on doskonale udaje takiego glupiego psyhopate, a T-bag takim z pewnością nie jest...
jest przebiegly i cholernie inteligentny i jeszcze na dodatwek sprytny i zawsze umie wyjść na swoje
jego charakter...O tak. Jego teksty są czasem tak powalajace...B... pisze:ale usposobienie juz znacznie bardziej
A o gustach się nie dyskutujeBella14 pisze:Ale on wcale nie jest przystojny! No, ale "każda potwora znajdzie swego adoratora"...
Moim zdaniem Went jest bardziej ładny niż przystojny. Taki raczej śliczny chłopczyk, niż przystojny facet.Alexxa pisze:a ja nie widzę nic przystojnego w Wencie.
Dokładnie o to chodzi! Może to chodzi o jego sposób bycia, może własnie o podejście do, kobiet, jak to mówiłyście... Ale ja myślę, że jakby nie miał tego czegoś, nikt nie zwróciłby na niego uwagi...Luthien pisze:A co do Roberta to można by powiedzieć, że jest brzydki, gdyby nie to, że istotnie ma w sobie "to coś" ;-)
własnie tez się zastanawiam...AutumnLeaf pisze:Albo Sona wyprała go z resztek rozumu, albo dostał chwilowego zaćmienia oO
Znając jego pomysłowość i kreatywność, oraz umiejętność wybrnięcia z opresji- zapewne takagulec pisze:Będzie się podszywał pod tego gościa z firmy GATE..?
no własnie xDAlexxa pisze:Mógłby sobie tylko sprowadzić tą swoją 'angelitę' xD...