj tak tak xDPam pisze:Jak bedzie najazd kamery to ci pomachamy i całusy wyślemy ;*
Pam obowiązkowo muisz przyjechac...Porobiomy se zdjęcia with Mariusz... Będzie kto miał robić. xD Ja Tobie-Ty mi xDPam pisze:Zaczynam sobie odkładać kasę pomału.
Wiem daleko mam do Olsztyna
Przypomniało mi sie...
A jak oni sie ściskali dzisiaj po udanych akcjach OO byłam w szoku...tak im zalezało na wygranej...
Michael Scofield
Ej to i ja pojade podszadze was i zajrzycie szamponiarzowi w oczy xD... za rok to czasu a czasu
Fernando Sucre
Michael Scofield
mnie się wydaje, że już odpuscili...myśleli, że wygrają a tu prosze...
Nie tylko with MariuszXaneta pisze:Porobiomy se zdjęcia with Mariusz...
Ja mam nadzieję że do tego czasu sie dorobię aparatuXaneta pisze:Będzie kto miał robić xD Ja Tobie-Ty mi xD
Michael Scofield
Ja mam w razie czego więc wieszPam pisze:Ja mam nadzieję że do tego czasu sie dorobię aparatuByłaby superowska pamiątka
czekaj czekaj. xD Już my ich dogonimy xDPam pisze:Nie tylko with Mariusz Jakby co to biorę autografy od wszystkich Tylko bedzie gorzej jak uciekną xD
być może.Oglądałam potem wywiad z Możdzem xD Głowa spuszczona,wzrok do dołu... xDTanira pisze:mnie się wydaje, że już odpuscili...myśleli, że wygrają a tu prosze...